It is currently 26 Feb 2025, 10:57

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 68 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 15:18 

mucas Quote:
... ar trebui sa fie stabilit dupa ce am incerca mai multe, sa vedem care a fost cea mai buna alegere (locatie, conditii, preturi, modalitati de a petrece timpul) si dupa sa alegem una, nu asa din a 3-a editie.
Perfect de acord cu acest punct de vedere.

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 23:54 

Eu daca am propus centrul tarii(nu neaparat Brasov !!!), am facut-o in ideea unei participari cat mai numeroase. Nu vorbesc din punctul meu de vedere...din Brasov spre Oradea sau Mangalia tot cam aceeasi distanta se parcurge...dar ce fac cei din Timisoara care trebuie sa ajunga in Suceava ...de exemplu ???

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 00:46 

AndreiSW Quote:
...dar ce fac cei din Timisoara care trebuie sa ajunga in Suceava ...de exemplu ???
Citeste ce am scris si mai sus...
Se urca in masini si vin incoace, ce sa faca? :shock: Ce m-as face eu, din Suceava, daca s-ar organiza la Timisoara? :lol: Crezi ca as protesta? Nu. As merge la fel cum m-am dus si la Felix. Pentru a nu stiu cata oara o spun si eu, au mai spus-o si altii: ESTE O DATA PE AN !!! Asteptam 12 luni sa ne intalnim cu totii si facem nazuri pentru cateva sute de km?! In alte tari se parcurg mii de km, nu sute, pentru a ajunge la un eveniment similar. Au loc intalniri la care participa alfisti din toata Europa si care strabat jumatate de continent ca sa ajunga. Si noi ne cramponam de cateva sute de mii de lei (vechi) in plus sau in minus pentru un drum.
Pacat... Poate inca nu meritam un Alfa Fest asa cum au chiar vecinii nostri unguri si bulgari...

Later edit: Poate, ca sa nu se deplaseze fiecare prea mult, facem niste intalniri anuale pe regiuni: Ardeal, Moldova, Muntenia, Dobrogea... Iar intalnirea nationala sa fie o data la 5 sau 10 ani... :drunksinging:

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:02 

Da...dar probabil multi vor renunta din cauza distantei traduse in costuri suplimentare. Repet : nu vorbesc din punctul meu de vedere !
Cat despre vecinii nostri maghiari...sunt departe de noi cu mult. Cand la Hungaroring se tineau etape de Formula 1...la noi era benzina cu ratia !

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:07 

Eiii... ultima propozitie nu o meritam. Ai dreptate, altii fac mii de kilometri, doar ca pe alte drumuri. Ma duc snur pana la Paris si ma dau jos din masina relaxat si beau o cafea. Ma duc pana la Constanta si descopar ca am trei greierasi in plus, doua scartaieli la ceva bucse, o janta indoita si totusi ma consider norocos ca am ajuns pentru ca am reusit sa evit toti sinucigasii din depasiri.
Nici una din problemele de mai sus nu ma vor impiedica sa ajung la Fest 2008. Doar ca mi-as dori sa fie cat mai putine.

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:14 

Vezi...incerci sa le faci un bine altora si iese altceva. Ideea e alta..In Ungaria sunt alte salarii..nu are rost sa ne comparam cu ei.
Imi doresc sa ne strangem cat mai multi...indiferent unde.
Multa bafta !

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:17 

bh00oooo, ultima propozitie nu-ti era adresata. :) Chiar mi-au placut punctul tau de vedere si propunerile tale de cand s-a deschis topicul asta si le sustin.
Si nu-ti era adresata nici tie, andreiSW. Iti inteleg si tie punctul de vedere. Si eu as vrea sa ne adunam cat mai multi.
Era doar o concluzie amara la tot ce s-a discutat si anul trecut, se discuta si acum, referitor la intalnirile nationale...

Last edited by alfa_no1 on 23 Dec 2007, 02:59, edited 3 times in total.

