It is currently 24 Nov 2024, 15:24

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 93 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: 13 Jun 2019, 14:55 

Car: Valeria/Carla
Se organizeaza un concert si se pun bilete in vanzare. Nu esti interesat si prin urmare nu iti cumperi bilet. Te prezinti totusi, fara bilet si nu esti lasat sa intri. Te superi.

Imi scapa mie ceva?

PostPosted: 13 Jun 2019, 15:07 

Car: Alfa Romeo 159
Draga EGE,

1. Am inteles si acceptat motivele pentru care mi-ai cerut sa parasesc parcarea. Nu am fost de acord cu momentul si modul la care ai facut-o. Initial m-ai lasat sa parchez si ulterior, dupa 15 minute mi-ai cerut sa parasesc parcarea intr-un mod neplacut (incearca sa-ti aduci aminte cuvintele: fa cum te rog, ca altfel... si te-ai oprit). Am mormait ceva si am plecat, nu m-am opus si nu am facut scandal daca iti aduci aminte. Ti-am spus doar ca sunt multi care nu au venit cu masina cu abtipild si chiar daca numarau masinile (ceea ce ma indoiesc extrem, pana la rupere ca s-a intamplat), tot ar fi iesit mai putine masini. Am si poze cu masini cu abtipild care erau parcare in afara (probabil ca au ajuns mai tarziu). Ulterior, mi s-a confirmat faptul ca ati permis unor masini sa intre in parcarea voatra preplatita, cu toate ca nu detineau abtipilduri (deci nu aveau pachet cumparat), dar repet, erau Giulia si nu 159.
2. Nu am achizitionat pack-ul deoarece in cazul meu era extrem de incerta participarea acest an. Am vorbit cu unul dintre voi si mi s-a spus ca odata cumparat, raman cu el daca nu gasesc pe altcineva sa-l vand si nu am dorit sa-mi asum acest risc. Nu am facut-o ca sa sabotez Fest-ul sau alte idei preconcepute. Daca ai sa verifici, in anii anteriori am fost primul care a achizitionat camera pe site si primul care a platit-o. Nu vad ce interes as fi avut sa "sabotez" Fest-ul, in conditiile in care eu am lipsit de la un botez si de la o nunta ca sa ma alatur voua. Ti s-ar parea logic sa fac un asemenea gest?! M-as fi sabotat pe mine, nu pe voi.
3.La cascada Bigar, pentru cunostinta voastra, vreau sa stiti ca NU grupul de alfisti sau organizatorii au fost de vina. Dupa ce ni s-a transmis de catre o doamna politist sa parcam pe dreapta, ne-am pus in miscare si ulterior au venit alte masini (nu din grupul nostru) si au parcat pe sensul opus, paralel cu noi, blocand circulatia. Subsemnatul si cu Pablo am alergat ca nebunii o ora si ceva ca sa eliberam traseul si am facut pe politistii, timp in care marea majoritate a grupului a vizitat cascada (nu este cazul sotiei si copilului meu care au stat pe langa mine). Deci sa nu mai blamam oameni nevinovati. De vina a fost doamna politist care nu a stiut de capul ei.
4. Mie personal nu mi-a oferit nimeni bratari de acces, dar ca sa stii, am avut doua, pe care nu le-am folosit. Mai ales cand ni s-a spus ca nu suntem doriti acolo. Nu stiu ce rau v-am facut sau cu ce v-am suparat de a trebuit sa fiu "exilat" iar sotia mea jignita fara motiv, dar am trecut peste, iar discutia aceasta nu ar mai fi avut loc daca nu scriai mai sus chestia aia.
5. Nu am platit parcarea deoarece atunci cand mi-ai cerut sa mut masina, am trecut cu ea de banda de plastic. Nu am stiut ca este parcare cu automat, fapt pentru care nu am luat bon, iar la plecare nu aveam cum sa ies si m-am dus la domnul ce se ocupa de parcare si m-am oferit sa-i platesc pentru a-mi deschide bariera, iar dansul a spus ca nu este nevoie si mi-a deschis bariera. Deci, califica cum doresti "gestul" meu de a scuti 6 lei (care apropos, era o gluma...), dar ma intreb cum as putea sa calific eu vorbele tale la adresa mea cand spui "nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva la fel ai fi "scutit" si plata accesului :?". Dar asta este, o voi trata ca pe o mitocanie gratuita la adresa mea si voi trece mai departe.
6. La intrarea in salina, NU am vrut noi sa intram, ci unul dintre reprezentantii salinei ne-a spus sa intram cu totii si ulterior sa ne platim biletele. Eu eram cu telefonul in mana, pe bilete.ro, incercand sa numar cate bilete sa cumpar cand ni s-a facut propunearea de a intra cu totii. NU AM PROPUS NOI si nici nu am incercat EU sa intru. Nu stiu cine este doamna Marcela si nici nu ma intereseaza. Pana la urma eram PARTICIPANTI la AlfaFest si noi si nu cred ca te-ar fi costat nimic daca intram odata cu voi. Nu dadeai bani din buzunar si nici nu ti-am fi incurcat ploile. Iar faptul ca am ajuns inaintea voastra acolo a fost pt. ca voi fiind multi, v-ati miscat mai greu, iar noi am luat-o inainte ca sa ne cumparam bilete. Aminteste-ti ca asa am si plecat de langa tine, spunand "grupului meu": "Haideti, lasati garagata si hai sa mergem sa ne cumparam bilete, ca se inchide salina".
7. Datorita atitudinii vis-a-vis de noi, deoarece mai mult ca sigur ati plecat de la premisa ca noi nu ne-am luat pack-ul ca sa va sabotam evenimentul, ne-am retras si nu v-am mai deranjat. Eu tot nu pricep. Ba v-a deranjat ca nu am stat cu voi la evenimente, ba v-a deranjat ca am venit "neinvitati". Apropos, noi v-am ajuns coloana din urma pe autostrada si nu v-am depasit, ne-am bagat in coloana si am mers alaturi de voi. Imi cer scuze daca asta a fost o greseala din partea noastra.
8. Eram participanti toti, indiferent de culoarea tricoului, culoarea politica, etc., dar daca ati plecat de la premisa ca vrem sa va sabotam, atunci se explica atitudinea vis-s-vis de noi. In atatia ani de cand ma cunoasteti, ar fi trebuit, macar in cazul meu si al familiei mele, sa realizati ca nu am vrut de cat sa fim alaturi de voi, prieteni noi si vechi, sa ne simtim bine si sa ne distram. Repet, nu fac parte din nici o tabara si va respect pe toti, cu toate ca vad ca respectul vis-a-vis de mine este cam inexistent din partea unora...

