It is currently 26 Feb 2025, 10:34

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 58 Next
Author Message
 Post subject: Re: sustinere
PostPosted: 10 Dec 2007, 18:25 

Car: o cisterna
madkat Quote:
bai... daca nu era batuta in cuie perioada de 1-4 mai eu as fi mers pe Balea... trans-ul este extraordinar pentru coxuri... si e frumos rau pe acolo...
Din asta putem face un mini-meeting,eu unul m-as duce oricand,dar de unul singur nu-mi prea vine.
bh00ooo Quote:
Nu mi-o luati in nume de rau... Parca ideea era cu centrul tarii. Nu Felix, nu Ruse. Bucovina e la fel de aproape de centru ca si celelate doua.
De asemenea, participantii din zona de vest ar trebui sa traverseze Orientalii pe drum incolo, drumurile lasa de dorit, mai degraba ocolesc pe la Ploiesti.
Pentru traseul ideal colegii forumisti care au strabatul la randul lor anul trecut drumul Bucovina-Oradea iti stau la dispozitie cu detalii si informatii. :)
baubau_23 Quote:
da ce ziceti de SIBIU,ma gandesc ca ar trebui sa arate cumva ca tot am vazut pe la televizor ca e capitala europeana si bla bla si ma gandesc ca sa investit si ceva bani in drumuri si cazari,nu stiu ca nam fost de multi ani
DA POATE E CAREVA CARE STA PE ACOLO SI AJUTA CU DETALII
Fac Sibiul saptamanl,si desi s-a transformat precum Cenusareasa si imprejurimile sunt foarte frumoase...nu credeti tot ce vedeti la televizor.Inca se lucreaza la drumurile din Sibiu,si tare ma tem ca singurul lucru care va dainui si dupa ce Hermastadul nu va mai fi capitala vor fi preturile... de capitala.Plus ca nu avem nici un membru activ din Sibiu,ceea ce ma duce direct la...
cristi-145 Quote:
baieti eu inclins sa fiu deacord cu bucovina datorita peisajului si locurilor dar in primul rind pentru interesul care il au mebri clubului din zona. parerea mea e ca merita sa luam in calcul si acest lucru. nu am nimik cu celelalte propuneri dar nici una nu are atita sustinere ca aceasta.
Cristi tata,nici eu nu puteam s-o spun mai bine.Omul sfinteste locul... sau altfel spus o buna organizare si reusita unui eveniment este determinata de oamenii care o fac,nu de poieni,drumuri,radare si asa mai departe.Dupa entuziasmul de inceput aratat de colegii moldoveni,eu unul nici nu-mi inchipui ca vom avea cum sa facem festul de la anul in alta locatie.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 10 Dec 2007, 19:44 

aloha oameni,
sunt sustinator al propunerilor care vizeaza centrul tarii, dar amu oriunde s-ar organiza io oi fi acolo, si mai stiu ceva persoane de prin timisoara care vor face exact ca mine. vor fi acolo. vreau sa aduc aminte participantilor de anul trecut un amanunt - apa de la felix care a fost cireasa de pe tort la intalnirea de anul asta.
propun locatie care prezinta posibilitati reale de scaldat (alias Felix, Herculane, si altele care or mai fi) dar fara balta ar fi mai seaca treaba.
stiu ca felixul iar e in vest, herculanele cam la fel, dar no.... astea s-ar preta la gusturile mele.
io ma voi deplasa pe oriunde se decide adunarea, dar distantele prea mari vor descuraja multa lume sa participe (si nu ma refer numai la bani ci si la faptul ca pe drumurile tarii noastre ca sa faci 600 de km iti ia o vesnicie si ajungi la destinatie demolat).... asa ca sper din tot sufletul sa se gaseasca o locatie in centrul tarii si toata lumea sa fie relativ la aceeasi distanta, astfel disparand o serie de comentarii asupra locatiei dpdv al distantei de parcurs. ceva pe langa sibiu ar fi cel mai potrivit....vazusem ceva propuneri in apropeire de sibiu.
si mai incerc o propunere pentru evitarea chestiunilor de anul trecut (participare slaba si incercat spalat obrazul in fata proprietarilor pensiunii, plus cheltuieli suplimentare pt participanti). fratilor, se decide data, perioada, locatie, pensiune incapatoare (pe baza unei liste de pre-participare).... se dau datele de contact si fiecare isi face rezervarea pe barba lui intr-o perioada de timp convenita cu preprietarul pensiunii (perioada in care sa asigure intaietate alfistilor), iar daca vine sau nu e problema lui.... si astfel nu se mai streseaza nimeni cu prezenta si nu apar tensiuni de genul asta.... haideti sa afcem o treaba simpla si fara responsabilitati prea mari.
in cazul in care nu se va proceda asa (si sunt convins ca nu se va tine seama de propunerea mea) io zic sa se elimine avansul pentru participare, si sa se perceapa pretul intreg, astfel nu vor mai aparea probleme cu plata de avans - facut rezervare - neprezentare cu restul de bani. sunt convins ca astfel de practici nu vor aduce laude organizatorilor, insa nu cred ca exista cineva sa mai doreasca probleme ca anul trecut. a fost o lectie pt organizatori si ar trebui sa facem ceva sa nu se mai poata intampla.

