mugurel Quote:
Cred ca ai un consum normal , undeva in jur de 15 . Probabil te asteptai la altceva cand ai luat masina si te-ai bucurat la pretul mic de achizitie. Debitmetrul il poti schimba cu unul din dezmembrari desi nu e recomandat . O revizie completa i-ai facut dupa ce ai luat-o ?
Sincer Masina A fost al celui mai bun prieten al meu care mi-a facut-o cadou el luandusi alta mult mai noua
mia spus de probleme,el a intretinut-o foarte bine nu a necesitat revizie complecta ca stiu ce a bagat in ea si cum a ingrijit-o
) cat despre consum am revenit si eu cu picioarele pe pamant:)) eu ne umbland toata iarna cu ea din cauza franelor care erau praf si le-am schimbat acum discuri +placute ,umbland numai cu masina de la firma
) ea avand consum mic
) am uitat de consumul la bella si m-am speriat
) dar am facut azi un drum mai lung la iarba verde si m-am mai linistit mergand comstant CB aratand cateodata si 7,5 deci ii ok dupa parerea mea , oricum am de gand sai schimb debitmetru , sonde si sa-i pun un filtru sport K&N daca o sa fie posibil
), oricum le fac pe rand , pana ma duc in concediu, multumesc de info
nesquick Quote:
Poti incerca sa-l cureti cu alcool izopropilic, dar sansele de reusite sunt f mici. De asemenea daca il schimbi, cumpara bosch... daca cumperi vreo chinezarie poti avea surprize neplacute.
Iar faptul ca tu bagi 15 litri de benzina si nu mergi 100km... este oarecum normal
motorizarea ta, trebuie sa consume in jur de 13-14% urban daca o menajezi. Daca ai talpa mai grea si un mers mai sportiv, eu zic sa te astepti la 17%. Pe langa acet lucru pune si tu 60 litri de benzina de 2x si afli consumul exact.
Daca debitmetrul are probleme, poate rezulta intr-un consum marit de carburant. Este un motor bun, dar pretentios. Trebuie sa ii pui bujii NGK, debitmetru bosch si sonde lambda bosch. Apoi sa verifici catalizatoarele si tot traseul de evacuare sa fie ok. Daca totul functioneaza corespunzator, masina este fantastica!
Sporuri!
da o sa incerc sa iau bosch, cat despre bujii au fost schimbate acum 2 ani ma gandesc ca nu trebuie schimbate dar daca este posibil o sa le schimb si pe alea;) stiu ca este fantastica , mi-am dorit-o de cand si-a luato prietenul meu de aceea mi-a si facut-o cadou stiind ca imi place
) va multumesc de sfaturi si o sa mai cer info in caz de ceva
o duminica placuta in continuare