E timpul sa scriu si eu in aceasta sectiune si sa las un feedback despre
SquadraCorse.ro .
In septembrie 2014 am ales sa incerc si motorizarea diesel de la AlfaRomeo, mai exact 1.9 jtdm 150cp CF4 ( euro4 ) DPF version, montat pe o Alfa GT.
Dupa primele 2-3 saptamani de exploatat masina in modul 'standard', am ales sa fac unele modificari cum ar fi anulat clapete swirl, anulat EGR si optimizare de soft.
Am vorbit cu tibi de la SquadraCorse pentru anularea EGR-ului si optimizarea de soft, i-am explicat ce doresc de la masina ( sa traga mai de jos putin si sa am parte de o accelerare liniara, pe toata plaja de turatie), iar el urmand sa-mi pregateasca noul soft.
La cateva zile distanta am mers sa-mi scrie noul soft, iar imediat dupa a trebuit sa plec la Buzau. Nu pot descrie sentimentul, pur si simplu aveam alta masina, foarte agila iar acceleratia era foarte liniara. In cei 100km parcursi ( Bucuresti - Buzau ), m-am bucurat de masina la maxim, iar consumul o gluma... 5.5%. Nu imi venea sa cred, facusem accelasi drum in urma cu doua saptamani si imi parea rau ca imi cumparasem o masina diesel ( acceleratia nu era liniara si plaja de cuplu destul de scurta iar consumul era in jurul a 6,3%. ).
De atunci pana acum au trecut mai bine de 20 000 km si masina functioneaza excelent. Media regenerarilor DPF a crescut de la ~300km, la ~700km in conditia in care 80% din timp folosesc masina in Bucuresti, iar consumul a scazut cu aproximativ 1l / 100km.
Ii multumesc pe aceasta cale lui tibi ( squadracorse.ro ) pentru faptul ca a inteles ce imi doresc de la masina si a facut acest lucru posibil.
Recomand cu toata increderea !