si la final, daca se va decide ca locatia intalnirii sa fie in apropierea timisoarei, ma ofer bucuros sa ajut la organizarea evenimentului.

pace voua

Post subject:
PostPosted: 10 Dec 2007, 20:10 

Foarte simtite propunerile tale mani_mic. Nici eu nu prea inteleg de sa se plateasca in transe, adica ne gandim din decembrie (acum), stabilim data limita de plata in martie (adica peste 3 luni), eu zic ca fiecare poate aduna banul, cat o fi el, in acest timp.

Asta daca e MUSAI sa legam participarea de cazare.
Parerea mea, pe care o sustin in continuare, este ca Alfafest este intalnirea pasionatilor marcii intr-o anumita perioada, intr-o anumita localitate, pentru actiuni comune gen: Trackday, sedinte foto, baute, barfite, bibileli sub capote. Nu este neaparat ca barbati in toata firea sa locuiasca cate doi in camera pentru asta. (Cei cu prietene zambim intelegator :) ).
Normal ca e de dorit sa fim toti la un loc, chefurile sunt mai tari daca nu trebuie sa parchezi masina dupa aia, DAR, daca unii nu pot fi siguri de prezenta pana la data limita de platire a cazarii, nu trebuie exclusi de la Alfafest. Doar ca isi vor gasi cazare pe barba lor. Vor plati ca toata lumea participarea si kitul pana la data stabilita.

In acest fel organizatorii vor sti clar cine a platit cazarea inainte de a face rezervarea iar cine nu a platit cazarea, din varii motive, poate participa la activitati platind o taxa de participare.
Ganditi-va la eventualii patrticipanti care NU sunt mebri aici pe forum si care afla tarziu de Alfafest. Ganditi-va la pasionatii de Alfa Romeo care inca nu au una dar ar vrea sa le miroase de aproape. Pe acestia trebuie sa ni-i apropiem nu sa ii respingem.

Post subject:
PostPosted: 11 Dec 2007, 11:07 

intr-adevar pana acum bucovina suna cel mai bine; sustin aceasta propunere. Cealalta preferinta ar fi cheile Nerei.

Post subject:
PostPosted: 12 Dec 2007, 18:07 

salut

Ma incanta ideea de a face organizarea din timp pentru a stabili toate detaliile .

Din pacate timpul meu este limitat, oscilez intre Cluj \Bucuresti in week end-uri si nu stiu in ce masura as putea sa ma implic cu organizarea. Poate o firma care se ocupa de organizari evenimente ar fi o salvare de multe batai de cap. Ma gandesc acum la Razvan , care , nu cred ca si-a recuperat inca toti banii de la Felix. Nu mai socotesc timpul lui , drumurile.

Legat de locatie , eu voi participa indiferent unde se va face . Indiferent cum sunt drumurile .

Ca argument, pot sa va spun ca anul asta (Alfafest 2007 ) Marius a venit cu familia si era dispus sa vina si cu trenul (nu stiu exact daca nu cumva cu trenul a si venit ).
De asemenea, poate ati uitat, dar la Felix au venit cativa alfisti din Ungaria. Oameni pasionati ca si noi de Alfa Romeo. Care nu ne cunosteau. Care nu stiau ce si cum e la Alfafest . Dar au venit , raspunzand unei invitatii lansate de Alfaclub.

Asadar, cei care se simt alfisti , care sunt aici pentru ca se simt "ca acasa", cred ca nu au nici o problema in a ne intalni O DATA pe an, toti , sa povestim , sa ne cunoastem reciproc, sa ne strangem mana.

Bob

Post subject:
PostPosted: 13 Dec 2007, 09:45 

ALFA_addict Quote:
salut
Legat de locatie , eu voi participa indiferent unde se va face . Indiferent cum sunt drumurile .
Asadar, cei care se simt alfisti , care sunt aici pentru ca se simt "ca acasa", cred ca nu au nici o problema in a ne intalni O DATA pe an, toti , sa povestim , sa ne cunoastem reciproc, sa ne strangem mana.
Bob
Salutare si tie, Bob.
Vreau doar sa spun ca ma bucur ca gandesti astfel, de asa ceva are nevoie Alfafest-ul pentru a fi tot mai fain de la an la an. Multumesc.

