Dragi prieteni,
Pastram traditia veche deja din 2014, si anuntam deschiderea inscrierilor pentru pack-ul AfterFest 2019.
Pentru ca acest proiect este unul personal, realizat voluntar, va rog sa respectati cu atentie pasii de mai jos, ma ajutati astfel sa ma organizez mai bine si sa ofer la final un material conform asteptarilor.
PASUL 1: Va inscrieti pe lista de mai jos
PASUL 2: Descarcati arhiva atasata, completati fisierul doc/pdf cu datele dumneavoastra, si il transmiteti pe mail la
office@badass-advertising.ro / in fisier, va rog sa imi atasati link-uri de la albumul public de pe facebook, unde se regasesc fotografiile de la Fest)
partea 1:
https://www.facebook.com/pg/AlfaClub/ph ... 3390402293
partea 2:
https://www.facebook.com/pg/AlfaClub/ph ... 4456270853
PACK-ul va contine:
- Album AlfaFest cca 60 pag color, format 20 x 20 cm
- suport media pentru filme si poze (incerc anul acesta sa avem un stick usb personalizat) in loc de CD/DVD
- sticker AlfaFest 2019
- unul sau doua obiecte personalizate (Depinde de costurile pe care le primesc de la furnizor) as vrea sa cer oferta pentru un parasolar auto sau o umbrela personalizata.
(aici as vrea sa imi spuneti si voi daca e o idee buna, sa facem o umbrela sau un parasolar, sau ambele) Umbrela e in jur de 50-60 lei.
Costuri:
- album cca 40-50 lei
- usb cca 20-30 lei
- sticker cca 7-8 lei
- ambalaj carton cca - 10-15 lei
- curierat cca 20-25 lei
ATENTIE! - Toate pack-urile vor fi trimise prin FAN Curier. Indiferent de locatia in care va aflati. Curieratul va fi achitat de catre fiecare persoana la primire. Nu mai livrez personal, nici macar in Bucuresti. Anii trecuti a durat si 5 luni pana am livrat tututor. Nu mai platesc eu curierul, am avut situatii in care au fost km suplimentari.
La costurile de mai sus, se mai adauga costurile de productie pentru 7-8 albume + USB, pentru sponsori si cate unul pentru prietenii afisti din Serbia, Ungaria si Bulgaria.
Estimez ca totalul pentru un pack va fi intre 110 - 200 lei (in functie de ce va contine) + cheltuielile de curierat.
Va rog urmatoarele:
- Fara comentarii pe marginea subiectului. Nu este nimeni obligat sa comande. Daca vi se pare mare pretul, puteti realiza albume similare la CEWE Fotocatre.
- Nu ma contactati si nu imi scrieti in privat. Nu imi trimiteti poze pe messenger, whatsapp sau alte asemenea. Nu imi atasati la mail poze facute cu telefonul sau alte poze cu exceptia celor oficiale.
COSTUL FINAL SE VA INCADRA PANA IN SUMA DE 200 LEI. PLATA SE VA FACE LA MOMENTUL LIVRARII, RAMBURS.
DACA VA INSCRIETI AICI FARA SA TRIMITETI MAILUL CU CELE SOLICITATE, INSCRIEREA NU VA FI LUATA IN CONSIDERARE.
Inscrierea aici, implica acceptul celor descrise mai sus!
Multumesc,