Niciunul dintre participanți nu a scris nimic despre drumul catre fest si experienta ungurească asa ca o sa sparg eu gheata.
Am sa incep cu drumul care cel puțin pentru mine nu a fost deloc obositor, poate si pentru faptul că Giulia e o masina extrem de confortabilă si foarte misto de condus, mai ales pe viraje.
Initial am plecat in gașca de 3 masini 2 Giulii si o Brera insa ultima a rămas prin Timișoara pentru ca nu putea părăsi țara din cauza numerelor rosii. Am făcut escală in Budapesta si aici am fuzionat cu Giulia lui Tzzivii iar masinile au adunat priviri pline de admirație, chiar si câteva zâmbete. In drumul spre Balaton ne-am salutat cu absolut toate surorile intalnite, la ei inca se mai practica si asta mi-a plăcut enorm.
Ajunși la destinație am completat echipa cu 166 lui Paul, Spiderul lui Bogdan si Giulietta lui Valak.
Evenimentul lor are un format diferit făta de ce eram obișnuit si este normal având în vedere că au participat peste 1500 de Alfe. Fără să pun prea multe fundite acolo e cam asa: se sta intr un singur loc, in padure, pe malul lacului, se asculta si se danseaza pe muzica live sau cu dj (ce frumos a fost sâmbătă noaptea),
se face plaja, se mănâncă gulas, cârnați, clatite si mai ales hamburgeri
, se bea MULTA bere, se sta cu cortul sau la hotel, unii vin doar sa vada si apoi pleacă, se vand piese si accesorii (tricouri, portofele, sepci, curele, brelocuri, etc), se fac poze (pentru astea nu mai platesti)
ca si sponsor principal al evenimentului este producătorul nu importatorul, sunt zone de masini turnate, de oldtimere și de VIP, se prezintă masini speciale precum și planuri viitoare, se premiază pe baza votului participanților cea ma frumoasa Alfa, cea mai frumoasă oldtimera si cea mai frumoasă tunata, dar cel mai important este ca ai privilegiul de a vedea atat de multe Alfe laolata .
A fost o experienta inedita si va recomand sa mergeți macar o data, nu stiu sa existe eveniment monomarca in Europa mai mare.
Concluzionez totul intr-un cuvant, IMPRESIONANT!
P.S. Treaba cu votul masinilor frumoase mi-a plăcut foarte mult, a fost si la noi la Tulcea, ar trebui reluată.
Din pacate nu pot atașa poze.