madkat Quote:
bai... daca nu era batuta in cuie perioada de 1-4 mai eu as fi mers pe Balea... trans-ul este extraordinar pentru coxuri... si e frumos rau pe acolo...
Din asta putem face un mini-meeting,eu unul m-as duce oricand,dar de unul singur nu-mi prea vine.
bh00ooo Quote:
Nu mi-o luati in nume de rau... Parca ideea era cu centrul tarii. Nu Felix, nu Ruse. Bucovina e la fel de aproape de centru ca si celelate doua.
De asemenea, participantii din zona de vest ar trebui sa traverseze Orientalii pe drum incolo, drumurile lasa de dorit, mai degraba ocolesc pe la Ploiesti.
Pentru traseul ideal colegii forumisti care au strabatul la randul lor anul trecut drumul Bucovina-Oradea iti stau la dispozitie cu detalii si informatii.
baubau_23 Quote:
da ce ziceti de SIBIU,ma gandesc ca ar trebui sa arate cumva ca tot am vazut pe la televizor ca e capitala europeana si bla bla si ma gandesc ca sa investit si ceva bani in drumuri si cazari,nu stiu ca nam fost de multi ani
DA POATE E CAREVA CARE STA PE ACOLO SI AJUTA CU DETALII
Fac Sibiul saptamanl,si desi s-a transformat precum Cenusareasa si imprejurimile sunt foarte frumoase...nu credeti tot ce vedeti la televizor.Inca se lucreaza la drumurile din Sibiu,si tare ma tem ca singurul lucru care va dainui si dupa ce Hermastadul nu va mai fi capitala vor fi preturile... de capitala.Plus ca nu avem nici un membru activ din Sibiu,ceea ce ma duce direct la...
cristi-145 Quote:
baieti eu inclins sa fiu deacord cu bucovina datorita peisajului si locurilor dar in primul rind pentru interesul care il au mebri clubului din zona. parerea mea e ca merita sa luam in calcul si acest lucru. nu am nimik cu celelalte propuneri dar nici una nu are atita sustinere ca aceasta.
Cristi tata,nici eu nu puteam s-o spun mai bine.Omul sfinteste locul... sau altfel spus o buna organizare si reusita unui eveniment este determinata de oamenii care o fac,nu de poieni,drumuri,radare si asa mai departe.Dupa entuziasmul de inceput aratat de colegii moldoveni,eu unul nici nu-mi inchipui ca vom avea cum sa facem festul de la anul in alta locatie.