Hondarul Quote:
Felicitari pentru proiect. Nu multi sunt cei care baga bani, timp si iar bani intr-o masina a carei valoare este mai mica ca investitia. Bravo! Asta inseamna pasiune si dedicare. Tare as vrea sa fi mai multa lume ca tine - sa puna inainte de orice propria placere si convingere, mai presus de bani si alte pareri.
Multumesc! Pasiune si atat. Asta face toti banii din lume!!!
Hondarul Quote:
Daca te intreaba cineva - De ce Alfa 75? Ce ai raspunde? Pura curiozitate.
1) Este ultima Alfa RWD
2) Are cutia de viteze in spate si motor fata, distributia greutatii este aproape de ideal, transaxle style
3) Are diferential autoblocant de serie
4) Piese ieftine si caterinca de usor de schimbat
5) Are caroseria foarte rigida - ajuta la stabilitate
6) ASPECTUL - este pur si simplu superba!
7) Este ultima alfa la care motorul este longitudinal
8 ) Interiorul mi se pare superb
9) Pozitia la volan foarte joasa
10) GREUTATEA - este foarte usoara!
Hondarul Quote:
Si mai am o intrebare practica - ce Rust Remover folosesti?
Este un Rust Remover comandat de afara, foarte concentrat, special pentru asa ceva - daca vrei, PM me si iti dau, e ieftin (cam 30-40 ron o sticluta de 250ml, efectiv dizolva rugina, lasand tabla curata, pregatita pentru a fi data cu grund apoi vopsea/bitum) - Mie mi-a ajuns o sticluta pentru tabla din compartimentul motor si pentru a curata tot motorul. Pacat ca am uitat sa ii fac o poza cu motorul inainte, crede-ma ca era rugina cat 2 degete de am luat-o cu lingurita! Ce inseamna sa pui apa chioara in motor.... Nu stiu ce marca e, insa inteapa al dreacu la nas... E acid! Dupa miros pare a fi pe baza de acid acetic, foarte concentrat, aproape ca un gel e.
Hondarul Quote:
Multumesc si felicitari inca o data! Crede-ma - momentul in care TOTUL este gata, la cheie, cand vei iesi cu ea pe strada (de preferat seara ca sa te bucuri de strazile noi asfaltate), vei fi cel mai fericit om de pe pamant. Nimic nu mai conteaza, totul este perfect. Bafta!
Sunt convins de asta. Multumesc pentru incurajari!!!
Later edit: Am spalat si cealalta chiulasa, cilindrii, pistoanele + bielele si arborele. Urmeaza montajul!