Salutare oameni buni si pe aceasta cale.
Dupa multi ani am reusit sa ajung din nou la Fest. A fost o intamplare pur si simplu, nu am planuit, s-a intamplat. Am venit sambata dimineata si am petrecut cateva ore pana cand grupul s-a indreptat catre evenimentul de seara.
Ciprian m-a omenit si pe mine luandu-ma in masina (lu' Tantza
) pentru drumul spre Toplita.
Attachment:
DSC_2589.JPG [ 2.31 MiB | Viewed 3078 times ]
Dar ce m-a bucura cel mai mult este ca am revazut prieteni vechi si am reusit sa schimb macar cateva cuvinte cu fiecare. Am ras cumplit stand in coada lui Ege si vazand ca nu poate depasi doar pentru ca vizibilitatea din 4C lipseste aproape cu desavarsire
. Partea buna a fost ca ne-am delectat cu sunetul, pentru ca in Giulia trebuia sa facem liniste totala ca sa putem auzi ceva sunet dinspre compartimentul motor.
Din pacate nu am prea avut timp sa schimb vorbe si impresii cu oamenii mai noi din comunitate dar vad ca lumea s-a simtit in general bine.
Organizarea este acum la cu totul alt nivel decat acum ceva vreme, cand timpul imi permitea mai mult sa ma alatur acestor evenimente. Ce e drept, pe vremea aia eram mai tineri si mai pe haiducie
Divagand putin, mi-ar placea sa revad reluandu-se un eveniment mai vechi, "Transul de primavara/toamana".
Multi mici viitori alfisti (sper) si masini de toate felurile, insa destul de polarizata oferta anul asta: ori foarte noi, ori foarte vechi, not too much in-between. Las cateva poze luate la repezeala.