salut,
cred ca am plictisit....dar inca un drum la germanica fara mari probleme.proaste mai sunt alfele...
spun fara mari probleme ca in 6 ore sau ars ambele becuri osram +150%...noroc ca am avut un philips de rezerva si la primul peco am luat unul ieftin.
am fost super multumit de osram h7 night breaker +150 ca am mai comandat un set.pe drumurile cu marcaje vizibile nici nu folosesc faza lunga.
am comandat si alte bolturi noi la etriere...cel din stanga avea unele mai lungi.
in zilele urmatoare o sa schimb si uleiul ca are 10k km.fitrul de motorina l-am schimbat acum un an(de obicei,pentru ca motorina este mult mai curata,schimb filtrul la al doi-lea schimb de ulei.
am vrut sa merg pe mann sau purflux.mann de la 20 euro,in germania,a ajuns intre 30 si 40 euro.am mers pe CoopersFiaam FP5775EWS cu senzor apa.ca si ultima data,a costat 16 euro.filtrul de ulei este mann.
si,pentru ca anvelopele fata dot 17,nokian,cele mai tari
,sau dus,am cumparat doua chinezarii pentru fata sonar de care am fost foarte multumit in trecut.
pe ud la 0-5 grade,la o franare medie patineaza ca pe polei.nu acelasi lucru pot spune de anvelopele sonar(china)235 45 17.pe ud nu a intrat niciodata abs-ul,se tineau bine la 80km/h pe zapada.
anvelopele sunt sonar 215 45 17.
acum:
dupa ce spune lumea anvelopele noi se pun pe spate...pe spate sunt tot nokian dar mai vechi...tot proaste.eu o sa pun anvelopele noi de iarna pe fata unde este tractiunea si unde frana este mai eficienta.
pe doua anvelope am dat 119 euro.dupa o zi am zis sa mai iau 2.pretul a ajuns la 150.am renuntat.
concluzia...nu mai cumpar in viata mea nokian
feedback frane ebc:
nu sau ovalizat dupa 2500km.si,pot spune ca sunt altceva.nu trebuie sa tin mult piciorul pe frana,raspunde imediat.dupa cum era de asteptat mi-a iesit unul in fata pe autostrada...am asteptat pana in ultimul moment franarea...am apasat brusc si masina a inghetat.