It is currently 06 Feb 2025, 20:43

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 16 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29 Mar 2008, 02:57 

auziti ma autoitalia? FU I'M BUYING A MINI!! :rant:

mie imi mor masinile si mi-e frica sa ies cu ele la mai mult de 10km de oras si zic ca il cuore ha sempre ragione si astept 6 luni dupa o alfa... acum sa astept inca 6 luni dupa un 500?

groaznic... chestia asta imi aduce aminte de cum era ATS-ul acum 7-8 ani :( genul asta de atitudine "daca nu-ti convine sa stai un an dupa masina du-te si ia-ti altceva" merge daca vrei sa-ti iei un ferrari, dar pentru niste... uhm... gata ca ma enervez prea tare...

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 06:26 

auzi "ma" domnu` ?

in primul rand, putin respect.
in alta ordine de idei, ai stat sase luni dupa alfa pentru ca stii foarte bine ca primul trimestru al acestui an, fabrica a fost inchisa ....
stii, este o vorba in popor : " Mai este si dupa sufletul omului ", asa ca nu mai blama Autoitalia si nici nu o compara cu alti importatori.

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 13:52 

sSilviu Quote:
auzi "ma" domnu` ?

in primul rand, putin respect.
in alta ordine de idei, ai stat sase luni dupa alfa pentru ca stii foarte bine ca primul trimestru al acestui an, fabrica a fost inchisa ....
stii, este o vorba in popor : " Mai este si dupa sufletul omului ", asa ca nu mai blama Autoitalia si nici nu o compara cu alti importatori.
o da... te platesc bine?
am stat atat (si inca stau!) dupa o alfa (platita!) care avea ca termen de livrare ianuarie, inainte sa se inchida fabrica.
si da, nu trebuie sa compar autoitalia cu nici un alt importator avand in vedere ca un lexus gs450h la comanda vine in 2 luni si o saptamana din japonia, un bmw 3 coupe in 3 luni si un saab 9-3 la fel.
da, scuzati-ma dragii mei de la autoitalia ca nu sunteti in stare sa va tineti promisiunile. eu sunt de vina.

le: vad ca tot folosesti aia cu sufletul omului... sper ca stii ce cred, nu?

ps. sorry de offtopic, stiu ca nu trebuie sa ma bat cu morile de vant si cu cei care nu-mi sunt egali, dar e un subiect foarte emotional pentru mine pentru ca acel fiat 500 trebuia sa fie un cadou pentru tatal meu... cadou care se pare ca a fost doar un gand frumos :(

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 14:37 

Stiu ca e way off topic dar nu m-am putut abtine.

Si mie mi-au facut o faza urata artistii de la Autobrecia. In primul rand au intarziat cu livrarea vreo 3 saptamani peste termen in conditiile in care masina era pe stoc in tara si platita. Apoi cand m-am dus sa ridic masina am fost rugat, in timp ce mi se prezentau actele, sa astept jumatate de ora pentru ca agentul de vanzari era ocupat cu un alt potential client. Dupa ce a terminat a trebuit sa ma duc eu, personal, la firma leasing si sa ridic contractul, in coditiile in care era firma lor proprie de leasing.

Eram un car de draci. Insa partea cea mai interesanta a fost ca dupa ce semnez toate hartiile (ora 6 jumatate seara) ma duc la masina, incerc sa o deschid si nu mergea decat cu cheia. Faza lunga, plafoniera, radioul nu functionau. Masina desi cu toate actele in regula si "ready" pentru a fi predata clientului nu avea revizia de 0km facuta! In conditiile in care aceasta operatie este una de siguranta (se verifica franele si directie). Dupa un scandal imens si amenintari ca o sa escalez problema, a mai fost nevoie sa astept inca o ora jumate sa vina un mecanic si un electrician de acasa ca sa faca revizia de 0km. Asa ca ceea ce trebuia sa fie o bucurie s-a transformat intr-un cosmar.

Toate acestea s-au intamplat in conditiile in care sunt un client relativ "vechi", aceasta masina fiind al treilea Alfa Romeo luat de la ei! Cand dai niste bani pe o masina noua, destui de multi dupa parerea mea, platesti si serviciile vanzare / postvanzare, nu numai fierul, iar serviciile aceastea au fost si sunt execrabile.