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:22 

Dupa ce ca si asa suntem putini...Oare exista Logan Fest ? :?

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:28 

Da, este undeva printr-o tara nordica, nu mai stiu care... A aparut la un moment dat un link pe forum.

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:34 

Baieti, nu vad ce rost are sa ne comparam cu altii, deschidem alt subiect si pareri implicite. E vorba despre ceea ce facem NOI, in tara noastra, cu drumurile noastre asa cum sunt si cu toate cele. "Fa tot ce poti, cu ce ai la indemana, acolo unde te afli"

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 01:38 

Corect!

Post subject:
PostPosted: 23 Dec 2007, 12:49 

Car: 156
sv_kdt Quote:
Fiind din Bucovina, propun aceasta zona pentru Alfa Fest.
Proprietar de 156 stiu ca vreau un drum bun pt Alfa mea - si Bucovia ARE. Sosele noi virajate, curbe stranse, ace de par etc.
Ca si peisaje, istorie, traditie.... nu pot sa spun decat PLAI DE DOR.
Plai de dor este este un complex de patru stele amplasat la egala distanta de manastirile Bucovinei (Voronet, Sucevita, Moldovita, Putna, Dragomirna si multe altele), la vest de comuna Sucevita, 100m de drumul national DN 17A, 12 km de Radauti, 58 km de Suceava si 50 km de Cimpulung, la o altitudine de 710m. http://www.plaidedor.ro/piscina.html
Pe langa Plai de dor mai sunt inca cel putin 50 de pensiuni/hoteluri din aceeasi clasa cum ar fi http://www.conaculdomnesc.ro/imagini.php , http://www.casaelena.ro/ , http://www.casa-alba.suceava.ro/ , http://www.conaculdomnitei.ro/index.htm , http://www.hotelzamca.ro/ , http://www.pensiunea-lebaron.ro/prezentare.html ..... ar fi si culmea sa pun aici 50 de link-uri...ideea e ca sunt multe...unde sunt multe exista concurenta...unde e concurenta ...castiga consumatorul..adica NOI Alfa Club. Majoritatea ofera ATV, Paintball, piscina, games ... etc...
Toate punctele "impuse" pe buna dreptate de Alex Mirica mai sus, sunt atinse in Bucovina.

1. DRUMURILE sunt bune si virajate, in curand voi face o noua evaluare a acestora.
2. Radarele nu au treaba pe astfel de drumuri.
3. CAZARE ...despre cazare am vorbit un pic mai sus.
4. 280 km de centru tarii.
5. Cel putin 2 persoane sa se ocupe.... alfa_no1, sv_kdt, cypy, hot.
6. Fotografii vor veni

" Vino la Putna daca ti s-a facut dor de Stefan!
Vino la Voronet, daca ti s-a facut dor de albastrul cerului!
Vino la poalele Obcinilor, daca nu ai mai simtit de mult natura respirand prin tine.
Vino in Bucovina! Am pastrat pentru tine traditii pe care ceilalti romani le-au pierdut. Jupanesele noastre ti-or gati bucate alese, in care ademenesc miresme si dichiseli cum numai in Bucovina poti afla. "

Ce am scris mai sus ramane valabil.
NU ma cramponez de ideea ca AF sa se organizeze in Bucovina insa pana in prezent aici s-au atint toate punctele recomandate de Mirica:
alexmirica Quote:
Baieti,
Scrieti aici propunerile voastre in ceea ce priveste locatia AlfaFest 2008.
Locatia aleasa de voi trebuie sa indeplineasca in mod OBLIGATORIU urmatoarele conditii:
- drumurile din zona sa fie virajate si in stare buna
- sa fie cat mai putine radare :lol:
- sa existe cazare la pensiune la preturi decente, si cu posibilitatea de parcare a masinilor clubului, Exclus hoteluri!!!
- sa se situeze la o raza de aproximativ 300km de centrul tarii.
- sa fie MINIMUM 2 persoane care locuiesc in zona respectiva si care sa poata reprezenta clubul in relatiile cu autoritatile, cazare & stuff
- ar fi grozav sa insotiti propunerile voastre cu fotografii ale zonei respective, sa ne formam o idee...

