Valoarea ei de piata e zero, tudy.
Ma rog, mai corect spus - valoreaza mai mult daca o dezmembrez decat intreaga. E studiata problema si asumata.
E prea misto sa o dezmembrez, prea buna sa o dau de pomana. Asta mi-am promis ca nu mai fac niciodata, mai bine duc masina la rabla decat sa o dau pe o suma necorespunzatoare. Oricum imi place, deci as pastra-o si daca ramana ca obiect de decor pt vecie, nu sunt absolut delec tentat sa o vand. Ba din contra, nici nu iau in calcul asa ceva! Apropo de asta, eu inca am set-ul de TI 19 inch, nefolosite de vreo 5 ani+. Nu le-am vandut niciodata, dau bine in garaj
. Financial mistake, all the way!
Are unde sa stea in conditii cel putin optime, nu va cere nimic, mai bine de atat eu nu am gasit. Cu banii pe care i-as lua pe ea imi iau un covridog. Nu, merci
alta masina nu vreau, din contra, abia astept ca asta sa elibereze locul de parcare actual sa o pun pe cealalta.
Sens are pt mine, poate deloc pt altii. Nu ma costa nimic sa o Mențin asa si imi face placere sa o pot face...
L. E. dpdv valoare, eu nu ma gandesc nicicum la valoare istorica. Masina NU are istoric reprezentanta (ma rog, verificabil cu acte/facturi piese si manopera, sa ii zicem asa) pt toti anii de existenta, drept urmare o consider valoare istorica cel mult emotionala. Sa nu zic iar zero. Daca s-a inteles ca o pastrez ca afacere, e greseala mea.