hai sa o luam incet, situatia e foarte simpla: firma mea a comandat un bun de la o alta firma care se pare ca nu este in stare sa se tina de cuvant (data livrarii este deja depasita de aproape 3 luni) si mai mult atitudinea lor este cel putin lipsita de orice respect fata de un client care le-a dat avans o suma consistenta.
nu am avut de gand nici o clipa sa scriu despre asta pe un forum in ideea de a ma plange sau a murdarii (vai) imaginea autoitalia, a fost o simpla mentionare a faptului ca astept de cateva luni bune dupa o masina fara a intra in detalii pana ai venit tu si mi-ai sarit la beregata.
cu toate astea hai sa-ti raspund in amanunt:
sSilviu Quote:
Stimate domnule "toshy" ( nu vreau sa-ti scriu numele cu toate ca il stiu ) habar nu ai pe ce lume traiesti. Despre masina ta se stie foarte bine de cand ai platit avansul ( si nu suma totala asa cum ai pomenit intr-un post anterior)si pana in prezent.
oricine poate da un search pe google dupa "toshy" sa afle cum ma cheama.
n-am pomenit nimic de "suma totala" intr-un post anterior. 50% avans eu zic ca este destul, mai ales ca sunt totusi ceva bani. ah, da, banii mei.
daca despre masina se stie "foarte bine" de cand am platit avansul, de ce sunt dus cu zaharelul?
Quote:
Poti sa te duci la AI si cu avocatul poporului, pentru ca nu o sa rezolvi nimic. de ce ? nu meriti sa primesti un raspuns concret, pentru ca de la inceput induci lumea in eroare si intamplator, eu am dovedit membrilor acestui forum ca nu bat campii .
[...]
Nu esti singurul user de pe acest forum care nu intelege acest aspect, pentru ca in mentalitatea ROMANULUI nu exista decat : ce ma intereseaza problemele de la fabrica, eu am platit. Oare tu esti atat de parolist si punctual ?
poate sunt eu nebun sa nu ma intereseze banii mei, nu? si cand este vorba de afaceri sunt parolist si punctual.
Quote:
Importatorul este acoperit din toate punctele de vedere. Din nou, nu meriti sa primesti amanunte, pentru ca nu stii sa te comporti pe un forum public. Frecventez mai multe forumuri si am aceasi pozitie vis a vis de cei ca tine, care incearca sa murdareasca imaginea dealerului/concesionarului/importatorului, cu posturi pline de "adevaruri" prin care chipurile au trecut. Niciodata nu am replicat fara sa am informatii cat mai detaliate despre "caz".
aici este vina mea ca am avut incredere si nu am pus o clauza care sa prevada penalizari in momentul in care ei nu se tin de cuvant.
din nou, da un search pe google dupa "toshy" si o sa vezi ce forumuri am avut eu pe mana si poate si alte informatii despre mine.
trebuie totusi sa apreciez ca ai niste informatii oarecum confidentiale, informatii pe care eu nu merit sa le primesc cu toate ca am platit - cum spunea cineva mai sus - nu doar pentru un fier, dar si pentru niste servicii pre si postvanzare.
Quote:
Daca nu ti-a convenit situatia de la AI, de ce nu ti-ai comandat masina la Porche, ca doar AI nu este unic importator, sau de la dealerii de unde si-au ridicat prietenii tai masinile, ca de .... poate aveai noroc sau "succesuri".
cred ca vrei sa spui
succese.
Quote:
Singurul lucru care ma distreaza la maxim, este faptul ca tu deja incepi sa te umplii de nervi, dai telefoane in stanga si in dreapta sa aflii detalii despre mine, de unde stiu atatea lucruri, cum de mi-am permis sa fac afirmatii FONDATE, cu toate ca nu am relatat decat o foarte mica parte.
o da, altceva n-am de facut decat sa dau telefoane sa aflu cine este un fanatic random de pe un forum, care in schimb stie totul despre mine.
Quote:
Uita-te sa vezi cate posturi am in ultima vreme, frecventa mea pe forum in ultima vreme. O sa ai o surpriza si poate intelegi reactia mea. Sunt prea sufletist si incerc asa cum pot sa ajut nu sa distrug, sa aduc bucurie in suflet, nu ura si ma doare cand tastez cuvintele in acest post care va fi ultimul in acest topic.
