It is currently 22 Feb 2025, 20:53

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tester ?
PostPosted: 21 Aug 2007, 22:35 

Car: Spider 916
salve baieti!

am si eu ceva intrebari...sper sa nu vi se para stupide:

1. Unde as putea gasi, cat costa si cum s-ar putea folosi un Tester?(ma refer sa il cumpar nu sa ma duc la service)
2. Se poate sa comunic cu CPU-ul alfei de pe un laptop cu ceva fire si programele? care ar fi si cam ce as avea nevoie?
3. Unde vin legate toate acele fire?

Precizez ca am o Alfa 156 1.8 TS din 98'.

mersi anticipat

Post subject:
PostPosted: 07 Feb 2008, 13:21 

Am o intrebare similara?
Merita cumparat acest tool: CAN OBD2 Code Scanner - link1: http://www.auteltech.com/gs400.htm
Costa ~ 50 de lire iar cine are, spune ca este util, link2: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147 ... -mins.html
10x!

Post subject: Code Scanner pt alfa 156
PostPosted: 22 Apr 2008, 13:15 

Am inteles ca exista un fel de program de scanare a situatie/starii masinii (motor, partea electrica...etc), care poate fi instalat pe laptop si cu ajutorul unor cabluri se poate face legatura/conectarea intre chip-ul masinii si laptop, iar aplicatia/programul respectiv iti arata mult mai in detaliu problemele si are si ceva HELP, sau ceva de genu care iti arata in speta cum sa rezolvi eventualele probleme. Va rog mult, daca sunteti interesati si gasiti sau daca aveti, spuneti-mi si mie de unde sa cumpar...ca mi-ar fi cu mult mai util decat Geniscan GS400-CAN OBD2 CODE SCANNER
Mii de multumiri, George - Oradea

nu mai scrie bold...
multumesc
madkat

Post subject:
PostPosted: 23 Apr 2008, 15:02 

Cred ca-i mai simplu sa cumparati o interfata de tip elm 323 sau 327(multiprotocol). Impreuna cu un program de diagnoza gen scanmaster professional, pcm scan etc., puteti vedea(doar atat-adica doar citire) si sterge codurile de eroare precum si parametri live ai motorului. Unele au si optiunea dynotest insa nu are cine stie ce acuratete . Interfete gasiti pe okazii.ro la preturi intre 1,8-3 mil. lei vechi .

Post subject:
PostPosted: 01 May 2008, 11:41 

Stiu ca vazusem pe okazii acum vreun an un tester exact ca cel de la AutoItalia. Oricum, scula respectiva e exorbitant de scumpa.
Stiu ca multi alfisti de pe alte forumuri foloseau si laudau un soft numit alfaDiag, scris de cineva special pentru diagnosticarea alfelor. Se instaleaza de preferinta pe un laptop. Programul costa 60 de euro. Poti verifica direct pe site-ul oficial: AlfaDiag . Succes!

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+03:00