It is currently 19 Nov 2024, 01:58

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 368 posts ]  Go to page Previous 111 12 13 14 15
Author Message
PostPosted: 21 Jun 2024, 22:03 

Car: Giulia Quadrifoglio
Felicitari pentru achizitie si sa ai parte de si mai multe bucurii de acum inainte alaturi de Giulia ta!👏

PostPosted: 22 Jun 2024, 13:02 

Car: Alfa R. 147 1.9 jtdm
Vă mulțumesc tuturor! Într-adevăr, un vis împlinit ❤️

PostPosted: 22 Jun 2024, 13:04 

Car: Alfa R. 147 1.9 jtdm
nesquick Quote:
Felicitari si sa te plimbe cu drag!

Este echipată binișor!
Cum a spus si George, scaunele reprezintă un mare plus.

Culoarea este cumva Grigio lipari? Daca da, fantastică!

Concediu plăcut!
Culoarea este Grigio Lipari Pearl, din ce am observat se vede diferit în funcție de lumina soarelui sau lipsa ei 😁😁😁

PostPosted: 13 Jul 2024, 18:59 

Car: Mazda
Dacă mașina are echipare veloce dar nu scrie veloce pe aripi e ceva neobișnuit sau ceva atipic?

https://link.mobile.de/nL54QfkKUNsJF6Rd7

PostPosted: 14 Jul 2024, 14:42 

dodo04ro Quote:
Dacă mașina are echipare veloce dar nu scrie veloce pe aripi e ceva neobișnuit sau ceva atipic?

https://link.mobile.de/nL54QfkKUNsJF6Rd7
Link-ul nu merge accesat.

In anumite tari a existat posibilitatea de a comanda masina de noua cu bara fata, bara spate si scaunele Veloce, dar cu motorizarea basic. Spre exemplu 2.0 200cp benzina sau 136/150cp diesel. Si deci nu scrie Veloce pe aripi.

PostPosted: 14 Jul 2024, 15:04 

Păi e Q4 280 cai dar nu prea am văzut așa.

Attachments:
Collage_20240714_150148.jpg
Collage_20240714_150148.jpg [ 4.91 MiB | Viewed 1444 times ]

PostPosted: 22 Jul 2024, 13:39 

Nimeni nu stie?

PostPosted: 28 Jul 2024, 13:19 

Car: Alfa Romeo Giulia
Eu din cate stiu inscrierea liniei de echipare este optionala. Din poze mie mi se pare Veloce (interior, etrieri, padele, bara fata/spate). Incearca sa faci rost de un VIN, si poate de ajuta un dealer.
De ex la mine nu apare inscrierea "Super" pe aripi.

PostPosted: 12 Aug 2024, 15:49 

Mersi de info.

PostPosted: 10 Nov 2024, 02:05 

Incerc sa devin posesor de Giulia si am nevoie de ajutor pentru a solutiona niste dileme.

Pentru context, caut o varianta cu suspensii active, faruri model nou (desi nu ma atrage in mod deosebit LCD-ul din bord), cu garantie, iar culoarea sa fie Nero Vulcano sau alba (desi cred ca albul din ultimii ani nu e ce aveam eu in minte si mi-a placut).
Criteriile de mai sus m-au dus catre un Competizione pe care sa-l gasesc SH in afara sau, noua, Tributo alba cu plafon negru.

Avand in vedere ca am inceput sa gasesc Competizione la aprox 40k EUR, diferenta de pret intre cele doua variante si faptul ca doar Competizione este Nero Vulcano ma imping spre a cauta ceva in Germania desi am zero experienta cu achizitii SH si ceva stres legat de asta plus griji legate de cum a fost intretinuta/folosita masina.

Primele 2 Competizione Nero gasite, mai sunt si altele in intervalul acesta de pret dar alte culori:
40k EUR | 12.000 km | 02/2023

46k EUR | 8.000 km | 09/2023

48k EUR | 11.000km | 09/2023 nu e Nero, pusa doar de referinta

In ultimele 4-6 saptamani am mai vazut cel putin 3 Competizione la 40k - s-au vandut repede, impreuna cu alte doua-trei vandute in jur de 45k.

Tributo nou este undeva intre 57k-61k Eur...

Q1: Exceptie locatie/marketing, este vreun motiv pentru care variaza atat de mult pretul si de care ar trebui sa tin cont? Daca e mai ieftin, ar trebui automat sa presupun ca are potentiale probleme mai mici sau mai mari (gremlins pe la electrica/motor/vopsea matuita/etc...)? Daca da, la ce sa fiu atent?
Q2: Majoritatea par sa provina din leasing si probabil s-au acoperit repede din costuri, dar tot mi se pare surprinzator ca se gasesc Competizione mai ieftine decat Veloce (fara suspensii adaptive, uneori si fara alte optiuni). Este vreo problema cu echiparile Competizione care le face mai ieftine?
Q3: Este valida garantia de 4 ani in RO?
Q4: Avand in vedere ca importul mai vine cu niste costuri aditionale si ceva riscuri, care considerati ca este un pret de la care nu mai merita adusa din Germania si mai bine ma impac cu albul de la Tributo dar masina noua?
Q5: pareri despre 40k EUR | 12.000 km | 02/2023?

