Freccia Quote:
Salut!
Am reusit sa adunam pentru Ionela si familia ei 2340 lei, din partea a 14 persoane, ceea ce super tare!
Astazi, aceasta familie greu incercata a mai avut de trecut prin niste momente grele: Matei, baietelul de 4 ani, mezinul familiei a facut un soc anafilactic la administrarea tratamentului, insa, din fericire, medicii au reusit sa il stabilizeze si acum e mai bine. Nu stiu mai multe, dar ma gandesc ca a fost o reactie alergica la tratament, ceea ce poate ingreuna si mai tare situatia.
De banii adunati, vom cumpara o soba si un boiler electric. Cu instalarea se vor descurca ei, deoarece taticul e instalator. Apropos de tatic, o alta povara este faptul ca el a mai fost casatorit si are doi copii din prima casnicie, spre care a convenit cu fosta sotie sa vireze echivalentul a 1/6 din salariul sau. Insa, fosta sotia, s-a razgandit in toamna, l-a adus in instanta si acum trebuie sa dea 1/4 din salariu, inclusiv retroactiv, astfel ca are poprire pe salariu pentru o vreme. Asa e drept sa fie, stiu, dar...
Pentru ca cineva intrebase, am obtinut si un cont al Ionelei in cazul in care doriti sa ii mai sprijiniti financiar si pe viitor:
RO37INGB0000999903981125
Iancu Ionela Mariana
Detalii - DONAȚIE
Salutare,
e iar acea perioada din ani, cand unii sunt veseli si altii deloc.
familia pe care am ajutat-o anul trecut are, in continuare, aceeasi situatie grea sau mai grea. Copilasii sunt la fel de bolnaviori, iar situatia din spitale cu Covid, ii pune in dificultate si mai mare deoarece nu pot urma tratamentul cu regularitatea necesara.
De aceea, daca doriti sa faceti un gest frumos, sa bucurati niste suflete prea greu incercate de soarta, donati o suma in contul urmator:
RO37INGB0000999903981125
Iancu Ionela Mariana
Detalii - DONAȚIE
Ar fi minunat, cu atat mai mult cu cat anul acesta Mos Craciun Alfist nu si-a gasit o "misiune".
Mii de multumiri tuturor celor cu inima mare, fie de anul trecut, fie de anul acesta!