Weekend-ul ce tocmai a trecut am facut o deplasare la Alba Iulia pentru a face mare parte din demersurile organizatorice.
Incepe sa se contureze si programul, astfel incat e nevoie sa facem cateva precizari:
- anul acesta, evenimentul va avea un format usor diferit, astfel incat costurile de participare nu includ doar costurile de cazare, ci si o serie de activitati si experiente destinate exclusiv celor inscrisi
- odata epuizate pachetele full-experience existente, vom pune la dispoziție un numar limitat de pachete de participare fara cazare, astfel încat sa se poata alatura activitatilor și aceia care petrec mai putin timp in Alba Iulia si/sau au ales o alta unitate de cazare
- nici unul din pachetele de participare nu este obligatoriu, oricine se poate alatura coloanei, putem face toate deplasarile impreuna si putem socializa in oricare din momentele libere; vor exista insa activitati specifice la care numai participantii si masinile lor vor avea acces, in baza unor bratari / stickere de acces
Am ales acest format din multiple motive:
- pentru a asigura un program cat mai coeziv
- pentru a putea negocia mai bine costurile tuturor activitatilor (asemeni costurilor de cazare la hotel)
- pentru a facilita un acces rapid in toate obiectivele aflate in program
Trebuie precizat ca:
- costurile de participare nu exclud alte costuri (mese de pranz, seara etc.)
- desi nu credem ca mai e nevoie de o astfel de precizare, Asociatia este una non-profit, deci orice intra trebuie sa si iasa; am ales sa trecem absolut toate platile prin Asociatie si vom fi extrem de transparenti la finele evenimentului
Orice alta informatie care nu se regaseste deja mai sus presupune ca nu este inca disponibila (pentru ca putem deja anticipa intrebarile voastre, programul nu este 100% definitivat, nici cuantumul pachetului de participare fara cazare sau numarul de astfel de pachete disponibile).
Vom reveni cu noi informatii in acest thread.
Attachment:
af_makingOf.jpg [ 1.17 MiB | Viewed 10025 times ]