sorin147 Quote:
Deci ai vazut mașina ai condus mașina [emoji848]
Da. Primul feel nu a fost grozav. Frana mi s-a parut ciudata dar am zis ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ea. Inca nu am reusit nici acum si bat spre 2000 km. In general m-a dezamagit interiorul. Eu facusem test-drive cu un Stelvio albastru de la AIT colentina, poate multi dintre voi il stiti. Din pacate ala a fost rezervat pentru vanzare cu o ora inainte sa sun eu si sa zic ca il vreau. Masina aia avea piele ,scaune electrice ,alte materiale pe bord ,etc. Deasemenea tot ce este expus in AIT, tot ce am condus eu de la ei era minim Super.
Am acceptat minusurile fiindca si pretul era altul. Aceeasi uzura, acelasi an, Giulia mea a costat cu 15.000 mai putin si Stelvio era si diesel, motorizare pe care nu o agreez. Stiam ca aia 15.000 erau optiunile si faptul ca era SUV. Am zis ca nu e nicio problema, nu mor daca nu am niste chestii pe masina. Imi doream benzina si rosie si asta era.
In timp, am inceput sa realizez ca ma deranjeaza lipsa de calitate pe varianta de baza. Si nu doar pe mine. Majoritatea celor care isi permit o Giulia sunt din segmentul meu si se vede din vanzari cum a convins masina acest segment. Din fericire eu aveam "boala" de la 159 si am inchis ochii.
Probabil ca imi voi comanda plasticele alea de noi. Sunt curios daca CASCO poate face ceva, accident din vina mea, sa vedem. Astia de la Omniasig mi-au facut o oferta destul de completa.
Masina imi place cum se conduce, minus frana care totusi e buna, nu imi gasesc eu locul cu ea. Zgomotul evacuarii e demential ,mai ales cand accelerezi si aia 200 cp nu au nicio treaba cu ce imi oferea BMW
in sensul in care, aia de la BMW erau niste martoage puturoase.
E frumoasa, mie personal imi place mai mult cheala decat Veloce sau versiunea ta care mi se pare prea sport pentru un sedan. Multi se plang ca cheala are un look prea cuminte, pentru mine e perfecta.
Pana iese din garantie nu o vand, asta sigur. Si nu renunt la marca, urmeaza un Stelvio pentru sotia mea. Imi doream doar putin mai multa calitate la banii dati. Masini premium la 24-30.000 SH vechi de 1-2 ani sunt foarte multe si majoritatea mult mai dotate si care ofera un feel mult mai de lux. Masina mea a avut dezavantajul de a fi foarte rara. Era singura Giulia din Romania SH intr-un interval de o luna cat am tot verificat eu Autovit-ul. Mi-ai dorit-o foarte mult dar sincer, acum, dupa o luna, pretul corect ar fi fost pe la 20k.