Merci all!
Cristi511 Quote:
nu m as fi gandit niciodata la Puma ca inlocuitor pentru Stelvio but here we are!
Era si-un Ford pe shortlist, dar un animal putin diferit de Puma, si inlocuitor pentru alta masina din familie
Asta pana am aflat ca cilindreea "eruopena" nu se mai poate vinde in Europa
Iftao Quote:
Ar fi minunat daca i-ai prezenta si jurnalul in timp (revizii, intretinere etc).
Nu stiu cat de relevant ar fi pe un forum dedicat Alfa Romeo. Insa daca sunt si alti doritori sa dea biscionele pe trident, fara sa paraseasca incinta (Giorgio), raspund cu placere in privat sau pe
topicul dedicat modelului. Asta dupa ce trece ceva timp si adun ceva km, cat sa-mi pot face o parere mai obiectiva.
centurion Quote:
Daca nu ma insel, parca tu facusesi la un moment dat un test cu Grecale si ai prezentat o comparatie cu Stelvio.
Asa este, am scris atunci
aici si pe
Alfattitude.
Destul de prost, in sensul in care nu ma prea documentasem inainte. Altfel as fi stiut ca plusul pe demaraje vine de la sistemul electric (mild hybrid), sau ca evacuarea are clapete. La momentul respectiv am fost cu GT-ul, am mai dat ulterior
o tura scurta si cu Modena sa experimentez cei 30cp extra si suspensia pneumatica.
Mustafa Quote:
Poze cu interiorul?
N-am
E ca cea din primul test, interior rosu inchis, cu mici upgrade-uri stilistice aferente MY24.