Man, daca as fi printre fostii organizatori as spune ca imi pare bine ca te-ai oferit voluntar sa preiei fraiele
Acum serios vorbind, daca Ege, Mugurel si ceilalti organizatori iti pot da o mana de ajutor, ai putea face cateva chestii din confortul canapelei de acasa.
Sincer sa fiu, daca e sa se intample ceva anul asta, mai devreme de sfarsitul lui august, inceput de septembrie, inainte de inceperea scolii, nu vad sa se poata organiza ceva. Si asta din diverse puncte de vedere si aspecte.
Cred ca abordarea in acest sens ar fi un email dragut, in care se prezinta intentia clubului de a organiza evenimentul, in locatia respectiva, acompaniata de o brosura draguta care prezinta highlight-urile anilor precedenti, eventual ceva feedback de la fostii administratori de hoteluri (imi aduc aminte ca e ceva feedback de la cei ce au gazduit in 2019). E important cumva de evidentiat beneficiile reciproce dintr-o astfel de colaborare, pentru ca in felul asta se pot discuta ulterior ceva reduceri de preturi. Cu riscul de a imi atrage ceva antipatie, as indrazni sa spun ca tonul mailului este foarte important. Stiti vorba aia romaneasca, vorba dulce mult aduce...
Un telefon la cateva zile distanta ar fi urmatorul pas. Important de concluzionat, din modul cum decurge discutia, care e disponibilitatea sau entuziasmul lor sa gazduiasca asa ceva. Adu-ti aminte si cum era personalul in locatie, saritor, zambitor, bine dispus? ca iarasi, cum ii vorba romaneasca: cum ii turcu si pistolul, cand e e vorba de patroni/manageri/administrator/etc.
As indrazni sa spun ca in aceasta prima faza sa nu se mentioneze nimic despre preturi, etc.
Mno, sigur mi-s antipatic acum ca dau sfaturi dar nu ma implic
Dar Sas-ule, ti-ai castigat dreptul la voluntariat