PS: Poate ar fi interesant ca un moderator sa mute toate aceste offtopic-uri si sa se faca un topic separat pentru aceasta problema.

AR159 2.2 JTS
Subaru Forester 2.0x - Mountain ride
TLC KDJ120 - Ultimate ride

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 14:42 

eroare domnu`, nu lucrez la AI, insa stiu foarte bine cum ai facut presiuni asupra dealerului de la BV cat si la sediul central din B pentru ca te suceai de la o zi la alta .....
nu uita ca lumea nu este atat de mare pe cat pare :wink:

am incheiat offtopicul si sper sa te abtii de la comentarii nefondate.
mi-am permis sa postez pentru ca ma irita comportamentele deplasate .

accept warn din partea adminilor, insa nu accept minciuna.

Succesuri !

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 15:09 

madkat Quote:
@radu
nici eu nu ma pot abtine la faza asta - e cam greseala ta ca ai semnat de receptie fara a verifica cu manuta ta toate sistemele masinii
am luat in primire trei masini noi la viata mea (nu toate pt mine, evident) - si la toate 3 i-am frecat pe cei de la dealeri de i-am disperat pana sa dau cu semnatura...
In speranta ca vor fi mutate posturile, raspund aici.

Perfect de acord cu tine, dar dupa ce am stat si am asteptat, m-am plimbat prin Brasov cu acte abia asteptam sa ma sui in masina, sa zambesc, si sa plec spre casa! De aceea m-am grabit. Daca nu era masina complicata si sa aiba enabled modul transport sau showroom (nu mai tin minte) nu imi dadeam seama ca revizia de 0km nu era facuta.

Dar oricum ar fi, ei trebuiau sa faca acea operatiune si e o mare greseala din partea lor. Plus ca in actul de predare primire erau toate semnaturile ca revizia de 0km era facuta!

AR159 2.2 JTS
Subaru Forester 2.0x - Mountain ride
TLC KDJ120 - Ultimate ride

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 15:37 

in speranta ca aceste posturi vor ajunge intr-un topic separat nu sterse
Quote:
eroare domnu`, nu lucrez la AI, insa stiu foarte bine cum ai facut presiuni asupra dealerului de la BV cat si la sediul central din B pentru ca te suceai de la o zi la alta .....
nu uita ca lumea nu este atat de mare pe cat pare
explica-mi si mie ce presiuni am facut asupra saracilor dealeri care imi ofera un produs pentru care eu platesc?

povestea pe scurt este asa:

anul trecut in noiembrie cand m-am dus sa-mi comand masina totul a fost bine si stralucit PANA in momentul in care m-am dus sa platesc avansul. in momentul ala mi-au spus ca este o problema si fabrica se va inchide (nu ma intereseaza ca ei doar in ziua aia au aflat).
normal ca eu m-am dus sa-mi iau o masina de care am nevoie, nu sa stau 6 luni asteptand-o in fiecare zi.
bun... aveam doua optiuni in momentul ala: sa imi iau bmw/lexus/mercedes sau sa-mi iau o alfa de pe stoc. am ales sa-mi iau iau ceva de pe stoc cu toate ca erau doar chiftele state prin showroom-uri, moment in care am fost indrumat de cineva spre dealerii de la bucuresti (acestia puteau sa-mi ofere un discount mai mare decat cei din brasov) - poate asta numesti tu "sucit".

tot episodul s-a petrecut cand eu eram la bucuresti si imi cautam o masina din stocul disponibil, moment in care a inceput un razboi al orgoliilor intre dealeri, eu stand buimac si urmarind telefoanele pe care le dadeau cei din fata mea. dupa asta a venit decizia "definitiva" de la autoitalia: clientul trebuie sa-si comande masina de la brasov SI O VA PRIMI IN LUNA IANUARIE.
pe contractul meu este specificata data de livrare ianuarie 2008 si nu am facut "presiuni" asupra dealerului de la brasov pentru eventuale penalizari daca se va intarzia.
problema acum este ca, in momentul in care au aparut specificatiile pentru my08 (prin februarie) am vrut sa fac o mica modificare (navigatie si fara inscriprionare model). raspunsul a fost ca nu se poate pentru ca imi pierd locul pe lista de productie si discount-ul.
si de atunci astept... si astept... prima informatie pe care am avut-o a fost ca masina va intra in productie pe 25 martie, lucru care se pare ca nu a fost chiar adevarat pentru ca inca nu se stie prea mare lucru despre ea.