Cu asta as dori sa inchei discutiile inutile, iar daca mai ai si alte acuze sa-mi aduci, stiu eu, ca am furat din camera de hotel vreun prosop sau vreun sapun, te rog sa-mi dai pm si daca nu ai nr meu de tel. ti-l dau si te ascult cu mare placere, numai incearca sa nu-mi terfelesti onoarea pe forum, ca nu se face.

ex. Alfa Romeo 156 1.6 TS - 120CP

PostPosted: 13 Jun 2019, 15:49 

Salut tuturor,
Ca raspuns la cele scrise mai sus de ALXege, sa scriu si eu un mic roman foileton.
In primul rand vreau sa se inteleaga ca a fost extrem de bine venita ideea de a organiza totul din timp, grupul sa aiba acces prioritar / preplatit la zonele de vizitare, parcari, rezervari la restaurantele prestabilite de catre organizatori, etc.
Dar in acelasi timp, mi se pare ca ne abatem cam mult de la esenta acestor Fest-uri. Fiecare are dreptul la parerea lui si fiecare vede in alt mod cum s-au petrecut evenimentele.
Ce am invatat eu din cele cateva Fest-uri si trip-uri la care am participat?
Am invatat ca pot cunoaste oameni deosebiti, am invatat ca ne putem ajuta intre noi, ca putem impartasi momente frumoase sau neplacute si totusi sa ramanem prieteni, am descoperit familii frumoase, am vizitat cu ocazia acestor Fest-uri o groaza de zone in care probabil as fi ajuns poate peste cativa ani, sau deloc, etc.
Dupa prima participare alaturi de voi la Fest, le-am prezentat poze, impresii, le-am povestit intamplarile de pe acolo, etc. Au ramas la parerea lor ca Alfa Romeo este o masina de cacao, etc. De-a lungul timpului, deja incepusera sa se schimbe putin parerile, ca pana la urma sa fiu intrebata (si nu de catre o singura persoana): ”Daca imi iau si eu o alfa, pot sa vin cu voi?. Bai cat de misto trebuie sa fie... pai voi deja sunteti o familie acolo... cat de tare!”. Am replicat si eu, bineinteles „Pai nu esti tu un fan Mercedes (BMW, Audi)? Nu ai zis ca alfele sunt de cacao si ma iei la misto de fiecare data cand imi vezi masina, cu toate ca ti se cam scurg ochii?”. R: „Ba da... dar mi se pare atat de misto ce faceti voi acolo ca sunt dispus sa-mi iau o alfa numai sa merg cu voi la fest”.
In concluzie, cei din exterior ne admira ca si comunitate, nu pe baza masinilor, iar noi incepem sa pierdem din vedere acest lucru. Ne axam pe o prezentare de masini, niste mancare si doua plimbari. Eu consider ca ESENTA Fest-urilor este chiar familia Alfa, comunitatea ce s-a format de-a lungul timpului si a prieteniilor ce s-au descoperit in cadrul acestor Fest-uri sau trip-uri. Tineti cont ca sunt oameni care au strans bani un an intreg pt. a participa la fest (cu sau fara masina, iar cei care au venit cu alta marca de masina, au stat la sfarsitul coloanei). Sunt oameni care au facut eforturi considerabile de a veni alaturi de noi in fiecare an. Aveti in vedere faptul ca in situatia mea poate au fost si altii (membrii vechi), care nu stiam exact daca vom putea participa acest an (sau anii viitori). Cred ca este putin cam aiurea sa ajung alaturi de voi si sa mi se inchida usa in nas pe motiv „pai daca nu te-ai inscris, nu pupi intrare la petrecere”. Asa cum s-au gasit locuri pt toata lumea la festuri in trecut, se putea rezolva si acum, iar faza cu „n-ai bratara, haide pa” a fost cel putin jignitoare. De exemplu, organizatorii puteau discuta la vizitele de la salina, de la castel, etc cu cei de acolo: „s-au alaturat grupului inca 30 de persoane, uite banii intra si ei. Au tricouri cu Alfa Romeo (sau ceva care sa ne diferentieze)”, iar la petrecerea exclusivista de tip bratara, cred ca ne puteam inghesui asa cum am facut-o si in alti ani, in care am fost tot in numar mare. Asa cum am venit in prima seara si ne-am achitat fiecare ce a consumat, puteam sa o facem si in ziua petrecerii, nu era nicio o problema in a ne comanda altceva de mancare sau veneam gata mancati . Era ideea de a fi impreuna.

