Salutare tuturor!
As dori sa incep prin a-i multumi lui Bogdan pentru disponibilitate si rabdare (am fost destul de insistent).
Nu cred ca-i misto sa te deranjeze cineva constant cu intrebari, mesaje si alte chestii marunte, insa nu am ramas niciodata nedumerit si cu intrebarile neraspunse. Comunicarea cu el a fost opusul a ceea ce am intalnit la AutoPerugia, unde inafara de domnul inginer Tomescu, esti ignorat total. Chiar si dupa ce ai cotizat cu o suma frumusica: 3500+ lei.
Momentan am masina la el, tocmai ce-a luat-o din fata blocului.
Probleme:
Volanta de schimbat + bielete directie + burduf spart.
L-am sunat pe Bogdan, i-am spus ce-mi trebuie, mi-a cerut seria de sasiu si in 30 minute am avut oferta completa.
Mi-a explicat omul tot, de ce nu "TRW", de ce OE in cazul volantei, de ce etc.
Bun, dupa asta am mai comandat tot de la el:
Placute frana fata-spate; bujii, conducta ulei turbo + revizie (misto reactia lui Bogdan cand a vazut ce culoarea avea uleiul
) . Cel de la care am cumparat masina mi-a spus ca revizia a fost facuta si ca totul este in regula, nu l-am crezut pe cuvant, asa ca Bogdan are de lucru.
Asta a fost prima parte a feedback-ului, multumit total de interactiunea cu el. Dupa ce masina va fi gata si voi merge cu ea voi reveni si cu cealalta parte.
P.S. Mentionez ca nu mi-a cerut niciun ban in avans, eu am fost cel care a insistat cu plata.
P.S. 2:Cam frig pentru tricou si pantaloni scurti
.