Salutare,
Am zis sa deschid un topic nou, cu siguranta mai pot intreba aici una-alta despre Giulia.
Pe langa GTA-ul din dotare, mai aveam si un 159 TI alb, 2.0 si 170cp. Am mers cu el foarte putini km, dar era Alfa Romeo din garaj disponibila pentru situatia cand aveam nevoie de 4 portiere sau cand nu era tocmai ok sa merg cu V6 Busso.
In ultima perioada m-am gandit sa o vand si sa trec la o electrica; Junior sau ceva mix cum ar fi Tonale. Ei bine, pana la urma fiind mare fan de berline si posesor in trecut de 156 si 159, am ales o Giulia 2.0 RWD, din 2018.
Versiunea basic, ca sa mai fac pe parcurs ceva inbunatatiri si sa ajung la pret de Veloce.
Masina am luat-o din Franta, si deci pana acasa am facut cam 2100km. N-am condus versiunea 200cp, dar ma asteptam sa se miste oarecum bine, mult mai agila ca 159, si asa este.
Am deja o lista cu cateva chestii de schimbat, cum ar fi ecranul din bord care are problema des intalnita si anume pare zgariat sau ceva de genul. As fi vrut sa aibe scaunele fata de la Veloce, dar se gasesc.
Momentan am schimbat jantele 17" cu 19" modelul Tecnico. Iar estetic mai vad, dar nu as vrea sa o incarc cu prea multe accesorii.
Stay tuned. Atasez si doua poze, cu jantele 17" si 19".