christu Quote:
eu ma descurc destul de ok cel putin in bucuresti cu harta de g2.
am fost pana in bulgaria la sunny beach si nu a dat niciun rateu.
pana la urma...cred ca oricum e impartita vina. Am un mio cu ultimul update de harti si soft.
In primavara am facut 3000 km cu el in germania, franta, luxembourg, elvetia. nu a avut nici cea mai mica eroare.
Am incercat sa ma folosesc de el in romania...laser frate!!! recunoaste ce vrea el si cand vrea el.
Zic ca e impartita vina si din prisma faptului ca banuiesc ca niste baieti de la anumite institute de cartografie si primarii sau consilii judetene sau whoever ar trebui sa faca niste raportari din timp in timp, raportari de care se folosesc dezvoltatorii de harti si soft-uri de navigatii.
in Bucuresti e ok, in alte orase din Ro e cam nasoala dar pentru tot ce e inafara RO e super ok. majoritatea folosest harti navteq sau teleatlas.
Invizible Quote:
Salut, am un Pioneer Avic-hd1bt pe o alfa 159 ale carei harti se opresc la granita dee vest a Romaniei, din pacate. Imi puteti spune cum se poate adauga si harta Romaniei?
Va multumesc frumos
presupunand ca ai ultima varianta de harti (CNDV-1000HD) ai urmatoarea acoperire:
1. UK (incl Northern Ireland)
2. Germany
3. France
4. Italy
5. Benelux
6. Austria
7. Switzerland
8. Spain
9. Greece
10. Portugal
11. Denmark
12. Sweden 13. Finland
14. Norway
15. Ireland
16. Czech Republic
17. Slovakia
18. Hungary
19. Poland
20. Monaco
21. Liechtenstein
22. Andorra
23. San Marino
24. The Vatican
ROMANIA nu exista si nici nu dau semne ca va exista. se aud zvonuri ca o sa apara la mijlocul 2012 dar nimic oficial.
Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…