bele_mihai Quote:
Salut.
Ai orice site de piese unde iti pui 4 filtre si-un ulei in cos. Diesel sau benzina. Plus o manopera de 200-300 lei lejer pentru operatiune. Si ajungi la un maxim 200 euro.
Scuze de aroganta, dar orice sh in mintile lui pleaca de la un 23k euro si venim cu intrebari dinastea care dau de gandit daca ne permitem filtre si ulei lol.
P.s. si ai frunzarit forumul pentru 2 sute de euro.
Stai tu liniștit că nu e vorba de a-mi permite sau nu. Și nu mă calicesc la 200 de euro, nu de asta am frunzărit forumul dar pare că ne place să ne dăm cu părerea.
Consider că este o întrebare pertinentă ce face parte din procesul de documentare cu privire la achiziția unei mașini, nu? Tocmai pentru că nu vreau să ajung să cumpăr o mașină pe care ulterior să nu o pot întreține cel puțin corespunzător, dacă nu obsesiv, cum fac cu actuala mașină.
Știu și eu să caut pe un site de piese, mersi pentru sugestie! Dar din proprie experiență prețurile, precum și piesele folosite pot varia de la o reprezentanță la alta. Cel puțin asta am experimentat eu până acum.
@Iftau și GiuliaLover mulțumesc pentru răspunsuri! Nu știam că sunt pe shop pachetele de revizie. Voi verifica și acolo.