am facut presiuni? o da, m-am dus si le-am pus pistolul la tampa... singurul lucru pe care trebuia sa il fac era sa ma duc direct cu avocatul la ei, dar nu am de ce sa fac asta pentru ca cei de la brasov sunt chiar ok si nu este vina lor.
explica-mi si mie ce fel de presiuni poate sa fac un client care A PLATIT UN AVANS CONSISTENT si care este dus cu zaharelul de atata timp?
Quote:
am incheiat offtopicul si sper sa te abtii de la comentarii nefondate.
mi-am permis sa postez pentru ca ma irita comportamentele deplasate .
accept warn din partea adminilor, insa nu accept minciuna.
comportament deplasat? minciuna? lucrurile astea le spui despre mine? eu cred totusi ca te referi la dragii tai de la autoitalia - si ai exemplele mai sus de minciuna si comportament deplasat.

chiar incepe sa-mi para rau de asta... imi doresc o alfa de cand mi-am luat permisul dar de fiecare data au fost motive din cauza carora am fost silit sa aleg alte marci, iar acum, cand in sfarsit am ajuns sa-mi pot permite singur orice masina vreau din clasa asta, nu am ales mercedes, bmw sau lexus, am ales alfa pentru sufletul meu... si de cand am calcat in showroom anul trecut am avut parte numai de nervi si nopti nedormite din cauza unor personaje de aceeasi factura ca tine, draga domn sSilviu. misto inceput...

@madkat
nu am spus de masinile alea degeaba si imi pare nespus de rau ca imi pui eticheta de manelist. masinile pe care le-am mentionat mai sus sunt masinile prietenilor mei, comandate dupa ce m-am legat eu la cap cu autoitalia, care au fost deja livrate...

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 15:57 

AutoItalia, lachei ca intotdeauna.....

madkat, cam repede etichetezi omul daca se plinge de un lucru CORECT, pentru care a platit bani.Faptul ca esti fan nu inseamna sa tolerezi orice kkt pe care il face dealerul sau fabrica. Sper sa devina aici un forum de o anume masina germana. Ca fapt divers am fost la curent de la inceput cu aventura cumpararii, ba chiar mi-am permis sa prevad acu citva timp faptul ca va intirzia masina destul timp (si nu din cauza de fabrica inchisa). Deja AI au devenit previzibil, tre sa inventeze alte metode sa exaspereze clientu.

N-am vrut sa zic lachei, am vrut sa zic austrieci.

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 16:11 

La cererea publicului, topic creat

Va rog totusi sa nu transformam topicul intr-unul in care sa injuram importatorul.
Eu unul am fost multumit de ei pana acum, atat la service, cat si la achizitionarea unei masini noi

ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]

http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 16:15 

merci Alexx.

@madkat
mi-am comandat alfa pentru sufletul meu - si am spus mai sus: puteam sa-mi iau orice din clasa medie/premium, pentru ca in cercurile care ma invartesc (si nu vorbesc numai de cel de afaceri) o sa pierd multe puncte din cauza alfei... si nu asculta nimeni manele dintre ei :)

si daca tot s-a split-uit topicul...

cei de la autobrescia brasov sunt super ok incepand cu cei de la vanzari, piese pana la sefi. pana acum au fost extraordinari de amabili, chiar imi pare rau ca i-am cam stresat cu telefoane de doua ori pe saptamana cerand informatii, pentru ca nu este vina lor.

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 20:34 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Asta cu punctele pierdute in cercurile de afaceri ( si nu numai ) pentru ca ai Alfa suna putin patetic. Nu am simtit niciodata nimic altceva decat orgoliu atunci cand am facut nota discordanta cu Alfa in cercuri de prieteni sau afaceri, dupa cum nu am simtit vreodata ca pierd puncte ci dimpotriva! Realitatea este ca Alfa castiga de foarte multe ori la imagine/personalitate in raport cu alte marci, si asta chiar si in ochii oamenilor pentru care aleg germane din ratiuni de insecuritate economica (vezi valoare de revanzare) sau din obsesia de a fi egali cu altii. Iar pentru ceilalti care cred sincer in superioritatea unui BMW, cred ca Alfa le inspira macar respectul pe care il acord si eu lor, de exemplu.
Oricum nu voi alege in veci masina dupa criterii de conformitate la nu stiu ce grup social, de afaceri, etc.

