Salutare,
Revin cu un update, au trecut aproape doua luni de la ultima postare.
Am ajuns la 31700 km, fara nici o problema, parcursi in oras si cu iesiri scurte de weekend pana la Alba su Sibiu. Nu am apucat sa ma bucur de ea asa cum mi-as fi dorit datorita vremii si a faptului ca am fost destul de mult plecat.
In schimb masina a primit un detailing exterior, folie de protectie faruri, ornamente de carbon, aripi, praguri, zona de incarcare portbagaj si protectia ceramica pe intreaga caroserie. De asemenea geamurile au fost tratate hidrofob iar compartimentul motor a fost curat in detaliu. Becurile xenon au fost inlocuite cu LED, diferenta este evidenta, recomand cu tarie aceasta varianta.
De intreaga operatiune s-au ocupat cu mult entuziasm, cei doi Andrei de la Centrul de Estetica Auto Cluj carora le multumesc pentru munca depusa.
Saptamana viitoare voi schimba anvelopele, cu cele de vara noi, am optat pentru Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, pentru ca la momentul in care am facut plata nu am gasit disponibile Michelin Pilot in configuratia 285x30x19 pentru spate.
De asmenea voi schimba bujiile si in masura in care masina va mai aduna ceva km, voi face o alta revizie avand in vedere ca in prima parte a lunii mai, intentionez sa ies din tara cu masina, aproximativ 5000 de km dus-intors.
Altfel, masina continua sa atraga priviri pe strada, indiferent de sexul sau varsta privitorilor. Partea distractiva este ca mi se acorda prioritate cu usurinta in aglomeratii
Bineinteles, inca exista cate un temerar cu seria 5 sau C classe imbracate ca un pom de Craciun cu pachete M sau AMG care isi umfla muschii de la un semafor la altul.
In rest, astept sa schimb cauciucurile si sa ma bucur de ea in concediu.