Stiu ca sunt doar o picatura intr-un ocean, iar participarea sau neparticiparea mea si a altor persoane la fest nu a incurcat pe nimeni, dar tineti cont de comunitate si nu va mai axati pe perfectiune. Imperfectiunile ne ofera momente inedite, de care ne amintim cu placere, nu momentul in care ne insiram masinile in piata si trec fanii BMW, Audi, etc. pe acolo si zic ca „ne-am expus gunoaiele” (asa cum am auzit in cel putin doua randuri). Cred ca sunt multi dintre voi care inca va amintiti de momentele cu mocanita blocata pe sine, de incurcatura de la Cascada Bigar (care pot confirma ca NU a fost vina organizatorilor/grupului de alfisti, cu toate ca este mai usor sa dai vina pe un grup decat pe cativa dobitoci care au parcat ulterior pe sensul opus), de plimbarile de la Borsec, etc. De asemenea la Praid, legat de faptul ca s-a plecat in trip fara sa existe apa si mancare pe drum, dragilor, nu cred ca trebuie sa ne spuna organizatorii ce sa luam la noi, sau sa ne duca la restaurant. Eu eram cu copilul dupa mine si mi-am luat niste sanwich-uri si apa la mine, preventiv.
Sunt constienta de faptul ca a organiza o asemenea adunare este o munca titanica, plina de nervi, stres, pierdere de bani si timp, dar consider ca acest lucru trebuie facut ca la final sa fie toata lumea fericita, sa ramana cu mai mult decat amintirea faptului ca au intrat rapid intr-o locatie, au avut o expunere de masini si au mancat pe saturate, iar cei care dintr-un motiv sau altul nu au putut sa se inscrie oficial, dar au venit pana la urma, se putea gasi o solutie sa nu fie discriminati si lasati de o parte doar pentru ca nu au bratara .
Si daca a existat un program si reguli ce s-au postat, asta inseamna ca trebuia aplicat pentru toata lumea.
Nu inteleg de unde pana unde s-a ajuns la sabotaj. De ce? Pentru ca am venit in prima seara si v-am salutat, si apoi la salina dupa ce am fost dati afara dintr-o parcare ( pe care am spus ca o platim fara nicio problema), dupa episodul de la intrarea in salina ( cand s-a spus ca :”aia in tricouri rosii nu sunt cu noi”, si aici ne-am platit singuri, si da, am ajuns inaintea voastra tocmai pentru a ne lua bilete)dupa limbajul foarte manierat si comportamentul domnisoarei din crew atat la salina, la petrecere, cat si la expunerea de masini?
Era sabotaj daca ne coboram la nivelul anumitor persoane si le raspundeam asa cum meritau, iar situatia era alta. Si pentru ce? Sa deranjam persoane care au venit pentru prima sau a doua oara la acest fest, si care nu cunosc toate dedesubturile acestor discutii? Asta a fost sabotaj? Imi pare rau, dar dupa Salina, drumurile celor doua grupuri, ca doar asa s-a spus Grupul Mic si Grupul Mare, s-a despartit.
Si ca sa inchei cu un vibe pozitiv si la fel cum am inceput acest mic roman,a fost buna ideea de a organiza totul din timp, grupul sa aiba acces prioritar / preplatit la zonele de vizitare, parcari, rezervari la restaurantele prestabilite de catre organizatori, etc. , dar totusi tonul face muzica.

Va multumesc si imi cer scuze daca v-am plictisit, dar sper sa se inteleaga esentialul celor expuse de mine si sa se tina cont de anumite aspecte ce pot deveni deranjante pentru unii.

PS:
Da, Valak, iti scapa ceva, noi nu am achizionat acele pachete extra, dar unde am fost ne-am platit singuri ce am avut de platit si nu am avut de ce sa ne suparam.
Daca nu ai participat, personal, la anumite discutii, mai bine stai in backstage (valabil pentru toata lumea).

PostPosted: 13 Jun 2019, 16:36 

Car: Valeria/Carla
Backstage inseamna culise, cred ca ai incercat sa spui altceva.

Din orice unghi ai privi lucrurile, a fost cel mai bine organizat Fest de pana acum, lucru care probabil i-a pus intr-o situatie usor incomoda pe cei care au fost surprinsi de schimbarea de format. Sunt sigur ca pe viitor situatiile de genul asta vor disparea si toata lumea va intelege ca e important sa respecti niste reguli, obligatorii de altfel pentru o buna desfasurare a unui eveniment de o asemenea anvergura.

PostPosted: 13 Jun 2019, 18:56 

Draga Valak,

Nu contesta nimeni organizarea. A fost dementiala. Dar nu a fost un concert, asa cum crezi. A fost o adunare, iar ca la orice adunare, de fiecare data vor exista oameni care vor ajunge pe ultima suta din varii motive. Iar asta nu inseamna ca trebuie sa fie privati de compania celorlalti. Daca s-ar fi tinut cont si de noi, situatia ar fi fost alta. La primul fest la care am participat, am fost cazat la o pensiune la 4 km de hotelul principal. Si nu m-a dat nimeni la o parte cand veneam cu voi la hotelul principal, de la vreo plimbare sau de la poza de grup, etc. Comparatia fest-ului cu un concert e inutila. La concert ai locuri limitate, la un fest... nu artrebui sa existe, iar cei care isi rup din timpul si din banii lor sa vina 4-5-600 km, o fac din placere, nu din obligatie, iar chestia asta ar trebui sa conteze mai mult decat o bratara sau un tricou. Nimeni nu a contestat organizarea. Organizarea a fost extrem de bine facuta si pusa la punct. Eu am contestat comportamentul fata de noi, cei care nu am achizitionat pack-ul din varii motive. (si fata de altii care au platit...). Am contestat faptul ca am fost tratat urat, iar acum am realizat ca a fost asa deoarece s-a presupus din start ca nu mi-am luat pack-ul doar ca sa sabotez fest-ul si pt. ca sunt prieten cu anumite persoane (nu spui cine, person important...) ce nu sunt agreate. Din pacate nu s-a inteles ca nu am avut nici un gand de sabotaj, iar prieten sunt in aceeasi masura si cu voi si cu altii. Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu am numar finit de prieteni si voi trata pe toata lumea in egala masura. De asemenea, daca nu aveam prieteni care sa-mi asigure o camera pe ultima suta de metri, presupun ca as fi stat izolat cu sotia si copilul, eram nepotul lui RinTinTin...
Intotdeauna vor exista oameni care sa intampine probleme cu ajunsul, cum a fost si cazul meu. Am sacrificat o nunta si un botez ca sa vin cu voi. Crezi ca era corect sa platesc 1300 de lei si sa nu pot veni? Sa-mi asum riscul de a plati atatia bani si sa nu imi ia nimeni camera? Am facut un sacrificiu si mi-am asumat riscul de a veni alaturi de voi sa ma simt bine, sa ma distrez, sa cunosc oameni noi, sa revad prieteni vechi, etc. Dar de aici si pana la a fi banuit de sabotaj...
Deci, in concluzie, nu ma plang ca nu am fost lasat sa parchez langa alfisti cu toate ca erau locuri garla, ci de modul la care am fost silit sa parasesc parcarea. Ma plang de faptul ca am fost discriminat la intrarea in salina fara nici un motiv. Nu as fi luat nimenui locul inauntru, iar faptul ca am dorit sa-mi platesc biletul nu insemna ca nu am voie sa intru, ca era salina rezervata exclusiv pt AlfaClub. Intram asa cum au intrat si alti oameni, asa cum s-a si intamplat de altfel. Si nu as fi scris nimic daca ege nu ar fi spus cateva cuvinte despre "grupul mic". Iar decizia de a nu participa la celelalte evenimente alaturi de voi, asa cum am mai spus-o, a fost luata tocmai din respect pentru voi (participanti si organizatori), pentru a nu crea disensiuni si discutii. Dar repet, rau ca am mers, rau ca nu am mers...
Iar acum sunt nevoit sa ma apar deoarece sunt portretizat ca "ala care a facut scandal ca nu l-am lasat sa parcheze","ala care s-a bagat in fata cu grupul de alfisti" (de zici ca eu venisem cu BMW-ul si cu Gutza blana printre voi). Nu am facut nici un scandal. Eu cel putin. Am comentat faptul ca am fost jignit si tratat cu mitocanie de cateva persoane, atat. Asa ca o sa ii rog pe cei care doresc sa spuna ca am facut si am dres, sa se abtina, ca nu am facut nimic, din contra.
In incheiere doresc sa subliniez din nou faptul ca organizarea a fost extraordinara, tot respectul pentru munca depusa in acest sens. Tot respectul pentru organizare si organizatori. Mi-am asumat faptul ca am venit fara sa achizitionez pack-ul, inclusiv ca nu voi avea acces la "petrecere", dar nu mi-am asumat o atitudine urata si sa fiu banuit aiurea de niste lucruri pe care nici macar nu le-am gandit.
Eu sper din tot sufletul sa se inteleaga ca am venit ca sa fiu alaturi de voi, nu sa stau sa clocesc prostii, iar acum in loc sa postez poze si impresii, stau sa dau explicatii pentru chestii pe care nu le-am facut sau gandit.
De asemenea, tine cont ca pana si la concerte mai intra oamenii fara bilet (aceasta este o gluma si sper sa fie tratata ca atare)