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 22:46 

Stimate domnule "toshy" ( nu vreau sa-ti scriu numele cu toate ca il stiu ) habar nu ai pe ce lume traiesti. Despre masina ta se stie foarte bine de cand ai platit avansul ( si nu suma totala asa cum ai pomenit intr-un post anterior)si pana in prezent.
Poti sa te duci la AI si cu avocatul poporului, pentru ca nu o sa rezolvi nimic. de ce ? nu meriti sa primesti un raspuns concret, pentru ca de la inceput induci lumea in eroare si intamplator, eu am dovedit membrilor acestui forum ca nu bat campii .
Intradevar au fost cazuri in care s-a intarziat livrarea masinilor la timp, insa de fiecare data problemele au venit de la FABRICANT, nu de la IMPORTATOR.
Nu esti singurul user de pe acest forum care nu intelege acest aspect, pentru ca in mentalitatea ROMANULUI nu exista decat : ce ma intereseaza problemele de la fabrica, eu am platit. Oare tu esti atat de parolist si punctual ?
Importatorul este acoperit din toate punctele de vedere. Din nou, nu meriti sa primesti amanunte, pentru ca nu stii sa te comporti pe un forum public. Frecventez mai multe forumuri si am aceasi pozitie vis a vis de cei ca tine, care incearca sa murdareasca imaginea dealerului/concesionarului/importatorului, cu posturi pline de "adevaruri" prin care chipurile au trecut. Niciodata nu am replicat fara sa am informatii cat mai detaliate despre "caz".
Daca nu ti-a convenit situatia de la AI, de ce nu ti-ai comandat masina la Porche, ca doar AI nu este unic importator, sau de la dealerii de unde si-au ridicat prietenii tai masinile, ca de .... poate aveai noroc sau "succesuri".
Singurul lucru care ma distreaza la maxim, este faptul ca tu deja incepi sa te umplii de nervi, dai telefoane in stanga si in dreapta sa aflii detalii despre mine, de unde stiu atatea lucruri, cum de mi-am permis sa fac afirmatii FONDATE, cu toate ca nu am relatat decat o foarte mica parte.
Uita-te sa vezi cate posturi am in ultima vreme, frecventa mea pe forum in ultima vreme. O sa ai o surpriza si poate intelegi reactia mea. Sunt prea sufletist si incerc asa cum pot sa ajut nu sa distrug, sa aduc bucurie in suflet, nu ura si ma doare cand tastez cuvintele in acest post care va fi ultimul in acest topic.
Sa ai parte de bucurii si satisfactii de la masina pe care o doresti !!!

Post subject:
PostPosted: 08 Apr 2008, 23:27 

hai sa o luam incet, situatia e foarte simpla: firma mea a comandat un bun de la o alta firma care se pare ca nu este in stare sa se tina de cuvant (data livrarii este deja depasita de aproape 3 luni) si mai mult atitudinea lor este cel putin lipsita de orice respect fata de un client care le-a dat avans o suma consistenta.

nu am avut de gand nici o clipa sa scriu despre asta pe un forum in ideea de a ma plange sau a murdarii (vai) imaginea autoitalia, a fost o simpla mentionare a faptului ca astept de cateva luni bune dupa o masina fara a intra in detalii pana ai venit tu si mi-ai sarit la beregata.

