Am inteles ca sunt relativ in regula. Am avut de vreo doua ori la ei, dar si eu, cu permis de 11 ani, nici un accident si de fiecare data am platit mereu mai mult si mai mult si mai mult. De la ~500 am ajuns sa platesc aproape 900!! Pana cand???
La cum vor ei sa scumpeasca din nou cu 20-200 % de la anul, nu stiu cum sa fac sa-mi fac acuma inca o asigurare pentru urmatorul an (
link), doar din cauza hotilor de la ASTRA. Ce treaba au jegosii de influenteaza pretul, n-am inteles. Le doresc falimentare si indatorare pana in capatul Universului. Oricare ar fi din ele, pentru mine sunt niste hoti. Pana acum s-a dovedit ca stiu doar sa ia si niciodata sa nu dea inapoi atata cat se cuvine. Si stiu sigur ca e un drac de om pe undeva, care dicteaza el ce preturi sa se aplice, care ar trebui bine luat de guler, ca sa ma exprim frumos.
Bine ca stiu sa-i bage pe toti tinerii intr-o singura oala si sa-i puna la plata, doar pentru unele cazuri izolate de teribilisti, dar pe aia mai in varsta care adorm la volan, care abia conduc 2 zile pe saptamana nu. Aia sunt un mare exemplu al soferiei, ce sa zic... Poate ca unul tanar are sute de mii de km experienta in oras si in afara, insa un nenica la 60+ de ani isi scoate masina doar la o plimbarica pana la piata, dar el plateste 300 de lei, nu 1500 pentru un amarat de 1.4 !!
Dupa mine, asigurarile trebuie facute pe persoane in primul rand, ca masinile sunt conduse de persoane, nu masinile se izbesc singure ca proastele, iar cine face accident sa plateasca la urmatoarea asigurare dublu sau x procente si sa-i apara buline negre si pe permis si pe asigurare si pe atestate (acolo unde e cazul). Si bulinele alea sa spuna de ce sunt acolo si la angajare de exemplu. Asta e ca si cum ai spune ca toate blondele sunt proaste, dar realitatea e alta. Ia sa vezi cum acorda prioritate si merg mai atent, mai preventiv. Dar ce sa le ceri unor burtosi de legiuitori ce dorm in parlament si isi fac pensii exorbitante, pentru extraordinarul efort in munca depusa?