PS
Referitor la backstage, cred ca nu ai vrut sa intelegi ce a scris si ai zis sa fii carcotas :lol: . A incercat sa iti spuna delicat sa nu continui discutii carora nu le cunosti substratul si sa ramai "in culise", fiind de preferat sa nu ne spalam chiar toate rufele pe forum (sa ne rezumam la cateva perechi de ciorapi :lol: ). Tu probabil stii varianta care ti-a fost prezentata de altii, cu sabotori, nesimtiti, tricouri rosii, etc., noi o stim pe aia reala... dar oricum, nu are rost sa mai discutam. Important este ca la final, cand se trage linie, sa fie totul ok si lumea multumita.
Bafta si sa ne revedem cu bine.

PostPosted: 13 Jun 2019, 19:15 

Car: Giulia
Dragi prieteni, permiteti-mi sa raspund punctual, la mai multe situatii, cu calm, cand imi va permite timpul :)

Ma bucur cand lumea isi exprima clar nemultumirile, pana la urma din asta invatam. Mai bine asa, decat discutii pe grupuri de facebook sau vorbe pe la spate. Daca va uitati la topicurile de la Fest-urile anterioare, nemultumirile, sau feedback-ul constructiv, si-au gasit, de cele mai multe ori rezolvare, in editiile urmatoare. Nu sunt total de acord nici cu Mihai nici cu Alina, le voi transmite si parerea mea, insa acum, la cald, imi vine in minte necesitatea / propunerea ca la evenimentele viitoare, sa existe spre vanzare niste pachete (poate mai basic) si acolo, la fata locului. Partea mai proasta, e ca acestea vor trebui "create" tot din banii celor care le cumpara pre-event, iar partea si mai proasta e ca daca le vindem acolo, cum incasam banii, asociatia neavand chitantier, etc. dar asta ramane de vazut. Multumim pentru aprecieri si pentru feedback-ul amplu pe care l-ati lasat aici.

Interventia mea va fi scurta, si e referitoare la Valak si la "discutiile de culise".

Desi nu a purtat tricou galben de crew, si asta pentru ca noi ceilalti am decis ca e mai bine pentru el asa (o bere, o relaxare, sa simta Fest-ul ca un participant) Valak, a fost un membru porvidential al echipei de organizare, si spun asta, pentru ca la solicitarea noastra, a participat la intalnirea sedintei publice de la primaria Alba, unde s-au prezentat repr. Politiei Locale, Politiei Rutiere, Jandarmeriei, domnul viceprimar, si alti reprezentanti ai autoritatilor locale. Si-a luat o zi libera de la job pentru asta si a facut drumul Alba-Iulia - Timisoara, pe cheltuiala sa. A petrecut acolo mai bine de 2 ore, timp in care a prezentat evenimentul, si s-a asigurat ca toate partile implicate isi inteleg rolul si indatoririle. Eu personal, am fost sunat zilnic de politia locala, politia rutiera si jandarmerie sa ma intrebe cu ce ne pot ajuta si unde ne pot sprijini. Tot Valak, intr-o sclipire de moment i-a propus domnului viceprimar, (a fortat norocul) sa ocupam Piata Tobosarului cu Alfe pentru o fotografie epica, in ciuda evenimentului Alba - Fest care dupa cum ati vazut, a acaparat toata cetatea. De aceea, transmit toate felicitarile catre echipa de organizatori, cu mare drag si catre fratele Valak, care a reprezentat cu onoare comunitatea AlfaClub :clapping:

Fara el, si fara prezenta sa acolo, evenimentul poate nu ar fi fost la fel de frumos!

Alfa Romeo Mito QV (955) - 1.4 MT6 170 HP
EX:Alfa Romeo Giulia (952) - 2.2 AT8 180 HP
EX: Alfa Romeo Giulietta (940) - 1.4 TB Multi Air TCT 170 HP
EX: Alfa Romeo 156 SW (932) - 2.0 JTS 165 HP

PostPosted: 14 Jun 2019, 18:27 

Car: Giulia Veloce 280 CP
@sorin147, moments after impact :)))))))))

Attachments:
_RF01548.jpg
_RF01548.jpg [ 1.41 MiB | Viewed 2225 times ]

PostPosted: 14 Jun 2019, 18:42 

Car: Spider & 156 SW
Iote-l si pe Silviu! :)

Ce impact? :scratch:

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 14 Jun 2019, 19:17 

285/30-19 vs. degetelul meu mic de la dreptul :samui: in timp ce il potriveam pe Sorin pentru cadru in Cetate.
asta e, arta cere sacrificii :))

PostPosted: 14 Jun 2019, 19:20 

Car: Stelvio 2.0 280HP
[emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ex: Alfa Romeo 159 2.4 200HP+ Q-Tronic
Ex: Alfa Romeo 147 2.0 150HP Selespeed

PostPosted: 14 Jun 2019, 20:26 

Car: Spider & 156 SW
lauraplugaru Quote:
285/30-19 vs. degetelul meu mic de la dreptul :samui: in timp ce il potriveam pe Sorin pentru cadru in Cetate.
asta e, arta cere sacrificii :))
De la picior? Shiiit! Sper ca nu s-a lasat cu urmari... :?

