Buna, vezi ca avem o arie dedicata in intregime modelului GT, mai ales un thread de 30 pagini cu sfaturi de achizitie. Da un click
AICI si poti sa te apuci de lectura.
Ca sfat practic, trebuie sa stii dinainte la ce te bagi: o masina de 15 ani, care oricat de bine arata (chiar fata de masini contemporane) a trecut de prima, a doua tinerete si va necesita multa mentenanta preventiva pentru a te baza pe ea ca masina de zi cu zi. Bugetul tau de 3000 euro din pacate iti asigura o masina in care inevitabil vei baga bani si va fi o sursa de frustrare la un moment dat.
Masina este un grand tourer, adica e buna la drumuri lungi - opusul la ce vrei sa o folosesti, prin oras. Motorul diesel (care mai e si euro 3) si unghiul de bracaj al rotilor nu o face o alegere prea buna pentru oras.
Recomandarea mea ar fi sa incerci sa maresti bugetul si sa te orientezi catre un Mito, eventual o Giulietta ceva mai noi. Ambele modele reprezinta o alternativa competitiva fata de concurenta din punct de vedere al practicalitatii si fiabilitatii, avand ca bonus design-ul.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
LE: ti-am mutat topicul in aria GT