PS: Ma uit si la QV - daca stiti ceva bun in zona de pret <60k, as putea fi tentat. Mentenanta n-ar fi o problema dar ma intreb daca are sanse sa fie o masina de familie folosita daily si tot anul (ploie/zapada, la mare si la munte).

PostPosted: 11 Nov 2024, 10:42 

Car: Giulia Veloce 280 Q4
Q1: Exceptie locatie/marketing, este vreun motiv pentru care variaza atat de mult pretul si de care ar trebui sa tin cont? Daca e mai ieftin, ar trebui automat sa presupun ca are potentiale probleme mai mici sau mai mari (gremlins pe la electrica/motor/vopsea matuita/etc...)? Daca da, la ce sa fiu atent? Sa fie accident free, sa aiba inspectie de daune minore (sau sa o poata face cel care o aduce), sa aiba reviziile facute cum trebuie si cind trebuie, istoric complet, sa fie cumparata de preferinta de la dealer autorizat, km trecuti in contract, masina radiata pregaita de vinzare etc.
Q2: Majoritatea par sa provina din leasing si probabil s-au acoperit repede din costuri, dar tot mi se pare surprinzator ca se gasesc Competizione mai ieftine decat Veloce (fara suspensii adaptive, uneori si fara alte optiuni). Este vreo problema cu echiparile Competizione care le face mai ieftine? Depinde de la caz la caz, Competizione a fost seria speciala prin care s-a lansat faceliftul deci sunt early 2023, automat Veloce facute dupa pot fi mai scumpe,. depinde cum s-au amortizat costurile, masinile mai vechi sunt de regula buybackuri si atunci clientul mai lasa ceva pe masa
Q3: Este valida garantia de 4 ani in RO? Nu au garantie 4 ani, au garantie 2+2 si cu acel +2 pot fi probleme, trebuie relationat cu dealerul din Germania daca AIT refuza decontarea in +2
Q4: Avand in vedere ca importul mai vine cu niste costuri aditionale si ceva riscuri, care considerati ca este un pret de la care nu mai merita adusa din Germania si mai bine ma impac cu albul de la Tributo dar masina noua? Daca cumperi de la dealer serios, nu vine cu niciun risc major, costul de aducere cu tot cu verificare e circa 1000 de euro pina in poarta, cu documente gata de inmatriculare, in 5 zile ai numerele definitive.
Q5: pareri despre 40k EUR | 12.000 km | 02/2023? E un pret bun daca bifeaza cele de mai sus

PS: Ma uit si la QV - daca stiti ceva bun in zona de pret <60k, as putea fi tentat. Mentenanta n-ar fi o problema dar ma intreb daca are sanse sa fie o masina de familie folosita daily si tot anul (ploie/zapada, la mare si la munte). Orice post MY2020 pina in 30-40k ar trebui sa fie ok

PostPosted: 11 Nov 2024, 14:44 

Car: Giulia Competizione
bkdc Quote:
Incerc sa devin posesor de Giulia si am nevoie de ajutor pentru a solutiona niste dileme.

Pentru context, caut o varianta cu suspensii active, faruri model nou (desi nu ma atrage in mod deosebit LCD-ul din bord), cu garantie, iar culoarea sa fie Nero Vulcano sau alba (desi cred ca albul din ultimii ani nu e ce aveam eu in minte si mi-a placut).
Criteriile de mai sus m-au dus catre un Competizione pe care sa-l gasesc SH in afara sau, noua, Tributo alba cu plafon negru.

Avand in vedere ca am inceput sa gasesc Competizione la aprox 40k EUR, diferenta de pret intre cele doua variante si faptul ca doar Competizione este Nero Vulcano ma imping spre a cauta ceva in Germania desi am zero experienta cu achizitii SH si ceva stres legat de asta plus griji legate de cum a fost intretinuta/folosita masina.

Primele 2 Competizione Nero gasite, mai sunt si altele in intervalul acesta de pret dar alte culori:
40k EUR | 12.000 km | 02/2023

46k EUR | 8.000 km | 09/2023

48k EUR | 11.000km | 09/2023 nu e Nero, pusa doar de referinta

In ultimele 4-6 saptamani am mai vazut cel putin 3 Competizione la 40k - s-au vandut repede, impreuna cu alte doua-trei vandute in jur de 45k.

Tributo nou este undeva intre 57k-61k Eur...

Q1: Exceptie locatie/marketing, este vreun motiv pentru care variaza atat de mult pretul si de care ar trebui sa tin cont? Daca e mai ieftin, ar trebui automat sa presupun ca are potentiale probleme mai mici sau mai mari (gremlins pe la electrica/motor/vopsea matuita/etc...)? Daca da, la ce sa fiu atent?
Q2: Majoritatea par sa provina din leasing si probabil s-au acoperit repede din costuri, dar tot mi se pare surprinzator ca se gasesc Competizione mai ieftine decat Veloce (fara suspensii adaptive, uneori si fara alte optiuni). Este vreo problema cu echiparile Competizione care le face mai ieftine?
Q3: Este valida garantia de 4 ani in RO?
Q4: Avand in vedere ca importul mai vine cu niste costuri aditionale si ceva riscuri, care considerati ca este un pret de la care nu mai merita adusa din Germania si mai bine ma impac cu albul de la Tributo dar masina noua?
Q5: pareri despre 40k EUR | 12.000 km | 02/2023?

