Salutare oameni buni și răi...
A venit momentul să vă prezint Brera mea, 1.8 Tbi an 2011, echipare Italia Independent.
Probabil mulți dintre voi o cunoașteți, am cumparat-o de la userul Adipan, în luna martie, dar abia acum am găsit puțin timp pt a îi deschide un nou topic...
Visez la o Brera de prin anul 2012 când am avut ocazia să cumpăr un 2.4 automat, dar nu am făcut-o din lipsa fondurilor. Apoi de-a lungul timpului mi-am dorit mai multe Alfe (după cum mi-a și reproșat userul @alexege ), dar nu s-a materializat nimic. Tot răul spre bine totuși pt că așa am ajuns să vizionez mașina userului adipan, căreia nu i-am găsit nimic de reproșat. Așa că fără prea multă tocmeală, am plătit prețul și am adus mașina acasă.
Am cumpărat mașina la 88.500 km, iar după un drum București Timișoara a ajuns direct în service pt ulei motor, cutie, antigel, lichid de frână, schimb distribuție și alte câteva mărunțișuri pt care am plătit vreo 4000 de lei.
Ca multă lumea de pe aici, sper să nu trebuiască să o vând vreodată, dar asta doar timpul va putea decide. Din punctul meu de vedere, Brera este o mașină clasică în devenire așa că vă urez succes tuturor în a le întreține și a vă bucura de ele