Salutare,
Am revenit cu un scurt ”update”. Nu am mai postat de mult deoarece nu am avut timp intre servici - alfa - familie. Dar asta nu inseamna ca nu s-a mai lucrat la Alfa.
Lucrurile pe care le-am mai facut intre timp sunt:
- masina a fost vopsita toata negru (si zgariata intre timp de niste pisici cred...
). Cosmarul cel mai mare dupa vopsire a fost montarea buclierilor fata si spate care binenteles ca nu mai voiau sa fie pusi la loc. Inca mai am de lucru la buclieri. Nu imi place cum vin pe masina. Din cauza zgarieturilor o sa ii fac un polish mai spre sfarsitul anului sau in vara.
- s-a schimbat prelata ei care era rupta cu cea de la cealalalta masina donatoare care este murdara dar nu am apucat sa o spal si sa o dezinfectez - are un fel de ”muschi” crescut pe ea..... Stie cineva cu ce as putea sa curat prelata? Ce solutii sa folosesc?
- a fost schimbata suspensia fata - s-a pus cea de la masina donatoarea. Suspensia ei (nu cred ca este cea originala) cu care am cumparat-o era FOARTE JOASA! Nu se putea merge cu ea. Loveam cu burta peste tot pe unde era o groapa sau o denivelare. Momentan am pus suspensia ei pe cealalalta deoarece trebuie sa o mut de unde este acum (un garaj inchiriat).
- am descoperit ca cine a avut-o inainte si-a bagat nasul la partea electrica si au facut niste improvizatii de te doare capul......
Firele de la casetofon legate cu firele de la bricheta, legate cu alte fire, trase direct din panoul de sigurate
fire trase pentru o boxa suplimentara (care inca nu i-am dat de cap), alte fire pe la panou..... Inca nu am reusit sa ii dau de cap si sincer sa fiu am incercat sa gasesc un electrician pentru partea electrica dar cum aude ca e alfa si ca e din 98 fug toti de rup pamantul.....
apropo... stie cineva ce este ”modulul” din poza
6.jpg ?
Se pare ca o sa dureze mai mult decat ma asteptam sa o scot pe strada. Sper totusi sa imi fac timp sa ii rezolv partea electrica (desi eu am terminat facultatea de economie.....) si sa ii schimb mocheta cu cea de la alfa galbena.
Anul acesta se tine ALFA FEST? Cand? As vrea sa reusesc sa o fac (nu 100% si asa cum as dori) pana la ALFA FEST. Dar ramane de vazut....
Ce as vrea sa ii fac in urmatoarele 2-3 saptamani sunt:
- instalatia electrica pusa la punct
- schimb mocheta
- refacut interiorul (scaune si fete de usi) - o sa ma duc la cineva sa le faca... nu ma pricep la asa ceva...
- ”revizie” frane - parca merge infranata si ramane blocat pistonasul.
- schimbat evacuarea - de la cat era de joasa cu suspensia de dinainte am rupt/spart toba intermediara si parca s-a desprins si sudura la un cot...
- mici lucruri
Intrebare - are cineva de vanzare casetofonul original de Alfa Spider 916? Sau unde as putea sa gasesc.
Multumesc,
O seara faina sa aveti!
Attachments: |
20190206_015511.jpg [ 1.55 MiB | Viewed 2513 times ]
|
20190206_013803.jpg [ 4.26 MiB | Viewed 2513 times ]
|
1.jpg [ 3.07 MiB | Viewed 2513 times ]
|
2.jpg [ 976.75 KiB | Viewed 2513 times ]
|
3.jpg [ 1.07 MiB | Viewed 2513 times ]