PS: intr-adevar Marius venise cu toata familia, calatorind cu trenul. Mai e de spus ceva? Eventual :up: .

Post subject:
PostPosted: 13 Dec 2007, 13:17 

Puteti conta pe participarea mea, oriunde s-ar tine AlfaFest.
Intradevar Bucovina suna foarte bine si daca s-ar vota, eu asta as alege.

Post subject: bucovina
PostPosted: 15 Dec 2007, 01:50 

Car: 156
Ar fi interesant de stiut care sunt pretentiile participantilor la Alfa Fest 2008....ce ar dori...ce si-ar permite...cat timp...cat comfort...ce program... ETC...
Pe mine sincer m-ar interesa in masura in care sunt gata oricand sa ma implic.

Post subject:
PostPosted: 16 Dec 2007, 02:38 

Am lipsit in ultimele zile de pe forum, ocupat fiind cu diverse treburi, dar acum am revenit si vad ca ideea cu organizarea Alfa Fest in Bucovina este apreciata si sustinuta. :)
Ma bucur si sunt convins ca va iesi un eveniment asa cum ne dorim cu totii. Ca sa fie asa, subliniez ideea lui sv_kdt de a scrie aici ce asteptari are fiecare, pentru a pune la punct un program cat mai complet. Eu deja sunt convins ca 4 zile nu sunt suficiente pentru tot ceea ce se poate face. Sa nu va imaginati ca veti lenevi! Am de gand sa va pun sa faceti cat mai multi km la volanul Alfelor voastre. :twisted:
Asa ca strangeti bani pentru benzina (motorina) de pe acum.

Post subject: vot pentru
PostPosted: 16 Dec 2007, 15:35 

Car: x5
Salutari

Sustin ideea Bucovinei ca locatie si sunt dispus sa ma implic in organizare, fiind din zona.
In plus, sper sa am posibilitatea de a face o surpriza colegilor din club (ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum la alfaFest; cativa stiu despre ideea mea, dar o voi face publica doar dupa ce e sigura).
Un lucru pe care il consider foarte important este gasirea unei forme legale in baza careia sa activeze clubul (un ong?) pentru a putea primi sponsorizari.

Cosmin

Post subject:
PostPosted: 18 Dec 2007, 02:32 

Car: Spider 916
deci, pana la urma data ramane stabilita fixa si nu se mai schimba orice s-ar intampla????

Asta ca sa stim daca ne apucam sa ne luam concediu pentru perioada 1-4 Mai si sa nu avem surprize de genul schimbat data.
1Mai, Joi - 4Mai, Duminica - Batut in cuie?

Ex: Alfa Romeo GTV 2.0 TS Mk1
Ex: Alfa Romeo Spider 2.0 TS Mk1
Ex: Alfa Romeo 156 1.8 TS

Post subject:
PostPosted: 18 Dec 2007, 11:23 

Perioada ramane fixa, 1-4 Mai. Bucovina, este o idee buna, ramane sa vedem unde anume in bucovina. As vrea ca cei din zona sa faca niste recomandari concrete pentru locatie si cazare. Tineti cont si de conditiile expuse de Mirica mai sus.

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

Post subject:
PostPosted: 19 Dec 2007, 20:03 

Recomandarile vor veni imediat dupa sarbatori. Acum nu sta nimeni sa ne dea noua informatii despre tarifele pe care le vor avea anul viitor, de 1 Mai. Cineva m-a intrebat daca am chef de glume! El se astepta sa intreb de o rezervare pentru 30-31 decembrie. :lol:
Toti proprietarii de pensiuni sunt in priza acum cu pregatirile de Craciun si Revelion si nu au timp de altceva. M-i s-a sugerat sa revin dupa 15 ianuarie. Asa ca... aveti putintica rabdare. :D

Post subject:
PostPosted: 19 Dec 2007, 20:07 

Asa e.... si eu care credeam ca pentru toate pensiunile Alfa Fest este cel mai asteptat eveniment... nu crdeam ca o sa ne ia revelionu la faza asta :lol:

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

Post subject:
PostPosted: 19 Dec 2007, 22:09 

:haha: :haha: Tare! Neplacuta revelatie, nu stiu ei ce pierd.

Post subject:
PostPosted: 21 Dec 2007, 22:23 

Pana la urma cum procedam...?...cine decide..?..votam sau cum ???
Eu totusi sunt de parere ca un loc aflat in centrul tarii gen Brasov, Sibiu, Tg Mures, Sighisoara etc , e accesibil tuturor...si asta va insemna o participare numeroasa.
Acum..depinde si ce se urmareste...

