Revin...chiar am vrea sa schimbam masinile, cu toate ca inca isi fac treaba cu brio, incep sa treaca anii peste ele si ma gandesc in
primul rand la siguranta. In prima faza as lua masina pentru sotie, 90% as fi chitit pe Giulietta, cat mai noua si cu cat mai putini km.
Eu as fi fost tentat chiar la o Giulia, masina pe care am avut-o in concediu pentru 12 zile si care m-a incantat (am fost primul utilizator). Dar din pacate, nu ma pot lupta cu faptul ca nu vrea nicicum masina mare.
Asadar, in urmatoarele luni am sa caut pana gasesc ceea ce vrem...
Momantan, am vazut una de 1.4 benzina, 150 cp....cum este aceasta motorizare? De asemenea, as mai avea 2 puncte:
- cum sta Giulietta la insonorizare?
- intrucat n-am fost niciodata cu o Giulietta, as fi recunoscator daca cineva din jurul Sibiului accepta sa ma dea o tura scurta cu Giulietta lui, sa-mi fac idee cum e. Ma revansez si eu cumva
.
Multumesc anticipat, sper ca in curand sa ajung in postura de a face un jurnal de bord.
Eu am avut mai demult 1.4 de 170 daca are schimburile de ulei facute la timp e ok nu ai treaba cu el. Mai ales de mergi cu ea si la ceva mecanic din grup nu cred ca o sa ai probleme cu motoru ala.