Multumesc tuturor pentru timpul petrecut scriind aici impresii.
Sa recapitulam putin:
Am doua masini: Alfa , 2005, benzina euro 4 si Mini ,2006, benzina euro 4,
Cum se prevăd lucrurile, voi fi nevoit sa adaug alte sume celor deja existente pentru a avea mașinile astea. Daca anul ăsta inseamna in plus 500 ron, anii următori suma va crește. Cu mini, povestea e simpla: e cabrio, eu locuiesc in bucuresti , in 2 ani am deschis o de 10 ori, am fost o data la mare o data le munte, e total nepractica, nu mai suntem la varsta potrivita=>la primavara intra la vânzare.
Cu alfa e mai greu, pentru ca imi place, dar sa zicem ca vreau sa trec mai departe.
Ce fac cu masina: merg zilnic 20 km, si aprox 25-30 min. Semiurban, drept, fără serpentine, fara diferente de nivel, fără off road. Drumuri ocazionale in oras. Drumuri exceptionale afară din oras. Folosesc destul de mult metroul, iar sezonier trotineta,bicicleta, scuter.
Bunul simt si rațiunea ar spune, in bugetul meu, Sandero, Punto, Clio, Polo, de 2-3 ani.Punct.
Perfect corect, partea proasta e ca mi plac mașinile, motoarele, mirosul de benzina si mesteresc cu plăcere pentru satisfacția de a face ceva cu mâinile. Asa ca alea 20 de minute pe zi, mi ar place sa fie pe sufletul meu.
Visul umed:masina clasica pe care sa o reconditionez cu fi-miu si sa o plimbam duminică.(aici e si visul lui).Poate intr-o zi....
Visul mai aproape.de.realitate: seria 1m coupe ( nu dati cu pietre, nici macar n am condus-se spune ca nu e bine sa ti întâlnești idolii)
Ce am condus:
Mito qv: super super fun de condus. Pe "d" toti dracii din lume ies de sub capota ei.
Giulietta 1.4, 1.6, 2.0: mișto, dar vad si minusuri.
Fost 500: mie mi a plăcut, chiar daca motorul de 1.2 e slab rău.
Seria 1 coupe 118, 120: fara feeling sportiv, seci si reci.
Clio2 si 3 rs: nu mi as lua pentru ce fac eu cu mașina, chiar de ar fi euro 5
Peugeot 508 hybrid si Jetta hybrid:(Da, am incercat si asta) NICIODATĂ. Don't ask, nu i de mine.
I3: ciudat, probabil viitorul, dar as vrea sa ma mai bucur de motorul termic cat inca.se mai poate(plus ca mi sarea siguranta cand il puneam la încărcat, de a trebuit sa stau pe la mall 2 ore sa l duc luni inapoi

)
Si pana la urma, asta imi doream de la voi, sa mi impartasiti experiente avute cu alte masini, idei pe care sa le dezvolt, pentru ca e mai usor sa cer asta de lai voi, cu care simt ca vorbesc aceeași limbă.
Multumesc inca odata, tuturor.
Si nu va opriți aici.