cu toate astea hai sa-ti raspund in amanunt:
sSilviu Quote:
Stimate domnule "toshy" ( nu vreau sa-ti scriu numele cu toate ca il stiu ) habar nu ai pe ce lume traiesti. Despre masina ta se stie foarte bine de cand ai platit avansul ( si nu suma totala asa cum ai pomenit intr-un post anterior)si pana in prezent.
oricine poate da un search pe google dupa "toshy" sa afle cum ma cheama.
n-am pomenit nimic de "suma totala" intr-un post anterior. 50% avans eu zic ca este destul, mai ales ca sunt totusi ceva bani. ah, da, banii mei.
daca despre masina se stie "foarte bine" de cand am platit avansul, de ce sunt dus cu zaharelul?
Quote:
Poti sa te duci la AI si cu avocatul poporului, pentru ca nu o sa rezolvi nimic. de ce ? nu meriti sa primesti un raspuns concret, pentru ca de la inceput induci lumea in eroare si intamplator, eu am dovedit membrilor acestui forum ca nu bat campii .
[...]
Nu esti singurul user de pe acest forum care nu intelege acest aspect, pentru ca in mentalitatea ROMANULUI nu exista decat : ce ma intereseaza problemele de la fabrica, eu am platit. Oare tu esti atat de parolist si punctual ?
poate sunt eu nebun sa nu ma intereseze banii mei, nu? si cand este vorba de afaceri sunt parolist si punctual.
Quote:
Importatorul este acoperit din toate punctele de vedere. Din nou, nu meriti sa primesti amanunte, pentru ca nu stii sa te comporti pe un forum public. Frecventez mai multe forumuri si am aceasi pozitie vis a vis de cei ca tine, care incearca sa murdareasca imaginea dealerului/concesionarului/importatorului, cu posturi pline de "adevaruri" prin care chipurile au trecut. Niciodata nu am replicat fara sa am informatii cat mai detaliate despre "caz".
aici este vina mea ca am avut incredere si nu am pus o clauza care sa prevada penalizari in momentul in care ei nu se tin de cuvant.
din nou, da un search pe google dupa "toshy" si o sa vezi ce forumuri am avut eu pe mana si poate si alte informatii despre mine.
trebuie totusi sa apreciez ca ai niste informatii oarecum confidentiale, informatii pe care eu nu merit sa le primesc cu toate ca am platit - cum spunea cineva mai sus - nu doar pentru un fier, dar si pentru niste servicii pre si postvanzare.
Quote:
Daca nu ti-a convenit situatia de la AI, de ce nu ti-ai comandat masina la Porche, ca doar AI nu este unic importator, sau de la dealerii de unde si-au ridicat prietenii tai masinile, ca de .... poate aveai noroc sau "succesuri".
cred ca vrei sa spui succese.
Quote:
Singurul lucru care ma distreaza la maxim, este faptul ca tu deja incepi sa te umplii de nervi, dai telefoane in stanga si in dreapta sa aflii detalii despre mine, de unde stiu atatea lucruri, cum de mi-am permis sa fac afirmatii FONDATE, cu toate ca nu am relatat decat o foarte mica parte.
o da, altceva n-am de facut decat sa dau telefoane sa aflu cine este un fanatic random de pe un forum, care in schimb stie totul despre mine.
Quote:
Uita-te sa vezi cate posturi am in ultima vreme, frecventa mea pe forum in ultima vreme. O sa ai o surpriza si poate intelegi reactia mea. Sunt prea sufletist si incerc asa cum pot sa ajut nu sa distrug, sa aduc bucurie in suflet, nu ura si ma doare cand tastez cuvintele in acest post care va fi ultimul in acest topic.
Sa ai parte de bucurii si satisfactii de la masina pe care o doresti !!!
numarul posturilor este irelevant, calitatea e un factor mai bun de evaluare.
chiar daca zici ca este ultimul post, as vrea totusi sa-mi explici si mie de ce esti asa de virulent si sari la gatul meu aparand o firma care are antecedente de "comportament deplasat".
ai sarit ca ars cand am spus intr-un fel de gluma (probabil prea subtila) "fu i'm buying a mini" si spui ca nu lucrezi la autoitalia? foarte, foarte ciudat.

vrei sa ajuti, nu sa distrugi zici? atunci ajuta un client sa inteleaga care sunt problemele pentru care au aparut intarzierile (ca sa nu zic ca nu a fost respectat contractul) printr-o comunicare decenta fara aluzii si atitudini isterice de fanatic. nu faci decat sa distrugi si ultimele picaturi de incredere pe care le aveam in firma unde zici ca nu lucrezi. ai spus ca asta e o atitudine tipic romaneasca... da, daca eram altundeva nu trebuia sa dau eu telefoane si sa fiu dus cu zaharelul, ci primeam eu un telefon de scuze in care mi se spunea ca din diverse motive (si puteau sa-mi serveasca orice pentru ca nefiind in domeniu le haleam) se intarzie o zi, o luna, un an... si intelegeam asta, dar nu inteleg de "nu se stie" nimic.