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 14 Jun 2019, 22:35 

Car: Giulia Quadrifoglio
Laura[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Ps. Nici macar lui Bogdan nu i as fi făcut asta[emoji85]
Scuze inca o data!

Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk

ex. Alfa Romeo 159 TBI 200+CP
ex. Alfa Romeo 147 2.0 T.S 150CP

PostPosted: 14 Jun 2019, 22:37 

Tutto bene! Avem o amintire in plus si din fericire niciun degetel in minus :)

PostPosted: 16 Jun 2019, 09:25 

Car: Giulia Q4 280.
Felicitări atât organizatorilor cât și participanților, a fost cel mai frumos fest dintre cele la care am participat, cred ca lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună dat fiind faptul că am văzut multe schimbări față de anii trecuți.

Attachments:
FB_IMG_1560612736327.jpg
FB_IMG_1560612736327.jpg [ 232.92 KiB | Viewed 2085 times ]
FB_IMG_1560612723435.jpg
FB_IMG_1560612723435.jpg [ 61.73 KiB | Viewed 2085 times ]
IMG_20190609_110719.jpg
IMG_20190609_110719.jpg [ 5.34 MiB | Viewed 2085 times ]
IMG_20190609_110608.jpg
IMG_20190609_110608.jpg [ 4.84 MiB | Viewed 2085 times ]
IMG_20190608_121840.jpg
IMG_20190608_121840.jpg [ 4.54 MiB | Viewed 2085 times ]
IMG_20190607_123433.jpg
IMG_20190607_123433.jpg [ 4.51 MiB | Viewed 2085 times ]
IMG_20190607_102035.jpg
IMG_20190607_102035.jpg [ 5.03 MiB | Viewed 2085 times ]

**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp
Alfa 156sw,1.9-115cp
Alfa 166,2.4jtd-136cp
Alfa 156,2.0ts-150cp
Alfa 147,1.6ts-120cp

PostPosted: 16 Jun 2019, 14:15 

Car: 115/960
Am pus si eu o parte din poze pe Alfatographie, mai am cateva care nu sunt 100% clare dar le postezi totusi aici.
Attachment:
IMG_5520.jpg
IMG_5520.jpg [ 386.4 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5524.jpg
IMG_5524.jpg [ 437.75 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5526.jpg
IMG_5526.jpg [ 529.49 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5540.jpg
IMG_5540.jpg [ 550.17 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5542.jpg
IMG_5542.jpg [ 502.96 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5543.jpg
IMG_5543.jpg [ 462.12 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5550.jpg
IMG_5550.jpg [ 564.33 KiB | Viewed 2053 times ]
Attachment:
IMG_5551.jpg
IMG_5551.jpg [ 498.31 KiB | Viewed 2053 times ]

PostPosted: 17 Jun 2019, 09:35 

Sa raspund punctual:

Mihai Cana

Ai economisit 6 lei pentru ca nu ai parcat pe la intrarea prin fata, si ai pacalit sistemul. Ai ales sa intri pe la bariera din spate. Vreau sa intelegi ca nu a avut nimeni nimic persoal cu tine, doar ca, daca toti cei 200+ participanti ar fi ales sa faca la fel ca voi, evenimentul nu ar mai fi avut buget pentru toate cele ce s-au organizat. Referitor la fapatul ca mi-ai intins mie bani sa platesti acolo, iar nu ai procedat corect, ce ar fi trebuit sa fac eu cu banii aia? Sa merg eu sa va platesc parcarea? Referitor la injuraturi, nu am fost de fata, ce pot sa iti spun, este ca si eu am auzit in spatele meu, “sa va f** cu asociatia voastra, ale dreacu zdrente…” dar nu m-am intors sa ma cert cu nimeni. V-am lasat sa va descarcati asa cum ati gasit de cuviinta.

“PS / littlefoot, AlfaFest ESTE o vacanta cu familia […]”
Nu ai inteles post-ul meu initial. Si eu am venit cu sotia si cu cea mica. Deasemenea, evenimentul a fost mai prietenos cu copii ca oricand. Eu faceam referire la altceva. Daca vrem tarife preferentiale, de ex. La salina, si specificam ca mergem acolo 200 de persoane, si la eveniment merg acolo doar 100, pentru ca ceilalti vin la Fest ca in concediu, si aleg sa faca ce vor ei, pun echipa de organizatori intr-un disconfort (vezi Tulcea de exemplu). Eu spuneam ca daca ajungi la Alfa Fest, cu sau fara familia, trebuie sa te alaturi pe cat posibil tuturor activitatilor.

PostPosted: 17 Jun 2019, 09:37 

Dragi prieteni,

Pentru a raspunde mai multor intrebari, vin cu o retrospectiva a ultimelor AlfaFest 2014-2019. Am incercat sa adun mai multe informatii, si vin cu urmatoarele concuzii personale:
- Anvergura unui eveniment este direct proportionala cu numarul de persoane din echipa de organizare
- Formatul 4 zile / 3 nopti este unul ideal
- Costul mediu al cazarii/noapte este recomandat a se pastra la o medie de 230 lei/noapte/2 persoane

Recitind topicurile AF 2014-2018, as vrea sa punctez importanta transmiterii de la un an la altul (indiferent de echipa care organizeaza Alfa Fest) a know-how-ului si a exemplelor de bune practici.
De exemplu, in 2014 a fost primul Fest in care am avut in fotograf dedicat (Traian). In 2015, am avut si echipa video (Santos). In 2016 nu am mai avut. In 2014 am avut pentru prima data formulare de feedback. In anii urmatori nu au mai existat. In 2015 am avut pentru prima oara ecusoane cu nume / username, etc. As vrea sa punctez ca Alfa Fest 2019 a fost un eveniment in care s-a tinut cont de feedback-ul vostru din ultimii 5 ani, iar pe viitor, la orice Alfa Fest, independent de echipa care il va organiza, va trebui sa pastram cumva nivelul Fest-ului anterior. :wave:

Attachments:
FEST.jpg
FEST.jpg [ 457.63 KiB | Viewed 1970 times ]

PostPosted: 17 Jun 2019, 09:42 

Alfa Fest 2019 - buget simplificat

Asa cum am promis, revenim cu bugetul evenimentului.
INCASARI: 84.930 lei
CHELTUIELI: 87.928 lei

Bugetul total este mult mai complex, insa in mare, cheltuielile sunt cele mentionate in PDF-ul atasat. (tot in PDF regasiti si facturile emise sau OP dupa caz. Veti observa ca la final, suntem pe minus cu vreo 3000 de lei. :lol: Aceasta suma a fost acoperita din sponsorizari, insa la momentul de fata, nu am vrut sa complic si mai mult bugetul, si pentru ca sponsorizarile se calculeaza in EUR.