PS: Ma uit si la QV - daca stiti ceva bun in zona de pret <60k, as putea fi tentat. Mentenanta n-ar fi o problema dar ma intreb daca are sanse sa fie o masina de familie folosita daily si tot anul (ploie/zapada, la mare si la munte).
E am luat un Competizione, 15000km, redus de la 42650 la 41800. Ce probleme au fost: masina a fost lovita usor in fata, a trebuit sa inlocuiesc "scudetto". Deci trebuie sa te informezi foarte bine despre starea masinii, mai ales cand gasesti un pret semnificativ mai mic.

(ex) Alfa 33 16v

PostPosted: 11 Nov 2024, 16:20 

Mulțumesc pentru sfaturi.

În privința QV, nu găsesc nimic în plaja de preț 30-40k - sigur nu era vorba despre alt interval @GiuliaLover ?

Cea de 40k este de la dealer autorizat Alfa. În privința inspecției, nu știu cum să procedez - caut eu un inspector independent care sa meargă să o vadă?

@tdanut cum ai achiziționat mașina? Ai mers acolo sau comandata din RO și adusa pe platforma? M-ai putea ajuta cu niste sfaturi?

PostPosted: 11 Nov 2024, 19:05 

Car: Giulia Quadrifoglio
@bkdc: Prietenul Alfist GiuliaLover 🤗, se referea mai mult ca sigur la nr de km (30-40k) si nu la pret. Nu exista QV-uri in toate mintile atat de ieftine sau cu rulaj mic la astfel de preturi.

PostPosted: 11 Nov 2024, 21:56 

Iertați un bătrân senil - kilometri care se pupa cu bugetul de 60k, euro. Inspecția o ceri de la ei cind negociezi mașina sau daca nu au, vorbești sa-ți discounteze tot ce găsește transportatorul la ridicare.
Tranportatorul cu care am adus eu face peste 30 de poze la mașina cind o pune pe platforma.

PostPosted: 12 Nov 2024, 00:55 

GiuliaLover Quote:
Iertați un bătrân senil - kilometri care se pupa cu bugetul de 60k, euro. Inspecția o ceri de la ei cind negociezi mașina sau daca nu au, vorbești sa-ți discounteze tot ce găsește transportatorul la ridicare.
Tranportatorul cu care am adus eu face peste 30 de poze la mașina cind o pune pe platforma.
Nu-i nimic de iertat, la mine n-a funcționat neuronul :)

Și tot neuronul meu e blocat si la pașii de achiziție. Din ce mi-au spus până acum doi dealeri, pașii ar fi semnarea unui contract, apoi plata prin transfer bancar (avans sau total) - mai e loc de negociat atunci când constată transportatorul vreo problema, daca suma e in contract deja și banii transferați?

Orice recomandări de transportatori și/sau cineva care să mă îndrume/ajute ar fi foarte apreciate!

PostPosted: 12 Nov 2024, 11:55 

Nu negociezi cind o ia transportatorul - il pui pe dealer sa declare la contract ca e accident free si fara defecte vizibile si ca are toate reviziile la timp si ce garantie de fabrica sau de alt fel mai are.
Orice dealer cind primeste o masina spre revinzare daca e SH face o inspectie la ea cu marcarea defectelor vizibile. Daca nu sunt, sa scrie in contract. Daca Transportatorul gaseste defecte (zgarieturi, lovituri, piese lipsa, geamuri sparte), refuza preluarea pina se remediaza sau se reduce pretul. E putin probabil sa ai surprize dar trebuie sa ceri si sa documentezi INAINTE.

PostPosted: 12 Nov 2024, 14:39 

Car: Giulia Competizione
bkdc Quote:
Mulțumesc pentru sfaturi.

În privința QV, nu găsesc nimic în plaja de preț 30-40k - sigur nu era vorba despre alt interval @GiuliaLover ?

Cea de 40k este de la dealer autorizat Alfa. În privința inspecției, nu știu cum să procedez - caut eu un inspector independent care sa meargă să o vadă?

@tdanut cum ai achiziționat mașina? Ai mers acolo sau comandata din RO și adusa pe platforma? M-ai putea ajuta cu niste sfaturi?
Am comandat masina din RO. Daca vrei faci la fel, cere poze cat mai detaliate, filmare, pune intrebari cat mai explicite. Evident ca trebuie sa verifici seriozitatea vanzatorului. Daca vanzatorul este un dealer, sigur poti gasi info despre el pe net.

(ex) Alfa 33 16v

Post new topic  Reply to topic  [ 368 posts ]  Go to page Previous 111 12 13 14 15

All times are UTC+03:00