trebuia oare sa deschis un topic special despre asta si sa ma apuc sa il pun pe toate forumurile din romania? n-am facut asta, am facut doar o remarca care se pare ca pe tine te-a enervat la culme si din pacate si raspunsul meu.

poate intr-adevar cei de la autoitalia sunt "acoperiti", dar cei de la autobrescia nu sunt si crede-ma ca imi stiu drepturile si pot foarte bine sa ma duc la OPC sa fac o plangere (informeaza-te un pic si vei vedea cam care sunt sansele ca eu sa "ma scot" cu mai mult dupa asta). dar nu fac asta, nu vreau sa o fac pentru ca niciodata nu mi-a placut sa ma tiganesc si nici chiar sa-mi cer drepturile si pentru ca cei de la autobrescia sunt mult prea ok ca sa le fac probleme de genul asta pentru ceva de care ei n-au nici o vina.
asa ca eu in momentul asta sunt in fata cu un contract cu o data de livrare nerespectata, si cu cateva zeci de mii de euro mai putin in cont (de care ar putea sa-mi para rau pentru ca macar o dobanda puteam sa iau pe ei) si fara masina. masina de care am nevoie, masina pe care nu o luam daca cei de la autoitalia nu ma asigurau ca o voi avea in luna ianuarie.

cu ce sunt vinovat eu in momentul asta? ca am spus asa, tangential la un topic, ca sunt nemultumit de cei de la autoitalia? sunt vinovat ca m-am legat la cap cu ei? sunt vinovat ca am facut "presiuni" sunand sa ma interesez de nu am un bun pentru care eu am dat bani? etc, etc...

nu, cred ca cea mai mare vina a mea e ca am raspuns la mesajele tale, dar imi pare rau si daca vrei tu neaparat asa e: sunt un lache crizat care a ajuns la varsta la care trollingul pe forumuri ie kewl si altceva decat sa arunce cu noroi in autoitalia pe forumuri nu are de facut.

ps.
si am eu o vaga banuiala ca acel contract pe care l-am semnat este confidential, lucru care cred ca te face si pe tine (care nu lucrezi la autoitalia) si pe cei cu care am semnat contractul sa depasiti o linie dupa care intervin lucruri nasoale...

le: si daca eu as avea varsta pe care declari ca o ai in datele din profil eu m-as face mic de tot intr-un colt mai bine decat sa fac niste afirmatii puerile de gen "spui minciuni", "nu meriti sa stii nimic", etc. care cel putin denota necunoasterea unei relatii de afaceri intre doua firme (intamplator aici intre firma mea si dealerul din brasov) guvernate de un contract.

Last edited by toshy on 09 Apr 2008, 01:57, edited 3 times in total.

Post subject:
PostPosted: 09 Apr 2008, 01:06 

Salut, vad ca s-a creat un topik in care sa ne spunem parerile despre Autoitalia, si ma gandeam sa pun si eu cateva randuri.
Din start va zic ca nu ii cunosc prea bine pe niciunul dintre cei 2 useri din altercatie, doar vreau sa comunic si eu restul membrilor parerea mea...(sa fie acolo.. :roll: ).
1 Eu unul nu as comanda niciodata o masina de la autoitalia...Perugia...etc din motive de imagine. In lume se stie foarte bine (nu numai de catre manelistii cu bmw-uri...haudi...etc) ca dealerul Fiat...etc din majoritatea tarilor este de departe cel mai slab cotat. Adica nu incape in discutie comparatie cum vedeam in posturi de mai sus, nici macar cu cei mai obscuri dintre dealeri.- parere auzita in repetate randuri la proprietari din UK care iubesc marca Alfa Romeo. Dati-mi voie sa cred ca nu in Romania Auto...etc are un nume care nu trebuie patat de niste useri pe un forum, sau ca ar avea servicii mai bune... :evil:

2 Exista tot mai multi useri in Romania care confirma acest lucru (de fapt marea majoritate, cu mici exceptii proprietarii de autoutilitare Fiat).
Am niste amici care au lucrat ca contractanti pt Auto...etc in Bucuresti care mi-au impartasit modul de lucru al patronilor/angajatilor Auto..etc careia le faceau viata foarte grea in comparatie cu alti 4-5 dealeri pt care lucrau (hint-pejo, Subaru...etc), mai mult modul de lucru al unor angajati de baza in service-urile Auto...etc gen tinichigerie, mecanica ...etc.