Sponsorizarile au fost urmatoarele (sper sa nu gresesc):
AUTOITALIA 800 EUR + TVA
IMPULS LEASING : 600 EUR
OMNIASIG: 600 EUR

Din sponsorizari, pe langa activitatile din bugetul atasat s-au mai platit urmatoarele:
Echipa foto - video (cost sustinut integral de Autoitalia)
Tricouri adulti
Mesh mare pe hotel + steaguri intrare hotel
Pungi + lanyards
Colant 2 x Giulia Safety Car
*alte materiale care nu imi vin acum in minte.
**facturile acestor servicii au mers direct la plata catre sponsori, daca doriti, le putem centraliza/posta si pe acestea.

Totodata, urmatoarele materiale au fost sustinute de catre Badass Advertising (littlefoot)
*fiind unul dintre organizatori, acest sponsorship nu a fost mentionat in materiale
- Stikere masini
- Tricouri copii
- Brosuri AF + greet card
- Meniuri hotel (print+grafica)
- Ecusoane (plic + print + grafica)

Imi pare rau ca anumite persoane au considerat acest AlfaFest ca fiind “scump”, “o afacere personala”, “s-a transformat intr- afacere”, “ne adunam pentru pasiune nu pentru a plati ratele organizatorilor la Giulia”… si altele. Sper ca acest post sa clarifice aceste aspecte, si pe viitor, indiferent de echipa care organizeaza Alfa Fest, aceste discutii sa nu mai existe.

Totodata, strict pentru bilete de acces si parcari, masa, regasiti avantajul cumpararii in grup. Economia este de minim 75 de lei (doar prin negocierile de grup). PDF atasat.

Multumesc! :wave:

Attachments:
BUGET SIMPLIFICAT FEST 2019.pdf [2.21 MiB]
Downloaded 63 times
CHELTUIELI ALFA FEST 2019.jpg
CHELTUIELI ALFA FEST 2019.jpg [ 737.02 KiB | Viewed 1966 times ]
pack-fara pack.pdf [70.61 KiB]
Downloaded 76 times

PostPosted: 17 Jun 2019, 10:17 

Dragi prieteni, in primul rand vreau sa va multumesc pentru prezenta si pentru increderea acordata in echipa de organizatori! Ati fost la inaltime, iar comunitatea este mai receptiva ca niciodata la nou, la activitatile evenimentului, lucru care ma bucura foarte mult! :clapping:

Asa cum ati mentionat si voi, organizarea de anul acesta a atins un nou nivel, lucru datorat in primul rand echipei alaturi de care am lucrat, si pe aceasta cale tin sa le multumesc din suflet. Numai noi stim cate certuri si discutii am avut … :lol: si le multumesc pe aceasta cale ca m-au suportat. Voi participantii, mai mult ca niciodata v-ati insusit toate activitatile, ati respectat cu strictete programul, lucru care s-a reflectat si in “punctualitatea exagerata” cu care am ajuns la locatiile vizate (chiar mai devreme in mai multe locuri) – lucru care ne-a surprins si pe noi. Va multumesc inca o data! :clapping: :wave:

LE (am editat postul anterior, pentru ca nu vreau sa mai fie discutii suplimentare aici)

PostPosted: 17 Jun 2019, 21:26 

Car: Alfa 147 1,6 16v
Pai vrei sau nu, discutii aici? :)
Ideea e in felul urmator: Daca se vrea un Fest, tip "concediu in familie" atunci formatul de 4 zile e cel mai potrivit insa vine cu niste costuri si s-a vazut lucrul acesta. Daca se vrea un Fest tip Alfacity de 2 zile, atunci se vor injumatati numarul participantilor(din motive subiective) dar si costurile. Legat de reducerea costurilor, cred ca se poate renunta la Dj deorece la asa zisele petreceri, de-a lungul anilor nu au participat mai mult de 20 persoane din cele prezente, deasemenea as fi curios sa aflu cati dintre cei prezenti au facut fotografii la acel studio. Si nu in ultimul rand, entertainer-ul pt copii cred ca a fost degeaba raportat la numarul de copii prezenti din prisma faptului ca, copii cu discernamant au dorit sa stea in/la gura parintilor deoarece asta e momentul in care pot si ei sa stea alaturi de ambii parinti mai mult de 24h si nu exilati langa un clovn. Cei fara discernamant deja nu intra in calcul caci au fost oricum supervizati de unul din parinti in spatiul destinat lor. In incheiere, mi-ar fi placut sa fie atrasi/prezenti persoane ca, Catalin Ghigea sau tipul ala care a restaurant Alfa Romeo 1330 gta junior(culoare verde) si astfel sa aflam "povesti" despre aceste bijuterii pe roti.

Ex. Alfa 147, 1.6, 16v

PostPosted: 17 Jun 2019, 22:02 

Car: Giulia Quadrifoglio
Niciodată nu o sa fie toată lumea mulțumită.Ionut, pt cei care vin fara copii da, pare degeaba divertismentul pt copii, pt cei care vin cu copii, nu. Pe viitor poate ar fi mai bine sa plătim separat cei cu copii pt divertismentul lor.[emoji56]

Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk

ex. Alfa Romeo 159 TBI 200+CP
ex. Alfa Romeo 147 2.0 T.S 150CP

PostPosted: 17 Jun 2019, 23:13 

Quote:
littlefoot Quote:
Sa raspund punctual:

Mihai Cana

Ai economisit 6 lei pentru ca nu ai parcat pe la intrarea prin fata, si ai pacalit sistemul. Ai ales sa intri pe la bariera din spate. Vreau sa intelegi ca nu a avut nimeni nimic persoal cu tine, doar ca, daca toti cei 200+ participanti ar fi ales sa faca la fel ca voi, evenimentul nu ar mai fi avut buget pentru toate cele ce s-au organizat. Referitor la fapatul ca mi-ai intins mie bani sa platesti acolo, iar nu ai procedat corect, ce ar fi trebuit sa fac eu cu banii aia? Sa merg eu sa va platesc parcarea? Referitor la injuraturi, nu am fost de fata, ce pot sa iti spun, este ca si eu am auzit in spatele meu, “sa va f** cu asociatia voastra, ale dreacu zdrente…” dar nu m-am intors sa ma cert cu nimeni. V-am lasat sa va descarcati asa cum ati gasit de cuviinta.

