Credeam ca nu mai am de scris aici. Ma insel amarnic! Aseara ma duc pana la masina si gasesc numarul indoit de la idiotul asta! Partea buna e ca doar numarul e indoit. As vrea sa-i stric ziua, luna, chiar anul astuia care e atat de prost incat nu stie sa-si parcheze uraciunea aia de masina, dar cum traim in tara asta, politistul va zice sa-mi vad de treaba si sa indrept numarul! La cealalta masina am patit ceva similar si l-am prins in flagrant ca eram in masina lasand si o urma pe bara. L-am articulat cu asigurarea si amenda, dar nu-ti despagubesc si placa de inmatriculare!
A revenit OF-ul anterior si sunt total de accord cu lucianm. Ori din taxele astea fac servicii de super calitate, ori daca nu, lasa-ne, ca ne descurcam mai bine fara!
Inca una noua, care sa ma enerveze!
"
începând cu anul viitor, includ o reevaluare a cotelor de TVA, introducerea impozitului pe locuință exclusiv în funcție de valoarea acesteia și nu de numărul de proprietăți, precum și eliminarea treptată a facilităților fiscale"
https://www.profit.ro/taxe-si-consultan ... r-20711674
@centurion Hai sa-ti expun cazul recent care s-a intamplat in familie la mine. Matusa-mea era impreuna cu vecina in autobuz si se indreptau undeva in oras sa faca niste analize medicale si subliniez, ambele stateau pe scaun! Pe drum, soferul a pus o frana puternica sa evite un drac de copil, prin urmare, toti pasagerii au luat traiectoria spre in fata. Matusa mea a zburat de pe scaun, dand cu arcada de fiarele de prin interior, rupandu-si vreo 3 coaste si un picior luxat. Vecina s-a ales cu mana dreapta rupta, deci in ghips si stanga cu niste lovituri. A fost matusa mea la spital si aici nu glumesc: a stat la urgente de la 8 si ceva dimineata cand s-a intamplat accidentul si au bagat-o in seama pe la ora DOUA NOAPTEA!! Cu curs de sange, cu tot tacamul ala care il tot repeta ca papagalii la tv "urmeaza imagini care va pot afecta emotional"
Pe deasupra, ii vine hartie de la politie sa se prezinte in ziua x data y sa dea declaratie, altfel amenda vreo 5000 de lei sau ceva de genul. Deci daca esti victima unui accident, cu dureri, poate in ghips cu ceva, indiferent ce, trebuie tu sa te deplasezi, pentru ca curul lor nu se poate misca sa vina la tine sa dai declaratia.
Cazul 2: Durere de genunchi, platit servicii medicale de-a lungul anilor, mers la consult, mers la clinica X pentru tratament decondat. Raspunsul? Daca veniti luna viitoare pentru tratament, va fi decontat. Aha, deci sa te doara genunchiul luna viitoare. Am inteles.
Sa mai spun de incendiile din spitale? Te duci cica sa te faci bine si te intorci cenusa. Sa mai adaug si ca multi de la Colectiv au murit din cauza infectiilor facute in spital?
Acuma, te rog frumos sa-mi spui, daca mai vrei servicii medicale, servicii pe care le-ai platit deja de-a lungul anilor absolut degeaba si "siguranta si incredere" de la astia! Politaii, daca ar vrea cu adevarat sa fie apreciati, nu injurati, ar face bine sa umple carnetul de amenzi la administratorii drumurilor pentru gropi, canale, hopuri, lipsa marcaje, obstacole pe sosea (cai liberi, prundis varsat pe carosabil, glod lasat de astia care merg pe camp si nu-si curata rotile (da, este articol pe baza caruia pot amenda) si tot asa mai departe