Incepeti!
Sunt din acelasi aluat ca si alfa no1 as merge oriunde in tara pt aceasta intalnire chiar daca bancile isi cer tributul...si banii nu ma dau afara din casa... deja mi-am programat concediul pt perioada aprilie - mai.
Astept si alte idei si alti entuziasti gata sa se implice in evaniment din orice colt al tarii.[/b]

Post subject:
PostPosted: 05 Jan 2008, 18:52 

As vrea si eu sa propun ca o varianta Bucovinei, Sibiul.

Mi se pare mai central.. drumuri sunt.. peisaj etc.

Are si cine sa organizeze ( o prietena f buna are un Hostel acolo) din pacate ea poate gazdui doar vreo 15-20 de pers.. deci prea putin pt ce ne intereseaza dar.. mai mult ca sigur ne poate ajuta sa gasim exact ceea ce cautam...

O sa vin si cu poze si site uri de la diferite cazari din sibiu si din imprejurimi...

Macar ca alternativa pentru Bucovina... vb aia.. e greu sa alegi cand ai o singura optiune :)

Post subject:
PostPosted: 06 Jan 2008, 06:06 

Sunt si eu pentru Sibiu (poate putin subiectiv, imi place mult Pitesti-Sibiu), voi reveni maine-poimaine cu poze si propuneri concrete.

Soprano a gasit in Bucovina cateva locatii ce indeplinesc toate conditiile. Please post them!

Ex: Alfa Romeo 156 2.4 JTD 10V black
Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V blue-cosmo

Live to drive, drive to live

Post subject:
PostPosted: 06 Jan 2008, 16:42 

da asa e...

Sibiul CHIAR e in centrul tarii... iar "raza" accea cred ca trebuie micsorata ca la 300 km... din centrul tzarii ajungem si in Bulgaria :lol:

Post subject:
PostPosted: 07 Jan 2008, 22:24 

Car: 159 2.4
Alex au trecut cele sapte zile de propuneri? S-a luat o decizie? Vad ca de la Craciun nu mai e nici o noutate. Mie imi surad ambele variante: si Bucovina si Sibiu (am rude in ambele zone asa ca va fi mai usor cu lasatul copiilor). In cazul in care voi fi in tara in perioada respectiva, mi-ar placea sa participam si eu si nevasta-mea. Intre timp astept sa vad ca trecem de primul pas: alegerea locatiei.
Si ca o mica propunere: ar fi interesat de anuntat toti membrii clubului despre acest poll prin email de la admin. Eu unul, desi "umblu" destul de mult prin forum, nu am bagat de seama pana azi discutia din topic.

"The man who does not take pride in his own performance performs nothing in which to take pride" - Thomas J. Watson (1874-1956) - Founder of IBM

Post subject:
PostPosted: 07 Jan 2008, 22:47 

si eu am mentionat ca is interesa de SIBIU pt ca bucovina mi se pare prea departe de mine pt drumurile noastre nationale si daca e bun drumu acolo,da pana acolo ce fac,eu inca nam iesit cu alfa din oras doar afara am zeci de mii de km,da am auzit ca nu sunt asa grozave drumurile prin tara,stiu ca nu e imp daca vin eu sau nu,dar ar trebui sa facem un topic care sibiu si care bucovina ca astea sunt cele mai comentate locatii