Draga Piciorus,

Vezi? Lipsa de comunicare si de atentie asupra textelor citite isi spune cuvantul iarasi. In primul rand, daca ai fi citit atent ceea ce am scris, ai fi inteles extrem de clar ca faza cu 6 lei am spus-o doar ca o gluma si nu ma bucuram ca am descoperit America cu 6 lei (mai ales ca deja subliniasem ca a fost o gluma intr-un post ulterior...). De asemenea, ai fi descoperit ca nu ma refeream la tine cand am spus ca am dorit sa platesc parcarea. Banii NU ti i-am intins tie, ci domnului de la parcare, domn ce nu a dorit sa-i ia. Ca sa te lamuresc inca o data cu faza cu parcarea si poate cu aceasta ocazie se va renunta la a ma transforma intr-un mare hot si inselator al sistemului extrem de bine pus la punct, afla ca eu v-am ajuns din urma pe autostrada si m-am bagat in coloana. Poate aici am gresit extrem de tare, caci daca v-as fi depasit, ajungeam in parcare si neavand sticker, cineva m-ar fi pus sa intru pe la alta bariera. DAR, deoarece eu am ajuns cu grupul mare si la bariera nu a fost nimeni (asa cum am inteles ca ar fi trebuit) care sa-mi spuna sa nu intru pe acolo, am intrat, am parcat, iar ulterior a venit Alex la mine si mi-a spus ca trebuie sa plec din acea parcare deoarece nu am sticker. Aici ajung la partea cu lipsa comunicarii, deoarece daca ai fi vorbit cu Alex, poate ai fi aflat ca problema a fost lamurita deja si nu mai avea rost post-ul tau suplimentar. Dar ca sa revin, in parcare am avut o mica discutie in contradictoriu cu Alex, FARA INJURATURI, in care eu mi-am exprimat nemultumirea fata de anumite aspecte pe care pe moment nu aveam cum sa le inteleg, dar ulterior problema a fost lamurita. Am plecat in partea de unde venisem si mi s-a facut semn sa ma intorc si sa parchez langa alte cateva alfe aflate dupa o banda de delimitare. Am procedat intocmai, dar nu am stiut ca parcarea este una cu automat, de aceea EU nu mi-am luat tichet (ceilalti am inteles ca si-au luat). La plecare, nu aveam cum sa ies, fapt pentru care l-am cautat pe domnul acela si i-am spus ca as dori sa platesc cele trei ore petrecute acolo ca sa pot iesi, iar dansul mi-a spus ca nu este nevoie sa achit nimic si mi-a deschis bariera.
Cam asta este marea poveste a marii inselatorii si a furtului sumei de... 6 lei. Dar ca sa ii linistesc pe cei care sunt "extrem de invidiosi" pe faptul ca am facut o economie de 6 lei, fara vreo intentie criminala de altfel, voi face tot posibil sa trimit catre parcarea de la Salina Turda suma de 10 lei (cu tot cu daune morale) si daca voi reusi sa fac un transfer bancar, promit sa-l postez, poate in acest fel se renunta la chestia asta. Daca nu, fac tot posibilul sa achit aceasta suma, pentru a-mi recupera onoarea pierduta in urma inselarii sistemului (sistem de altfel impenetrabil... so I'm a f****** genius... :D ).
De asemenea, va mai rog inca o data sa incetati sa ma acuzati ca as fi injurat EU pe cineva. NU am injurat pe nimeni si nu am facut scandal. Singurul loc unde m-am enervat cu adevarat, a fost la intrarea in salina, unde unii dintre voi ati sustinut chestia cu "aia cu tricouri rosii nu sunt cu noi", faza interpretata de catre noi ca un afront fatis, fara nici o logica. Am vociferat (fara sa injur !) deoarece o doamna (am inteles ca era chiar de la salina), necunoscand problema, a fost ceva cam obraznica, crezand ca eu discut cu dansa si a avut niste replici ceva cam nesimtite, mai ales din postura in care se afla, de mare sef de trib, noi fiind oricum clienti ai salinei, indiferent din ce grup am fi facut parte. Dar din punctul meu de vedere, am rezolvat si aceasta neintelegere de vineri. Si iar ajung la lipsa de comunicare...

PENTRU ULTIMA OARA!
- NU AM FURAT AIA 6 LEI!!! (puteti eventual sa sunati si la receptia hotelului unde am fost cazat, sa va lamuriti ca nu le-au disparut prospoapele sau alte bunuri...)
- NU AM INJURAT PE NIMENI SI NU AM FACUT NICI UN SCANDAL!!! Nu-mi mai puneti vorbe in gura aiurea ca mi se umfla capu' !
- NU AM DORIT SA SABOTEZ FESTUL!!! (nu mi-am luat pack-ul datorita faptului ca am ajuns pe ultima suta la fest, renuntand la o nunta si la un botez)
- NU AM PARTICIPAT LA EVENIMENTELE ULTERIOARE CA SA NU MAI EXISTE SITUATII IN CARE SA FIU DAT LA O PARTE DE LIPSA BRATARII, STICKER-ULUI SAU A ALTOR ACCESORII. Am incercat sa particip alaturi de voi si nu am putut nici macar sa intru in salina alaturi de grup, cu bilete platite integral, fara reducere. Cum crezi ca m-as fi simtit daca situatia s-ar fi repetat si la castel sau la poza de grup? La castel sigur am fi fost in afara grupului ca si la salina, deoarece nu am avut intrarea preplatita, iar la poza de grup probabil ca nu am fi putut intra in cadru din cauza tricourilor diferite. Nu uita ca noi am incercat sa fim alaturi de voi si la petrecere, dar am fost refuzati. Am inteles motivele si le-am acceptat, dar acum nu cred ca este cazul sa mi se arunce in fata faptul ca nu am participat alaturi de voi.
- NU AM ABSOLUT NIMIC DE IMPARTIT CU NICI UNUL DINTRE ORGANIZATORI IN AFARA DE PRIETENIE (cel putin din partea mea, mai ales ca eu cu marea majoritate ma cunosc de ani buni si nu m-as apuca sa ma cert pe 6 lei si trei vorbe)
- SITUATIA AM LAMURIT-O DE VINERI SI AM TRANSMIS-O PE CAT POSIBIL SI CELORLALTI, CA SA INTELEAGA FAPTUL CA NU A FOST REA-VOINTA, CI DOAR NEINTELEGERI SIMPLE CE AU CONDUS LA MICI SCAPARI

