Da, incepe cu 3, dar e si model vechi, are schimbatorul ala cheap, nu are plafon negru, nu are instalatia audio care trebuie, nu are culoarea care trebuie..etc.
Si daca tot m-am apucat de scris, scurt review dupa ce am condus Giulia 4 zile. O sa le spun pe cele negative, pentru ca cele pozitive le-am spus deja mai sus si voi le stiti, nu pierdem timpul.
Masina nu era cea de 280 ci doar 200 cai, am simtit diferenta insa nu asta e important.
- Foarte galagioasa pe autostrada la viteze mari. Si nu ma refer la 200, mers normal cu 140-150 km / h. La antifonare mai trebuie lucrat, este sub bmw
- Mi-au lipsit senzorii pe fata...sa parchezi prin Florenta pe strazile alea inguste fara senzori fata si fara sa fii obisnuit cu masina, cam nasol. Eu nu inteleg de ce in 2019 nu puteau sa puna senzori fata standard.
- Mi-a lipsit pilotul adaptiv (am inteles ca se poate rezolva usor cu un upgrade)
- Mi-a lipist auto-hold. In oras...greu tare fara, dupa ce m-am obisnuit atatia ani cu el...(iarasi, nu inteleg de ce se zgarcesc la chestii minore)
- Mi-a lipsit o instalatie audio ok, nu prea am ascultat mult ca am avut treaba, dar si cand incercam sa dau mai tare o piesa faina de pe radio...no comment
- Luminile noaptea nu au nicio legatura cu Adaptive Led de la bmw-ul meu. Orice ati spune voi, este sub.
- Mi-a lipsit waze-ul pe display-ul masinii. Ori nu avea optiunea, ori nu am stiut eu cum sa-l conectez, am stat cu telefonul pe bord, a fost ok.
Ca sa scurtez povestea, target-ul meu este in felul urmator:
Da, vreau o Giulia in continuare, cea de 280 de cai si Q4 neaparat, dar vreau o Giulia cat mai dotata si asta pentru ca m-am obisnuit cu dotari de confort, unele chiar luxoase, pe care oricat m-as agita sau as plati, nu le voi avea pe Giulia. Si atunci, ca sa nu fiu frustrat dupa ce iau masina ca nu am aia, ca nu am ailalta, etc., clar va trebui sa caut una foarte dotata. Eu ma cunosc foarte bine, am o rezistenta scazuta la frustrare si atunci clar voi ajunge mereu sa compar mereu cu ce am avut si ce bine era cand aveam, ajungand astfel la un scurt timp sa vand masina. Nu vreau sa ajung acolo, drept pentru care trebuie sa casc foarte bine ochii cand fac achizitia.
Cea rosie de la TM intruneste conditiile oarecum, nu are Harman Kardon, bord piele, dar are suficient altele. Insa 48 k nu dau pe ea. Mai astept, nu ma grabesc. Chit ca voi gasi una second, prefer sa aiba 15-20-30.000 km, insa sa aiba dotarile pe care mi le doresc si sa scap de devalorizarea asta de masina noua. Sau, daca face minuni Laura, o iau.
Cam asta in mare...keep in touch !