georgeg Quote:
Felicitari pentru masina in primul rand si sa te poarte fara probleme cat mai multi km.
Legat de problema expusa de tine pot sa iti spun ca nu cred ca este o problema pentru ca acel consum de 2-3% este afisat in momentul cand dupa o accelerare mai mult sau mai putin viguroasa ridici piciorul de pe pedala de acceleratie de tot sau il mai tii foarte putin apasat.Ce am observat eu este ca, intr-adevar, exista un refresh destul de slab al acestui indicator ca sa spun asa, si din aceasta cauza sare de la valori mari direct la valoare de 2-3-4....etc %.Si la mine se intampla astfel asa ca nu cred ca este ceva in neregula.
Poti sa faci un test si mai ales seara cand este liber sa incerci sa mergi mai mult de 4-5 secunde constant in aceeasi treapta de viteza si sa observi atunci ce valoare indica.
De altfel pot sa iti spun ca valorile inregistrate pe computerul de bord pentru consumul urban nu prea corespund cu cele reale;cauza eu o gasesc in faptul ca in lungile si desele momente cand stationeaza masina acel computer nu inregistreaza nici o valoare(la alte masini avute se inregistra ori un consum de "n"L/ora sau un consum de 2%).
Chiar as ruga si alti colegi daca au observat aceste lucruri sau daca explicatiile mele nu sunt corecte sa intervina si sa ne lamurim cu totii.
In rest, numai bine si fara evenimente.
Multumesc pentru felicitari.
Legat de problema, pot sa spun ca mi se intampla la drum lung variatia de consum pe computer de la 7-8% la 2-3%, chiar si cand merg constant minute in sir.Asta e problema.Stiu ca in oras e exact cum ai spus tu mai sus.
Numai bine.