In consecinta, sper ca am lamurit problema, iar daca mai este ceva de lamurit, te rog sa procedezi asa cum au facut-o si altii si suna-ma oricand doresti, fara sa fie nevoie sa purtam discutii aiurea pe forum, din care sa reiasa ca eu sunt cine stie ce pui de infractor care a incercat sa insele sistemul si sa se imbogateasca, sau alte chestii de genul asta. Multumesc.

PS,
Chestia legata de vacanta cu familia, nu am spus-o cu rautate, ci am spus-o pentru ca probabil, asa cum ai spus, eu din post-ul tau am inteles altceva (culmea este ca nu am fost singurul, dar ma rog...). Tu ai scris: "Eu personal vad acest eveniment ca un eveniment de sine statator, respectiv merg la Fest pentru eveniment si pentru activitatile acestuia, nu ca pe un concediu cu familia, unde printre altele mai vedem si niste alfe...", iar eu am incercat sa-ti subliniez ca sunt oameni, pe care cu siguranta ii stii si tu, care au de ales intre Fest si un concediu la mare, iar cand aleg sa vina la Fest, o fac sacrificand concediul propriuzis si imbinandu-le cumva. Repet, nu am facut-o ca sa te atac in vreun fel sau ca sa-ti creez vreun disconfort. Era pur si simplu o observatie, iar daca te-am jignit, imi cer scuze, nu asta a fost intentia.

PostPosted: 18 Jun 2019, 00:49 

Car: Brera
Parerea unui alfist pasionat, care nu apartine niciuneia dintre cele 2 tabere:
Festul a fost unul reusit, organizarea a fost pusa la punct pana in cele mai mici detalii, nu vreau sa iau partea nimanui, probabil ca nu cunosc dedesupturile acestor " injectii", dar parerea mea este ca atunci cand ai o problema cu cineva logic si normal ar fii sa se rezolve barbateste, facetoface, nu pe foumuri aruncand cu noroi unii in altii...ma repet, nu tin cu nimeni dar la un eveniment de asa anvergura nici nu as sta sa imi omor creierii gandindu.ma la cati bani or fii facut unii sau altii...important este ca ne am simtit bine, daca ne.a convenit pretul am platit, daca nu nu...fara alte comentarii inutile. Valak a pumctat bine cu biletele la concert :peace:

Prin urmare, felicitari celor ce s.au implicat si care au facut acest fest sa se intample.( benevol sau nu, putin imi pasa)
Pretul, din punctul meu de vedere a fost unul corect avand in vedere ca nu a inclus doar pachetul de cazare

Ceea ce priveste copii, au fost foarte bucurosi, sunt sigur ca au povestit si prietenilor lor despre aventura lor cu Alfa Romeo, iar clovnul si.a meritat si ultimul banut

Tin sa felicit si echipa foto/ video, au dat dovada implicare si profesionalism ( au avut si material, masini frumoase, pasionati, peisaje)
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Attachments:
IMG-20190612-WA0009.jpg
IMG-20190612-WA0009.jpg [ 190.54 KiB | Viewed 1830 times ]
IMG-20190610-WA0006.jpg
IMG-20190610-WA0006.jpg [ 214 KiB | Viewed 1830 times ]
IMG-20190612-WA0017.jpg
IMG-20190612-WA0017.jpg [ 244.03 KiB | Viewed 1830 times ]

PostPosted: 18 Jun 2019, 09:04 

Car: Alfa Romeo 147
Salut, din păcate nu am participat la acest eveniment. Din poze pare unul foarte bine organizat. Poate cel mai bine.

Câteva lucruri am de menționat:

1. In anii trecuți când am ajutat la organizarea acestui eveniment, alfafest ( Tulcea, paltinis și Maramureș ), la fel ca orice participant mi-am plătit cazarea + consumația
2. Am ajuns cu o seara înainte sau cel puțin cu 6 ore înaintea participanților pentru pregătirea Pack-urilor și montarea bannerelor
3. Niciodată nu poți mulțumii in proporție de 100% toți participanții
4. Niciodată nu a fost vorba de profit. Terminați cu aceasta idee.
5. Am spus și anii trecuți. Ideal ar fi 2 tipuri pachete. Unul basic care sa includă doar parcarea alături de celelalte masini si unul complet, care sa includă și toate activitățile.
6. Cei care nu sunt multumiți de organizare se pot implica anul viitor in organizarea următorului alfafest. De arătat cu degetul este usor.
7. Felicitări baieti pentru organizarea acestui fest bun sau rău cum o fi fost și sper sa avem unul și anul viitor.

Pana una alta... un fest de toamna? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 18 Jun 2019, 09:30 

Car: 159 2.4 Q4 TI
nesquick Quote:

2. Am ajuns cu o seara înainte sau cel puțin cu 6 ore înaintea participanților pentru pregătirea Pack-urilor și montarea bannerelor
Ce-ai facut tu? :lol:

Toată ziua la volan Răsfăţat ca un motan, Rezervorul mereu plin, Nici o grijă, nici un chin, Şi-apoi cînd ieşi pe şosea Tot apare cîte cineva...
Femei goale cîte vrei Din reviste de doi lei, Unghii negre plus tutun, Băutură şi drum bun! Pot oricînd să susţină teze Despre cutia de viteze
Poa' să fie profesor, Medic sau aviator, Avocat sau conţopist, Inginer, frizer, dentist, Pictor sau electrician, Toţi înjură la volan !

Post new topic  Reply to topic  [ 93 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+03:00