Sa ai parte de bucurii si satisfactii de la masina pe care o doresti !!!
numarul posturilor este irelevant, calitatea e un factor mai bun de evaluare.
chiar daca zici ca este ultimul post, as vrea totusi sa-mi explici si mie de ce esti asa de virulent si sari la gatul meu aparand o firma care are antecedente de "comportament deplasat".
ai sarit ca ars cand am spus intr-un fel de gluma (probabil prea subtila) "fu i'm buying a mini" si spui ca nu lucrezi la autoitalia? foarte, foarte ciudat.
vrei sa ajuti, nu sa distrugi zici? atunci ajuta un client sa inteleaga care sunt problemele pentru care au aparut intarzierile (ca sa nu zic ca nu a fost respectat contractul) printr-o comunicare decenta fara aluzii si atitudini isterice de fanatic. nu faci decat sa distrugi si ultimele picaturi de incredere pe care le aveam in firma unde zici ca nu lucrezi. ai spus ca asta e o atitudine tipic romaneasca... da, daca eram altundeva nu trebuia sa dau eu telefoane si sa fiu dus cu zaharelul, ci primeam eu un telefon de scuze in care mi se spunea ca din diverse motive (si puteau sa-mi serveasca orice pentru ca nefiind in domeniu le haleam) se intarzie o zi, o luna, un an... si intelegeam asta, dar nu inteleg de "nu se stie" nimic.
trebuia oare sa deschis un topic special despre asta si sa ma apuc sa il pun pe toate forumurile din romania? n-am facut asta, am facut doar o remarca care se pare ca pe tine te-a enervat la culme si din pacate si raspunsul meu.
poate intr-adevar cei de la autoitalia sunt "acoperiti", dar cei de la autobrescia nu sunt si crede-ma ca imi stiu drepturile si pot foarte bine sa ma duc la OPC sa fac o plangere (informeaza-te un pic si vei vedea cam care sunt sansele ca eu sa "ma scot" cu mai mult dupa asta). dar nu fac asta, nu vreau sa o fac pentru ca niciodata nu mi-a placut sa ma tiganesc si nici chiar sa-mi cer drepturile si pentru ca cei de la autobrescia sunt mult prea ok ca sa le fac probleme de genul asta pentru ceva de care ei n-au nici o vina.
asa ca eu in momentul asta sunt in fata cu un contract cu o data de livrare nerespectata, si cu cateva zeci de mii de euro mai putin in cont (de care ar putea sa-mi para rau pentru ca macar o dobanda puteam sa iau pe ei) si fara masina. masina de care am nevoie, masina pe care nu o luam daca cei de la autoitalia nu ma asigurau ca o voi avea in luna ianuarie.
cu ce sunt vinovat eu in momentul asta? ca am spus asa, tangential la un topic, ca sunt nemultumit de cei de la autoitalia? sunt vinovat ca m-am legat la cap cu ei? sunt vinovat ca am facut "presiuni" sunand sa ma interesez de nu am un bun pentru care eu am dat bani? etc, etc...
nu, cred ca cea mai mare vina a mea e ca am raspuns la mesajele tale, dar imi pare rau si daca vrei tu neaparat asa e: sunt un lache crizat care a ajuns la varsta la care trollingul pe forumuri ie kewl si altceva decat sa arunce cu noroi in autoitalia pe forumuri nu are de facut.
ps.
si am eu o vaga banuiala ca acel contract pe care l-am semnat este confidential, lucru care cred ca te face si pe tine (care nu lucrezi la autoitalia) si pe cei cu care am semnat contractul sa depasiti o linie dupa care intervin lucruri nasoale...
le: si daca eu as avea varsta pe care declari ca o ai in datele din profil eu m-as face mic de tot intr-un colt mai bine decat sa fac niste afirmatii puerile de gen "spui minciuni", "nu meriti sa stii nimic", etc. care cel putin denota necunoasterea unei relatii de afaceri intre doua firme (intamplator aici intre firma mea si dealerul din brasov) guvernate de un contract.