Ce mai pot sa spun, decat ca va multumesc pentru ca existati, asa cum sunteti, unu' militian, altu dieselar, benzinar sau doar alfist pentru felul cum sta masina pe sosea. Chiar daca nu reusesc sa cumpar masina, eu tot alfist voi ramane, dece spun asta ptr ca, inainte de a cumpara Ford Focus, masina pe care o am acum, si care a suportat cu stoicism, toate maniile mele de sofer incepator, (am permis de 3 luni, 8000 km parcursi), vroiam sa cumpar Alfa Romeo 156 1st version, dar m-am targuit prea mult cu propietarul masinii, pana a vandut-o altcuiva. Nu regret decat ca acum nu stiu cum sa ''scap'' de Focus, in cazul in care imi iau Alfa, ptr ca nu imi permit sa tin doua masini, ma omoara taxele. Daca ar fi dupa mine si daca as avea garaj dublu, as tine-o sa imbatraneasca linistita sa nu o ''omoare'' cineva. Eu am pus suflet in masinutza asta, asa modesta cum e ea, ce sa-i faci, prima masina. In seara asta am mers in spatele Alfei pe care vreau sa o cumpar, am fost cu propietarul pana la el acasa, si in niste curbe stranse a fost placere, in timp ce eu eram ba in stanga, ba in dreapta, ca na' Focusul are suspensii moi, sa o vad pe Bella Stella (viitorul nume al masinii) cum sta dreapta pe drum in timp ce Citroenul din fata ei, se lasa ba pe o parte, ba pe alta, cum facea si Focusul meu
. Propietarul masinii, e maniac, v-am mai spus e la a treia Alfa si si-o cumpara pe a patra, confirmarea regulii - Once Alfa, always Alfa, a facut toate reviziile la timpul lor, maine il intreb si cum sta cu distributia, daca a schimbat-o sau nu, daca nu alti 700 euro, dar asta e, oricum azi si-a platit taxa de drum, 280 euro, pentru un an, deci cu asta m-am scos
. Maine poate reusesc sa ma mai uit pe cartea de service, acolo fiind trecute toate repartiile pe care le-a facut el in acesti 2 ani decand are masina, ar trebui sa ma uit dupa ceva anume, vreun punct slab al Alfei ? Oricum, probleme de teapa nu imi fac prea mari, ptr ca propietarul Alfei colaboreaza cu seful meu si cu fostul lui asociat si ambii mi-au spus numai de bine de el si ca e disperat dupa Alfa lui, pe care o avea in momentul respectiv
. Un filtru de aer sport de gen BMC sau K&N ar fi indicat, asta inainte de o eventuala remapare, si daca se merita o remapare, tinand cont de faptul ca are deja 80.000 km ? Si inca ceva, am vazut pe forum ca cineva avea o problema cu deblocarea headunit-ului de pe Alfa, sa imi dea serial-number, poate pot sa ajut si eu cu ceva, nu promit
O seara frumoasa la toata lumea si va multumesc pentru raspunsuri.