Salutare tuturor!
Dupa 5 buc. Peugeot (406 2.0hdi, 407 1.8i, 407 2.0hdi, 508 2.0hdi si 607 2.0hdi), am zis ca e cazul sa incerc si alte masini si am ajuns la Alfa Romeo
Am gasit pe licitatii in Italia o Alfa 159 2.0JTDm 136Cp, manuala, din 2011, 215.000 km, neagra. Echiparea este Sport Plus, interior piele cu textil, fara navigatie si trapa.
Cost achizitie 4200 euro fara TVA, fara transport, si comision dealer. Transportul este 550 euro, si cu totul ajunge la aprox. 6000 euro.
Pana va ajunge in tara, mai dureaza intre 2 si 3 saptamani, deoarece in Italia cand se radiaza masina se face obligatoriu si un ITP, si transportul l-am luat pe cel standard oferit de site-ul de licitatii, mai aveau si o varianta mai rapida de livrare in maxim 14 zile dar cu 100 de euro mai scump, si pt. o saptamana in plus nu e tragedie, de banii respectivi ii fac RAR-ul care am inteles ca s-a scumpit fata de acum 2 ani de la 450 la 550 lei.
Masina am cumparat-o in baza raportului de inspectie de pe site, si sper sa nu gasesc probleme la ea care sa nu fi fost declarate.
Nu este prima masina cumparata de pe licitatii, ultimele 2 masini 508 si 607 au fost achizitionate una de pe LeasePlan si cealalta de pe Adesa, si nu am avut probleme cu ele.
M-am uitat pe forum sa-mi fac o idee la ce sa ma astept, si din ce am citit de la voi, motoarele noi Euro5 au mai putine probleme decat cele 1.9 Euro4 (admisie, clapete), acum depinde si cat de bine a fost intretinuta de fostul proprietar…
Cand ajunge in tara vreau sa merg la reprezentanta pt. o verificare si tester, si revizie completa (ulei, filtre, distributie), o recomandare intre Auto Italia / Perugia? Sau un service ok…?
Voi reveni cu poze cand va ajunge