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

Post subject:
PostPosted: 21 Dec 2007, 23:34 

Indraznesc sa cred ca nu se urmareste ceva anume. Totusi sper din suflet ca fiecare in parte doreste sa participe la Alfafest indiferent unde in tara asta va avea loc.
Personal, imi este din ce in ce mai greu sa diger acest aspect.
Lucrez la problema inainte ca ea sa apara. Voi face tot posibilul sa ajung la Alfafest. Ma intereseaza data si sa fie o locatie frumoasa.

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 00:42 

Nu sunt impotriva sa se organizeze si in alta parte, pentru ca oricum voi participa, indiferent de locatie. Dar ar fi de preferat ca propunerile concrete sa vina din partea celor care se si pot implica in organizarea evenimentului. Este usor sa stai in fata tastaturii si sa spui: "Eu vreau sa se organizeze ACOLO. Cei care stati in zona vedeti ce faceti, cum organizati, ca eu vreau sa vin."
No offence! Degeaba s-ar organiza la Sighisoara sau pe la Cheile Nerei de exemplu, daca nu sunt macar doi membri ai clubului care sa stea in zona si sa fie si dornici sa se implice in organizare. Pentru ca nu cred ca m-as deplasa eu sau xti sau mai stiu eu cine pana acolo pentru a face pe gazdele. As spune ca in primul rand conteaza organizarea si apoi locatia. Degeaba ai locatie care sa convina tuturor daca nu are cine organiza restul. L-am dat pe xti de exemplu pentru ca el a fost una din gazde la Felix. :)
In alta ordine de idei, Bucovina se afla la 270 km de centrul tarii, distanta masurata cu IGO, deci se incadreaza in conditiile impuse din start. Sa mai reamintesc faptul ca eu si hot am facut peste 600 km ca sa ajungem la Felix? Si as merge din nou, daca ar fi cazul. Fara sa protestez catusi de putin.

Last edited by alfa_no1 on 22 Dec 2007, 00:50, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 00:47 

Poate daca s-ar alege o locatie pentru toate editiile Alfafest ce vor urma, am scapa de ceva batai de cap in viitor. In plus, am beneficia de statutul de clienti fideli, poate chiar si alte privilegii. Ne-ar astepta ca si pe regi, sau, mai din zilele noastre, ca si pe prim-ministru.

Last edited by xti on 22 Dec 2007, 00:50, edited 1 time in total.

Post subject: da
PostPosted: 22 Dec 2007, 00:49 

sunt intru totul deacord cu alfa_no1 omul are perfecta dreptate omul sfinteste locul nu locul omul. deci degeaba vrem noi sa o facem undeva daca nu avem reprezentati acolo care sa se ocupe de organizare. deci daca mai sunt propuneri ptr fesst sa fie sustinute din punct de vedere organizatoric..
nu cred ca e cazul sa ajungem le neintelegeri din aceasta cauza a locatiei.

Post subject: sustin ideea
PostPosted: 22 Dec 2007, 00:53 

Da si pe tine XTI te sustin ar fi chiar super fain sa stie lumea ca pe 1Mai se aduna alfele din tara intr-o locatie fixa
si asta ar fi ok unde prin centrul tari
dar pina atunci mai vedem ce iese :))

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 00:55 

Daca ar fi vb de aceeasi locatie, nu ar mai trebui sa avem alti organizatori de la an la an. S-ar simplifica treaba putin. In plus, ne-ar gasi mai usor si presa, ne-am face cunoscuti, am atrage atentia sponsorilor, etc. O caravana ar fi prea mult deja, dar totul e posibil in timp.

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 01:15 

Poate cand vom avea un statut juridic se vor stabili mai multe lucruri. Pana una-alta, suntem doar un grup de entuziasti. Dar poate vom discuta si despre asta la Alfa Fest-ul viitor. :)

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 01:40 

alfa_no1 Quote:
...doar un grup de entuziasti.
Timpul le dovedeste pe toate. Dar nu fara interventia omului. Sa vedem ce face "omul alfist" in acest sens...

Post subject:
PostPosted: 22 Dec 2007, 11:59 

Car: Spider 916
Si eu sunt de acord cu un loc stabilit pentru toate Alfa Festurile, dar spun ca acest loc ar trebui sa fie stabilit dupa ce am incerca mai multe, poate sunt si locuri mai bune pentru masinile noastre de care inca nu stim.
sa incercam mai multe, sa vedem care a fost cea mai buna alegere (locatie, conditii, preturi, modalitati de a petrece timpul) si dupa sa alegem una, nu asa din a 3-a editie.

Ex: Alfa Romeo GTV 2.0 TS Mk1
Ex: Alfa Romeo Spider 2.0 TS Mk1
Ex: Alfa Romeo 156 1.8 TS

Post new topic  Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 58 Next

All times are UTC+03:00