GiuliaLover Quote:
Revenind la masini si lasand in urma frustrarile, asteptam de la Marian impresii mai consistente despre condus, avind in vedere ca el este deep into BMW's.
Pai lucrurile stau cam așa: Am luat-o la 2100 km si acum am 5.600. Ce-i drept au fost multi km pana acasă si am mai făcut un drum la Bran si unul la Campina. In rest, doar prin Bucuresti. Au fost și sărbătorile, dar de săptămana viitoare voi începe sa mai merg prin țara și acolo vezi ce poate mașina. Dar pana acum sunt foarte mulțumit de ea
-Îmi place ca este mult mai fâșneață fata de bmw, in oraș îmi este mult mai comoda, parchez mai ușor
-Îmi place ca senzorii fata se activează automat când detectează ceva (la bmw trebuia sa apăs un buton sau sa bag mai întâi marșarier).
- Îmi place ca am ACC, in traficul din Bucuresti este minunat, nu mai stau cu piciorul pe frână deloc (de asta îmi doream auto-hold) dar ACC-ul face același lucru.
- Îmi place ca înăuntru mașina se simte premium, eleganta, dotările, pielea pe bord si uși, finisajele, ma fac sa ma simt confortabil.
- Îmi place ca mașina se transforma in D. Si la Bmw se simțea diferența in Sport+ dar nu atât de mare ca la Alfa.
- Îmi place ca este foarte bine antifonată deși recunosc ca mi-a fost frică de asta. Am avut ceva emoții să nu fie gălăgioasa la drum lung, dar nu simt diferența față de seria 5 și ma bucură mult treaba asta.
- Îmi place că per total mașina se simte foarte ușoară, foarte fâșneață, asta am si căutat de fapt, sa scap de senzația de balena/barca.
O simt efectiv ca pe un costum slim fit croit pe mine! [emoji3]
P.S. Și îmi place că întoarce priviri, muuuulte priviri, dar asta e așa…bonus.
Mai revin cu detalii după ceva drumuri mai lungi. Aștept și centurile roșii să le monteze Tzzivi, sper să reușească cât mai curând. Vor schimba aspectul mașinii la interior. [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk