Stiu ca nu am mai postat nimic de mult despre Ghost, dar in aceasta perioada s-a comportat exemplar, sunt foarte multumit de cum functioneaza si cum ruleaza. Consumul de ulei este in norme, chiar mai bine decat ma asteptam, aprox. 900 ml la o revizie – 1 an sau 9000 km.
Masina a primit urmatoarele piese, ele fiind necesare dupa ~20.000 km, 1 an jumatate de la achizitia ei:
- Brate Inferioare & Superioare fata;
- Bucse brate longitudinale;
- Bucse fuzeta;
- Bielete antiruliu spate.
Ca si upgrade-uri primite:
- Cauciucuri Barum Bravuris 3HM 215/45/17 (conform manualului) care se comporta mult peste asteptarile mele, avand in vedere pretul de achizitie al lor - ~240 RON/Bucata
- Sistemul complet de spalatoare de faruri (rezervor lichid parbriz, diuze, pompa suplimentara, releu, siguranta). Pe partea electrica am avut norocul sa observ ca are pregatirea pentru Spalatoare faruri, fiind necesare doar un releu in torpedou si o siguranta. Daca doreste careva mai multe detalii as putea incropi un mic document cu instructiuni.
- Car kit Bluetooth cu emulator pe CD Changer – un Yatour care isi face treaba
Ghost va trebui sa mai primeasca urmatoarele:
- Rezolvata rugina pe partea stanga – Prag, aripa fata si rezolvata rugina pe arcul aripii spate;
- Rezolvata rugina de pe burta masinii – pe alocuri prezinta urme de rugina ☹
- Schimbata sonda lambda 2 de reglaj amestec – imi cauzeaza detonare suplimentara in motor cand e in panta, intre 2k si 3k rpm;
- Izolare fonica macar a portierelor;
- Rezolvarea greierilor din polita spate unde e Subwoofer-ul;
- Polish faruri;
- Etriere curatate si vopsite – am achizitionat de la un coleg toate etrierele, rosii, cu furtune Bridgestone, abia astept sa le vad montate dar din pacate duc lipsa de “timp”…
- Ca si ultima investitie in masina va trebui sa ii rezolv partea estetica (pe fiecare parte a masinii am cel putin 10 semne de portiere, multumim meltenilor si consoartelor lor).
Atasez si un link cu cateva poze, multumirile de rigoare lui @tomi_alfa
https://1drv.ms/a/s!Aj_U5hFelWtXgZxQE3DMUjZ_LBowWQ