si 3, pt ca sunt incapatanat si am vrut sa ma conving am apelat si eu de 2 ori la serviciile celor mentionati doar ca sa dureze cam 2 luni complexa operatiune de vopsire si inlocurile a unei bare fata pt un model fff rar la noi si anume 147 ... :) pe care pana la urma au vopsit-o de 2 ori si de ambele dati au scos-o mai rau ca in spatele blocului(1 luna comanda in italia pt nemaiintalnita bara, 1 luna programarea si inca vreo saptamana capodopera) , a2a oara am vrut sa cumpar niste ulei si a durat aprox 45 de minute operatiunea.

Multi altii pe la noi pe forum s-au plans de lucrari absolut penibil de slab executate si scumpe la ei.
Adica deja sa comanzi o masina noua de la ei si sa iti faci reviziile acolo trebuie sa fii foarte increzator in statutul tau in societatea noastra, eventual sa fii ruda de sange cu actionarii.

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, poate altii au fost mai norocosi dar eu as pune AutoItalia intr-un top alaturi de Apa Nova si Delphin International...:) Singura consolare ar fi ca la noi si concurenta se situeaza nu foarte departe si majoritatea ofera servicii asemanatoare.
Imi cer scuze pt lungimea postului... :arrow:

Post subject:
PostPosted: 09 Apr 2008, 06:40 

Ehe, ce tare.
Am varsta din datele din contact, si ce ?
REPET : NU LUCREZ LA AI, insa pozitia mea sociala "are" relatii acolo cat si la Fabrica. Ai citit bine LA FABRICA, cu care intamplator am anumite CONTRACTE. Deci cunosc termenul de confidentialitate si clauze contractuale muuult mai bine decat .... ca de, la varsta mea ar trebui sa stau mic intr-un colt de frica .
Spui ca esti OK in afaceri. Sa zicem ca intermediezi o tranzactie si prinzi un client cumparator mai dificil, dar esti dispus sa intrii in joc pentru comision, moment in care vanzatorul te anunta ca timp de trei luni nu poate onora nicio comanda, ce faci ?
Asa s-a intamplat si in cazul tau AI FOST informat insa , tu ai pomenit CA NU TE INTERESEAZA.
Poate acum intelegi reactia mea.
Si de acum chiar NU MA INTERESEAZA.

Post subject:
PostPosted: 09 Apr 2008, 09:17 

o noua zi si o atitudine mai demna, in sfarsit. felicitari, vad ca se poate si (relativ) frumos. :)

mica precizare (am scris si mai sus defapt): contractul l-am semnat dupa ce mi-au spus de inchiderea fabricii si dupa ce n-am gasit nimic pe stocul lor. l-am semnat pentru ca mi-au garantat ca masina va intra in productie inainte de inchiderea fabricii si o voi avea imediat dupa. eu am fost de buna credinta, dar avand nevoie de masina in perioada asta puteau macar sa ma tina la curent sau sa-mi spuna clar ca masina o sa vina intr-un an sau zece ca sa pot sa-mi fac si eu un backup plan.

simpla mentionare a intarzierii si o bila neagra pentru data celor de la autoitalia a fost tot ce am facut si cred ca e mai mult decat suficient daca cineva e interesat de experienta mea, dar am fost prost si m-am prins in flame cu tine.

nu trebuia nici macar sa ma uit la posturile tale pline de fantezii pentru ca am vazut dupa aia ca atitudinea pe care o ai fata de cei care au un punct de vedere diferit e pumnul in gura.

sa-mi spui unde iti trimit sampania aia pe care o dau dealerii drept cadou cand livreaza masinile pentru eu nu beau alcool si tu o meriti din plin.

---
acum imi dau seama in ce lume de fantezie traiesti tu...
Quote:
Asa s-a intamplat si in cazul tau AI FOST informat insa , tu ai pomenit CA NU TE INTERESEAZA.
prima data cand am spus asta am spus-o aici pe forum, ieri, intr-un mesaj de mai sus...

Post new topic  Reply to topic  [ 16 posts ] 

All times are UTC+03:00