Salut,
A venit vremea sa schimb fosta masina (golf 5 modificat), si sa trec pe ceva mai special, cu personalitate, pastrand placerea de masina cu feeling sport.
Dupa multe review-uri, am decis sa cumpar Stelvio (considerente de 4x4 si SUV neaparat), si as vrea sa va cer o parere legata de viitoarea achizitie si planuri pe care le am cu ea.
Masina in cauza este:
https://www.olx.ro/d/oferta/alfa-romeo- ... fOdRT.html
Din ce am vorbit cu proprietarul, totul pare ok si fara semne de intrebare : masina cumparat din germania in septembrie 21 (se vede si la rar), istoric complet reprezentanta acolo dar si in romania, noul proprietar a detinut-o 6 luni facand 6k km (i-a facut un chrome off + difuzor nou), dar fiindca sta mult timp nefolosita (ar avea 2 masini, clasica problema a romanului
), ar vrea sa o vanda. Bineinteles, am sa o verific complet inainte, odata eu, odata prin cei de la MasinaPotrivita.
Ce as vrea sa clarific si sa ma ajutati :
1. Va pare ceva dubios la anunt ? (nu sunt prea multe stelvio benzina <30k euro cu first edition)
2. Are cam multi km in 4 ani ? Garantia ar fi 150k km, deci nu ma astept sa pice multe pe ea intre timp (asta daca sunt reali KM
)
3. Va urma sa ii montez ACC+ si Android Auto. Din ce am vazut procedura este usoara, si ar trebui sa fie compatibile (are deja radar + camera).
4. Am vazut toate problemele legate de rechemari in service + problemele electrice cu bateria. In afara de cea cu bateria (ma pricep la reparat/modificat, nu ma deranjeaza sa am grija de ea), ar mai fi altceva la care sa fiu atent care apare la masini cu ~100k km (e.g. probleme de mecanica, panoramic, etc.) ?
5. Update-ul de firmware, se poate face si contra cost la service ? Pentru cei care s-au lovit de problema.
6. Ceva puncte importante de imi scapa, si pe care le-as putea clarifica cu proprietarul inainte ?
7. Intrebarea romanului : se merita ? sau sa mai astept in ideea in care "se poate si mai bine".
Multumesc