koz Quote:
Pana acum merge bine si ideea pare sa aiba parte de sustinere!
.. macar la mine e doar o schita in photoshop .. cand te gandesti ca unii au in realitate pe 147 lampi spate care arata ca pe un logan cu lexus style .. si-ar face hara-kiri in grup Giugiaro si Walter de'Silva de-ar vedea.
stii, nu vreau sa fiu rautacios dar ma simt vizat putin de afirmatie.. vad in "schita" ceva negru in spate, ti se par mai ok lampi fumurii in locul "kitchoaselor" lampi lexus-style?
In plus, imi pare rau sa spun, dar proiectul este kind of irealizabil! Semnalizatoare in oglinzi n-ai sa vezi decat daca pui oglinzi aftermarket care au forma de bmw (si care le-am vazut si mai des pe Loganuri "d-alea cu lampi lexus"), pragurile vin in stilul GTA insa nu se pupa cu caroseria pt ca aripile fata spate nu sunt evazate la 147le nonGTA, manerul de la portiera scos dauneaza aspectului practic al masinii, cat despre faruri, nu zic nu, dar nici wow! Insa judecand din punctul de vedere al investitiei pentru asa fata, cred ca ajungi mai scump decat kitul de la Helvetia design, GT style, care mie personal imi place mult pe 147..ma rog, mie imi placeau si lampile lexus pe 147, deci probabil am eu gusturi nasoale..