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 00:28 

Da, poi eu sustin ideea Sibiului....am stat acolo prin 2007 aproximativ 2 luni...si a fost super adica oameni primitori...preturi nu f bune...dar mai bune ca in bucuresti cu siguranta. Strazile din cate am auzit au fost facute la sf. 2006. Tot Sibiul a fost supus unei schimbari majore iar daca am avea ceva "pile" ar fi superb. Imaginativa cum ar fi o expozitie ALFA p "lipscani-ul lor" unde in fiecare seara se strange aproape tot sibiul la o plimbare si la o terasa. Nu stiu dak ne ajuta dar este si un oras mediatizat si care incearca sa isi promoveze evenimentele...de ex. in fiecare ziar local aparea evenimentul care avea sa aibe loc in ziua respectiva. Un minus pt. bucovina ar fi sa nu alegem in nici un caz drumul spre urziceni...bacau. E adevarat ca este bun dar este si plin de radare ( eu unu le pierdusem numarul) si foarte multe localitati cu limita de 50 km/h.
1-2 poze cu "LIPSCANI-ul" lor :D P.S. Noi sa fim cat mai multi...oriunde ar fi asta ( de Radauti c ziceti??? :D )

Attachments:
7xcF1g698187-02[1].jpeg
7xcF1g698187-02[1].jpeg [ 50.03 KiB | Viewed 1316 times ]
Kwywum289296-02[1].jpeg
Kwywum289296-02[1].jpeg [ 65.08 KiB | Viewed 1316 times ]

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 04:09 

Johnny Mnemonic Quote:
Alex au trecut cele sapte zile de propuneri? S-a luat o decizie? Vad ca de la Craciun nu mai e nici o noutate.
Nu inteleg, tu te asteptai ca lumea sa stea sa dezbata problema Alfa Fest de Sarbatori si Revelion sau cum?? :roll:

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 09:26 

Sibiu rulz!!!! sunt 100% de acord cu Sibiul. E un oras frumos si sigur gasim cazari pe acolo fara probleme plus multe alte atractii.

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 09:29 

Car: o cisterna
Ce-mi place de voi ca propuneti Sibiul dar l-ati vazut numai la TV s-au prin trecere. :lol:

In primul rand acolo unde e "lipscaniul lor" accesul auto e interzis in totalitate,in privinta asta intr-adevar Hermanstadul e un oras european si primarul a interzis accesul auto in centrul orasului. :idea:

Cu siguranta gasim cazare(doh :roll: ) si sunt si atractii pentru orice gusturi in si pe langa Sibiu.Dar cam cati au ridicat doua deste' sus pana acum sa-si ofere serviciile si timpul pentru a ajuta la buna desfasurare a Festului in zona ???

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 11:01 

Zilele astea o sa facem pollul anuntat cu propunerile mentionate mai sus, vom anunta forumul sa voteze, vom sonda opinia si preferintele tuturor, insa datorita experientelor anterioare in care toti au votat si putini au venit, organizatorii isi vor rezerva dreptul de a decide locul exact avand in vedere criteriile enuntate de AlexMirica mai sus.

ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]

http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 14:17 

Asteptam cu interes rezultatul, ard de nerabdare sa aflu unde mergem :jumpcolor:

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 15:11 

http://www.cazaretransilvania.ro/Sovata12h.html

http://www.cazare-praid.ro/?mn=cazare

http://www.cazaretransilvania.ro/Sovata22h.html

Am pus si eu cateva adrese....zona e frumoasa, preturile bune ....si e cam in centru ...

Post subject:
PostPosted: 08 Jan 2008, 15:57 

madkat Quote:
in sibiu am stat cateva zile la inceputul verii (inca se lucra la strazile centrale) - si accesul auto este inchis pt public pe lipscaniul lor - de-aia ar fi nevoie de o pila-doua - macar intr-o seara sa scoata cineva un popic doi sa inram acolo... intra papucii de aprovizionare si aia care cunosc pe cine trebuie, ce naibii... hai poate reusim si noi :wink:

Cred ca reusim sa ridicam o popica ;) Oricum.. daca ne vom hotara pt sibiu si imprejurimi.. o sa fac un drum pana acolo sa vorbim exact la cazare.. la primarie.. etc... Ca sa facem publica intalnirea Alfa Romeo

Post new topic  Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 68 Next

All times are UTC+03:00