Salutare, comunitate!
In urma unor cautari de masini SH, pe care doresc sa o achizitionez pentru mine si sa ma tina cativa ani, am dat si de aceasta Alfa Romeo Giulia, de care efectiv m-am indragostit, cel putin din poze. Cautarea a inceput initial "all brands", deoarece sunt surprins ce preturi ridicate au unele cazane, in general, nu doar o marca anume.
Anuntul cu pricina:
https://www.autovit.ro/anunt/alfa-romeo ... HboyQ.html
VIN: ZAREAECU8H7554619
Recunosc ca nu am experienta pe Alfa Romeo, dar nici cu alte marci, in general. Ce stiu de la un amic impatimit ca e foarte multumit de 159-ul sau, si in general comunitatea, desi e mai mica, pune ceva mai multa emotie in aceste masini, decat o fac cei cu restul marcilor consacrate.
M-am uitat cateva zile la toate articolele si review-urile pe youtube, forum-uri, etc si pot sa zic ca daca inainte eram romanul clasic care stie doar de masinile nemtesti premium, in momentul de fata clar recomand oricui sa analizeze de 2 ori daca sa nu ia in calcul si o Giulia, pentru segmentul ei.
Cum ziceam, fiind chitit pe aceasta Giulia, de care am auzit numai de bine, am facut research cat am putut, in sine, despre model, dupa care am luat contact telefonic cu vanzatorul. In anunt, desi initial am crezut ca e postat de un samsar, exprimarea si gramatica sunt de calitate... altceva. La telefon, persoana e serioasa, povestea clasica, a luat-o un amic pentru fiul sau, e prea puternica, a dat-o dupa 2 luni si luat-o el cu ochii inchisi de la amic... deci nema istoric si raport carVertical, autoDNA, etc, dar stie ca "nu are nici o problema". I-am propus sa o testam in Bucuresti, daca cumva are drum pe aici. Cica, doar vizual... ca e ocupat, ca e cu alta treaba. Pana mea, cand vrei sa vinzi ceva care nu e la un pret de ici, de colo, nu mai stai jumatate de ora pentru o inspectie pe rampa si un tester pe banii cumparatorului?
Mno, bun, am zis sa nu fiu prea sceptic sau conservatorist, asa o fi, desi e cam ciudat sa iei acum cateva luni o bijuterie din asta "pentru tine", iar apoi sa te grabesti sa o vinzi, cum s-a grabit si predecesorul. Ceva imi da cu virgula...
Caut pe RAR dupa VIN, nu are accident in istoric, cel putin din preview, de aceea nu am mai platit raportul complet.
Am zis sa trec la carVertical... si aici surpriza: 3 accidente in istoric. Primul a fost destul de serios, de vreo 8000 de euro in Noiembrie 2017... Ce e mai amuzant, ca dupa accident, a fost vanduta imediat.
Dupa cum ziceam, nu am experienta deloc. Sunt in continuare chitit pe model. Dar, totusi, sper la un sfat, daca are rost sa mai fiu optimist si sa mai testez aceasta masina la un mecanic bun sau sa zic pas complet si sa mai astept alte oportunitati? Cum as putea sa aflu mai exact ce au implicat acele daune? La reprezentanta?
Va multumesc de sprijin.
Attachment:
Attachment: