mugurel Quote:
1. mugurel - 300 Ron + haine + jucarii
2. cristi511 - 300 Ron ( primit banii )
3. lauraplugaru - 1000 Ron
4. Vlzz - 100 Ron ( primit banii )
5. Kodak - 150 Ron ( primit banii )
6. Bogdan M - 150 Ron ( primit banii )
7. bele_mihai - 200 ron ( primit banii )
8. ALXege - 500RON ( primit banii )
9. triesse - 100 euro ( primit banii )
10. Giulialover-1000 RON ( primit banii )
11. dcmilitaru ( primit banii )
12. Hermanoli ( primit banii )
13. Adriand78 - 300 ron ( primit banii )
14. StefanV - 400 ron ( primit banii )
15. mihaiz - 150 ron ( primit banii )
16. georgeg
17. KALI ( primit banii )
Si sa va prezint situatia actualizata, am cautat ceva caz unde sa nu mai simt dupa ca e in van ajutorul nostru asa cum am patit la unele din actiunile trecute;
Sunt oricum reticent cu ce se intampla cu banii/obiectele daruite de noi, dupa ce plecam de la familii/centre de plasament si asta vorbeam si cu prietenii care ni se alatura de data asta, ziceau si ei sa cumparam bunuri care sa ii bucure pe copii si sa nu fie prea tentant de vandut. Destul de grea misiunea dar am zis ca oricum nu avem cum sa fim 100% siguri si ca vom lua jucarii in baza unei liste cu copiii/varste/preferinte etc
Cred ca de data asta va fi cea mai valoroasa mana de ajutor pe care o oferim:
Am gasit prin niste prieteni care organizeaza si ei astfel de initiative, fundatia Casa Buna. Am discutat cu doamna care se ocupa cu donatii/strangeri de fonduri si tot vorbind eu cu planul nostru, cumparat haine, jucarii, facut lista, stabilit data etc etc , mi-a zis ca ma invita sambata la inaugurarea gradinitei pe care se chinuie de cativa ani sa o faca, asta ca sa ne cunoastem si sa ii vad pe copii.
Asta a fost momentul in care mi-am dat seama ca mult mai bine e sa cumparam echipamente pentru dotarea gradinitei si care ii vor ajuta pe copii in primii pasi inainte de scoala. Chiar imi spunea cat de greu e pentru ei sa fie inscrisi direct la scoala pentru ca familiile din care provin nu isi permit si nu ii dau la gradinite inainte, ei ajungand in scoli practic niste salbatici si foarte in urma cu orice...
Trebuie sa va zic ca acesti copii nu stau permanent la fundatie, ei doar se ocupa sa ii hraneasca si sa ii scolarizeze, iar cand ajung la 18 ani sa aiba o calificare, pentru o sansa la un viitor decent. Mare parte din ei vin din zona Ferentari, traiesc printre gunoaie, drogati, violente deci ce fac oamenii astia pentru ei este extraordinar.
In principiu am vorbit sa cumparam si chestii care sa ii bucure pe micuti, un tobogan, leagan etc, in functie de cati bani avem si, ca sa simta si copiii ca primesc si ei ceva pe loc, le vom cumpara ceva dulciuri, cozonac, chestii de craciun...
Vreau sa stiu daca si voua vi se pare buna ideea asta sau vreti sa ramanem la varianta de jucarii ?