tdanut Quote:
Si eu am o problema cu faptul ca jantele de pe spate sunt 10J. As vrea sa fac o proba cu un cauciuc de 265, sa vad cum sta pe janta. Banuiesc ca ar trebui sa caut unul uzat pe la vulcanizarile astea mai mari. In rest, dimensiunile jantelor nu ar trebui sa fie o problema.
Cum spuneam, eu am pus 235/35 pe fata si 265/30 pe spate. Am ales marimile astea fiindca pe tyre size calculator imi arata ca la jantele 17" si 225/50 circumferinta era de 25 inch, iar marimile alese cu jantele 19" au cam aceeasi circumferinta.
O sa atasez o poza sa-ti faci o idee cum arata.
@GiuliaLover, da, aici sunt foarte stricti la inspectia anuala si deci dimensiunile trebuie bineinteles omologate; am trimis cererea, acum astept raspunsul, dar ultima data la 156 si 159 am asteptat cateva saptamani bune.
In cel mai rau caz, trebuie mentinute 225F si 255R ca la Veloce si in asa fel jantele Tecnico raman pe masina.
Am analizat inainte treaba cu overfender, speram sa nu iasa mult inafara sau cel putin nu prea pronuntat fiindca nu-mi place cum arata cand e exagerare, si ma gandeam sa comand piesele respective OE Alfa de la Quadrifoglio sau unele Eibach, dar din fericire nu cred ca-i nevoie, o sa atasez o foto din lateral/spate.