Am schimbat bara stabilizatoare la service.
Pret bara : aprox 350 ron augsburg, cred ca originala, datorita marcajului de pe ea.
Pret manopera: 200 ron.
Timp: aprox 6 ore de CHINUIALA.
Parerea mea, nu va chinuiti doar cu bucsile, este cirpeala, si rezultatul este posibil sa nu fie satisfacator, dar nu sunt mecanic de meserie.
Simptomele sunt uramtoarele, cel putin la mine: troncanit fata stinga , insuportabil pt mine, pe denivelari mici, pe care nu ar fi trebuit sa existe, chiar si pe vopseaua de pe sosea, cea mai relief, daca ma intelegeti.
Cind urcam peste limitatoarele acelea de viteza de pe unele strazi, cu ambele roti in acelasi timp, nu facea nimic. Eu i-as spune si tester de bara, daca nu face , inseamna ca este de la bara.Se manifesta numai cind roata calca independent in denivelari.
Mentionez ca nici un test de rampa nu a fost in stare sa imi spuna problema exact, de unde si multi nervi. In ultima instanta am desfacut bieletele antiruliu, si asa am vazut daca mai face, mergind citiva metri pe denivelari fara ca bara sa mai fie prinsa.
Sper sa va ajute experienta mea cu bara, mai ales ca mi-a luat fff mult pina sa ma decid sa desfac putea fata.
Mult succes!