Salutare,
A sosit momentul in sfarsit, ca dupa un an de zile cu zambetul pe buze datorita ei, sa respect traditia Clubului si sa-i fac intrarea oficiala in familia selecta a iubitorilor de Alfa printr-un topic dedicat:
Bella Giulietta 1.4 - 170 hp Distintive - Metallic Alfa Red. Povestea ei incepe acum vreun an de zile cand eram in cautarea unui 159 care sa-mi potoleasca dorul de senzatiile pe care doar virusul Alfa le poate oferi, si pentru ca nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste, m-am intors acasa cu Giulietta si nu cu 59 dupa care plecasem. A fost dragoste la prima vedere si parca si acum dupa un an, cu cat ma uit mai mult la ea cu atat mai frumosa imi pare.
E nascuta la sfarsitul lui 2010, avand un singur proprietar inaintea mea - cumparata de noua din Ro, 101k km reali cand am cumparat-o. Ca si dotari are cam tot ce imi doream, exceptand panormic roof si scaune incalzite
In anul ce a trecut ne-am bucurat si de primul Fest impreuna, unul foarte reusit cu oameni minunati si masini pe masura! Il asteptam cu nerabdare pe urmatorul
In aproape 25k km impreuna a avut parte de doua revizii (ulei Selenia + filtre ~500) la Dr. Tzzivii (
) + alte "maruntisuri" (pe cat posibil cu piese EOM):
- bujii 260
- vas expansiune 150
- tampon motor 560
- garnitura motor 110
- schimbat parbriz 600
- stergatoare fata 110
- 4 anvelope de vara noi "17 (uniroyal rainsport3) 1300
- bucsi mari fata 130
- bieleta 63
- rulment spate 400
- becuri faza scurta (Osram H7 Night Breaker Laser) 120
- consola centrala butoane lumini 140
- capac nuca schimbator 91
- folie geamuri spate 400
- polish 440
Va urma:
- baterie noua
- distributie
- discuri + placute frana (ceva recomandari aici?)
- conducta turbo
- scudetto + embleme noi
- praguri, pedalier si volan nou
- sper vopsit partial/ integral
In incheiere, las cateva poze cu Bella
To be continued...
that have more to do with the heart than the head.”