Cypy Quote:
Hello,
As vrea sa rezolv problema care o am cu dimensiune aceasta lipsa din cartea masinii pentru a nu ma milogi la fiecare ITP de inspectorii de acolo. Are cineva poate vreo foaie de la Autoitalia sau Alfa Romeo RO cum ca dimensiune asta de jante este acceptata pe 156 ca sa ma pot duce cu ea la RAR pentru modificare? Sau are cineva o intrare pe acolo si ma poate ajuta contraBere?
Merci,
Cypy
Salutare!
Eu am rezolvat, la 156 le V6, în felul următor :
-in prima fază am făcut programare la RAR pentru completări in CIV, am fost cu mașina, era înainte sa o bag în procesul de recondiționare, era cam praf, bineînțeles că am găsit un inginer "binevoitor" care în loc sa verifice in baza lor de date ceea ce vroiam eu, a început să scrie că nu am diverse chestii la mașină, după care m-am enervat, i-am spus sa verifice ce mă interesează și bineînțeles că a scos el o ediție din baza de date unde nu apăreau anvelopele pe 17. De obicei când am mers cu această problemă la ei, am rezolvat, pentru că am găsit oameni care chiar au verificat, au o bază de date foarte completa, aceeași care o găsești la autoitalia, dar respectivul a fost un mârlan arogant!
-apoi am dat un email la autoitalia, pe adresa de e-mail
Cristiana.Abalaru@autoitalia.ro, în care am solicitat sa verifice daca pentru seria mea de caroserie au fost omologate de fabrica anvelopele 215/45 17. Doamna sau domnișoara căruia i-am trimis emailul este foarte comunicativa, nota 10+ din partea mea, am primit răspuns repede, după ce i-am trimis o poză cu tăblița care conține numărul de omologare, respectiv tabla de aluminiu de pe tragerul față, am primit răspuns că sunt omologate si documentația costă un 400lei +TVA, am efectuat plata, in câteva zile a sosit, apoi am mers din nou la RAR, care a luat la cunoștință de adresa de omologare, au căutat din nou în baza lor de date (asta așa de extra zel) și apoi le-au trecut în CIV la observații.
Ca idee, la câte 156 mi-au trecut prin mâna și nu sunt puține, toate au omologate anvelope 215/45 R17, inclusiv si cele cu motor de 1.6twin spark
**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp