Alfa Fest 2019 - buget simplificat
Asa cum am promis, revenim cu bugetul evenimentului.
INCASARI: 84.930 lei
CHELTUIELI: 87.928 lei
Bugetul total este mult mai complex, insa in mare, cheltuielile sunt cele mentionate in PDF-ul atasat. (tot in PDF regasiti si facturile emise sau OP dupa caz. Veti observa ca la final, suntem pe minus cu vreo 3000 de lei.
Aceasta suma a fost acoperita din sponsorizari, insa la momentul de fata, nu am vrut sa complic si mai mult bugetul, si pentru ca sponsorizarile se calculeaza in EUR.
Sponsorizarile au fost urmatoarele (sper sa nu gresesc):
AUTOITALIA 800 EUR + TVA
IMPULS LEASING : 600 EUR
OMNIASIG: 600 EUR
Din sponsorizari, pe langa activitatile din bugetul atasat s-au mai platit urmatoarele:
Echipa foto - video (cost sustinut integral de Autoitalia)
Tricouri adulti
Mesh mare pe hotel + steaguri intrare hotel
Pungi + lanyards
Colant 2 x Giulia Safety Car
*alte materiale care nu imi vin acum in minte.
**facturile acestor servicii au mers direct la plata catre sponsori, daca doriti, le putem centraliza/posta si pe acestea.
Totodata, urmatoarele materiale au fost sustinute de catre Badass Advertising (littlefoot)
*fiind unul dintre organizatori, acest sponsorship nu a fost mentionat in materiale
- Stikere masini
- Tricouri copii
- Brosuri AF + greet card
- Meniuri hotel (print+grafica)
- Ecusoane (plic + print + grafica)
Imi pare rau ca anumite persoane au considerat acest AlfaFest ca fiind “scump”, “o afacere personala”, “s-a transformat intr- afacere”, “ne adunam pentru pasiune nu pentru a plati ratele organizatorilor la Giulia”… si altele. Sper ca acest post sa clarifice aceste aspecte, si pe viitor, indiferent de echipa care organizeaza Alfa Fest, aceste discutii sa nu mai existe.
Totodata, strict pentru bilete de acces si parcari, masa, regasiti avantajul cumpararii in grup. Economia este de minim 75 de lei (doar prin negocierile de grup). PDF atasat.
Multumesc!
Bun asa. E un inceput. La urmatorul tre mai multa atentie pentru centralizarea costurilor si sponsorizarilor si afisate imediat ce este posibila. Asta denota transparenta.
Ce nu am inteles e, daca Badass a fost sponsor, de ce nu a aparut alaturi de ceilalti sponsori? Te-ai fi scutit de remarcile de mai sus. Pana la urma Badass e o entitate juridica ce a cheltuit niste bani cu sponsorizarea si nu a incasat. Beneficiul e de imagine si de scutire de niste taxe in mecanismul contabil prin declararea unei sponsorizari.
Mno, mergem mai departe. La anu sper sa fie si mai bine.