It is currently 03 Feb 2025, 19:53

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: euro 3 sau......euro 4
PostPosted: 30 Sep 2007, 21:10 

Va salut dragii mei alfisti! Va scriu si eu un topic nou in legatura cu o problema pe care poate multi dintre noi ii preocupa.Cel putin eu sunt foarte interesat. Doresc sa o marit pe Bella mea (o superba 156 din 2001) si nu pentru ca ar avea probleme. Vreau doar sa va spun ca am efectuat cu ea in tara aproximativ 23.000 km pe drumurile astea superbe si avand mereu dubii cu fiabilitatea de care mai "marii" cunoscatori posesori de superautomobile germane se plang fata de frumoasele noastre italiene,nu am schimbat nici macar o simpla bucsa.In schimb,multa,multa,multa satisfactie si multi invidiosi.Ce mai....e super sa ai o ALFA! Care este acum nedumerirea mea? Dupa ce Bella mea va fi maritata voi dori sa imi achizitionez tot o focoasa surioara de a ei 156 dar cu design Giugiaro din Germania.As dori sa stiu-pentru ca numai voi puteti cunoaste detaliile astea- din ce an,respectiv luna de fabricatie trebuie sa fie masina pentru a se incadra in normele de poluare Euro 4 pentru motoarele pe benzina si motorina pentru a iesi mai ieftin cu taxa de prima inmatriculare. In general as alege pentru mine motorul JTD(motivele le cunoasteti prea bine) dar din cate stiu acesta a "primit" euro 4 abia din 2005 si preturile sunt pe masura. Deci cred ca voi merge tot pe benzina. Eu tin sa va multumesc anticipat si va urez numai bine de aici din Timisoara.

Post subject:
PostPosted: 30 Sep 2007, 22:29 

E simplu. Daca vrei 156 cu design Giugiaro si cu motor pe benzina (JTS), automat masina va fi Euro 4. Multa bafta!

Post subject:
PostPosted: 30 Sep 2007, 23:51 

Mersi pt mesaj si nici prin cap nu imi dadea ca daca motorul este JTS este Euro 4. Raman dator. 8)

Post subject:
PostPosted: 01 Oct 2007, 03:41 

Pai puteai cauta pe forum, ca s-a mai scris.
Oricum, JTS mai toate sunt Euro 4, putine vei gasi Euro 3, si daca nu ma insel la RAR iti trece in cartea tehnica norma de poluare in functie de catalogul lor, nu de seria motorului.

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00