Primu lucru, daca nu e in categoria corecta, va rog sa il mutati voi.
Asta e o recomandare ptr cine are nevoie.
Experienta mea e dupa cum urmeaza;
Mi-am pierdut ultima cheie la alfa, mai aveam doar cardul. Asta se intampla acum vreo 2 ani. Am sunat la reprezentanta, mi-au zis 1500 lei.. ptr o cheie. Am incercat diverse ateliere si toti mi-au zis ca la alfa trebuie neaparat de la reprezentanta. Una peste alta am lasat-o pe dreapta ca aveam alta masina si nici nu aveam banii. A ramas asa 2 ani.
2 ani mai tarziu m-am hotarat sa o rezolv chiar si de la reprezentanta doar ca mai nou era 2000 lei.. M-am pus iar pr cautat si am auzit de baietii astia pe forum dar foarte vag ca se fereau sa nu faca reclama.. ? Frate eu am stat cu ea 2ani, ce reclama? De aia e forum.
In fine, ca sa nu o lungesc, i-am sunat, le-am zis problema, mi-au zis 400 lei, le-am dat codul mecanic, au facut cheia, dupa care a venit un baiat cu ea sa o si seteze(codul electronic pe chip) si acum merge fara prob. Cheia e urata, rau, nu am inchiderea centralizata momentan dar merge si e la minim jumatate de pret(cei 2000 erau ptr o cheie cu tot cu telecomanda, mecanica daca imi aduc bine aminte era 800~ acum 2 ani, probabil 1000 acum) .
Asta e siteu-l
https://cheiauto-deblocari.ro/?gclid=Cj ... xUQAvD_BwE. Daca e reclama pot pune nr de telefon, nu conteaza, cert e ca sunt singurii, care eu am putut sa ii gasesc, care fac treaba asta.
Din ce am inteles pot face si daca nu mai ai nimic la ea.
Sper sa va ajute.